2013. március 31., vasárnap

Eredményhirdetés és búcsú

Végetért az utolsó játékunk is, melynek nyertesei: Pati, Ivcsa, Brigi, Bella18, Aby.

Légy szíves írjátok meg milyen címre küldhetjük a lemezeket (azt nem áruljuk el, ki melyiket kapja, legyen ez még egy utolsó meglepetés :)).

Illetve ezzel a nappal a blog élete is lezárul, csak úgy mint a Twilight Saga. 

Az elmúlt évek során mi is rengeteg élménnyel, emlékkel gazdagodtunk, amihez Ti, olvasók is jelentősen hozzájárultatok. Amikor elkezdtük az oldalt nem gondoltuk volna, hogy ilyen sokan fogjátok majd olvasni, a visszajelzések és a sok hozzászólás volt a legnagyobb ajándék közös utunk során. Talán arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy igazi közösséget teremtettünk együtt, melynek köszönhetően új barátságok, életcélok születtek. 

Nem is tudom mit írhatnék még, így inkább befejezem mielőtt még érzelgősbe menne át a dolog. Nagyon, nagyon köszönünk Nektek és a partnereinknek, segítőinknek mindent, amivel hozzájárultatok a blog mindennapjaihoz. Vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre, sose adjátok fel a reményt és a hiteteket. 
A boldogság mindannyiótokban ott van legbelül, ezt sose feledjétek! :)

Köszönjük az elmúlt éveket és a társaságot!

Barbi és Annie

2013. március 28., csütörtök

The Host promó: Premier New Yorkban

A burok színészei New York-ot is bevették, hisz részt vettek a The Cinema Society és a Jaeger-LeCoultre által támogatott vetítésen (képek), illetve a The Good Morning America című reggeli televíziós műsorban, a videókért katt az alábbi linkek valamelyikére: Stephenie Meyer | Saoirse Ronan és Max Irons | Diane Kruger | via HostItalia

Kibeszélő: A burok

A hétvégi blogzárás előtt egy utolsó kibeszélőt is kaptok, hisz mától játsszák A burok című filmet, ami - mint azt mindannyian nagyon jól tudjátok :) - Stephenie Meyer romantikus sci-fi regényének filmfeldolgozása. Ahogy az utóbbi években kirakott jó pár kibeszélő során, most is hasonlóan kellene véleményt alkotni eme alkotásról: tehát viszonylag röviden sorba szedni, hogy mi tetszett benne és mi nem. Pl. jól oldották-e meg az egy-testben-két lélek koncepciót, milyenek voltak a színészek, jól egyensúlyoztak-e a sci-fi/akció és a romantika határán, mennyire maradtak könyvhűek, milyen volt a zene, a képi világ, a szinkron (!) stb. Várjuk a kommentek! :)

2013. március 26., kedd

Előzetes: Alkonyat Volterrában - Fantázia és valóság Olaszországban

Az Alkonyat Forksban készítői a legújabb (fan)dokumentfilmjük során ezúttal Volterrába kalauzolnak el minket - abba az itáliai városba, amit az Alkonyat könyvek és filmek tettek világszerte ismertté. Mivel a filmeket nem itt forgatták (hanem Montepulcianóban), ezen kiadvány segítségével mindenkinek lehetősége nyílik majd arra, hogy jobban megismerkedjen az ősi vámpírdinasztia, a Volturi, lak-és búvóhelyéül szolgáló várossal. A megjelenési dátum még nem ismert, viszont további infókért (pl. részletesebb leírás, poszter) katt a TwilightInVolterra.com-ra. via TwilightExaminer

Videóklip: Imagine Dragons - Radioactive (The Dirty Tees Mix)

Az alábbi remixet a The Host. Choose to Listen. című album tartalmazza (már belehallgathattok iTunes-on) többek között Ellie Goulding, Skylar Grey, a Duologue és az X Ambassadors egy-egy szerzeménye mellett.

2013. március 24., vasárnap

Az utolsó nyereményjáték

Elérkeztünk a blog történetének utolsó nyereményjátékához, ami tulajdonképpen egy "kisöprés", ugyanis van még pár dvd-nk, amik eddig nem kerültek kisorsolásra. Mivel ez az utolsó játékunk, ezért úgy döntöttünk, hogy a lemezekért csupán annyit kell tennetek, hogy küldtük egy kommentet arról, hogy mi volt a legkedvesebb élményetek, ami a Twilight sorozat kapcsán ért Titeket. Tehát most ne mail-t küldjetek, hanem csak kommentet.

A játék határideje március 30. (szombat), este 7 óra. Az alábbi dvd-ket lehet megnyerni (tehát 5 db nyertesünk lesz): 1 db Napfogyatkozás, 1 db Alkonyat Forksban, 1 db Pánikszoba, 2 db A nők hálójában. A nyertest sorsolással fogjuk kiválasztani, sok sikert mindenkinek :)

Jack bácsi tweetel 6.

  • Arról, hogy a Hajnalhasadás - 1. részének bővített változata nem tartalmaz minden törölt jelenetet: "Billnek nem feltétlenül tetszenek bizonyos jelenetek már befejezett verziói, például mint az esküvő előtti éjszaka lefolytatott beszélgetés Edward és Carlisle között. Ez előfordul."
  • Arról, hogy vajon Garrett (Lee Pace) monológja valaha napvilágot lát e: "Túl korai erről beszélni, ugyanis nagyon sok pénzt kellene arra elkölteniük, hogy ennek a jelenetnek a vizuális effektusait befejezzék."
  • A Bella-Renée törölt jelenet tartalmáról/lényegéről: "Esküvő előtti izgatott várakozás - úgy mint  az Edward/Carlisle jelenet esetén."
  • Arról, hogy az emberek/fanok szerint Renesmee hátborzongatóan/furcsán fest néhány jelenet során: "Szerintem félig embernek/félig vámpírnak néz ki, de Bill az audiokommentár során már elmondta, hogy a VFX stábjával együtt örült volna - a megadott egy éven felül - még plusz 6 hónap haladéknak. Bill elégedett is, meg nem is [a végeredménnyel]." via TwilightExaminer

Kristen Stewart a 2013-as Kids' Choice Awardson

A Los Angeles-i Galen Centerben rendezték meg tegnap a 26. Nicelodeon Kids' Choice Awards-ot, amelyen Kristen Stewart is megjelent és megnyerte a Favorite Movie Actress (Breaking Dawn Pt. 2) valamint a Favorite Female Buttkicker (SWATH) kategóriát. További képeket a KStewartBrazil galériájában találtok, illetve a hajtás után. Update: BooBoo is ott volt, róla itt találtok pár felvételt.

2013. március 23., szombat

Entertainment Weekly: New Moon - The Graphic Novel, Vol. 1

2013. április 30-án jelenik meg Amerikában a New Moon: The Graphic Novel, Vol. 1, amelyből az Entertainment Weekly leközölt 13 exkluzív oldalt - katt ezekért a továbbra.

2013. március 22., péntek

Seacrest Stúdió: Rádióinterjú Taylor Lautnerrel


Az Orange Megyei Gyerekkórházban állomásozó Seacrest Stúdió vendége - amerikai idő szerint - ma reggel Taylor Lautner volt (képek). A kb. tíz perces interjú során nagy vonalakban az alábbi témák kerültek szóba:
  • a nyugis 21. születésnapja: "A családommal és néhány barátommal töltöttem. Visszafogott volt az egész. Nem vagyok valami nagy partizós, szóval semmi durvulás nem volt, de így is élveztem."
  • az Alkonyatos idők kapcsán elmondta, hogy maga forgatás élménye hiányzik neki, de tartja a többiekkel a kapcsolatot, szinte "állandóan" látja őket úgyhogy olyan mintha még nem záródott le a széria.
  • két hónapon belül nagy valószínűséggel elkezdi forgatni az új filmjét, ami egy kis akcióval megbolondított szerelmi történet lesz. "Nagyon izgatott vagyok miatta, mivel nagyon új terep lesz ez számomra. Sötétebb és merészebb mint bármi amit előtte valaha is csináltam."
  • illetve még a Grown Up 2-s cameója (aminek az első trailere valamikor április elején érkezik).

2013. március 20., szerda

The Host promó: Világpremier Los Angelesben

Tegnap este tartották meg a The Host Los Angeles-i világpremierjét, amelynek vörös - akarom mondani - kék szőnyegén a film szereplőgárdája azaz Saoirse Ronan, Diane Kruger, Jake Abel és Max Irons valamint természetesen Stephenie Meyer is végigvonult (képek). A hajtás után még több fotót találtok illetve a teljes premiert is vissza tudjátok nézni. Megjegyzés: a Twilight stábját BooBoo Stewart (képek) és Christian Serratos képviselte (képek). via HostItalia, Zimbio

2013. március 19., kedd

2013. március 17., vasárnap

A The Sunday Morning Herald cikke a The Roverről

„Nagyon furcsa,” mondta Robert Pattinson. „Van valami különös és nyugtalanító az egész kapcsolatban.” Az Alkonyat színésze új filmjének, a The Rover, két karaktere kapcsán mondta ezeket, amelynek forgatása szombaton fejeződött be Dél-Ausztráliában. A nem túl távoli jövőben játszódó film során Pattinson egy Rey nevezetű fiatalembert alakít, aki rázós és veszélyes szövetségre lép egy idegennel, a Guy Pearce alakította Eric-kel. A The Rover David Michôd az Animal Kingdom író-rendezőjének várva-várt új filmje, aminek címe Pearce karakterének jellemére utal: sérült, magára maradt, végképp remény nélküli.

The Host promó: A stáb Los Angelesben

Pénteken a The Host színészei, azaz Diane Kruger, Max Irons, Jake Abel valamint Stephenie Meyer a Los Angeles-i The Grove (üzletközpont) közelében található Barnes&Noble könyvesboltban dedikált (képek) illetve a szintén ott állomásozó EXTRA nevezetű műsor felvételén is részt vettek (képek). via TheHostItalia.com, Zimbio

2013. március 16., szombat

2013. március 15., péntek

Áttekintő a Hajnalhasadás DVD/Blu-Ray kiadványokhoz

Elkészült a beígért összefoglaló/áttekintő a 2013. március 20-án megjelenő Hajnalhasadás DVD/Blu-Ray-ekhez - a hajtás után minden fontos információt (borítók, extrák listája stb.) megtaláltok az egyes kiadványokról. via Pro Video Film&Distribution Kft.

The Host filmklipek: You're Human, It's not Human [HD]

A negyedik klipet a SheKnows.com-on tudjátok megnézni, az első kettőt pedig ide kattintva.

NO MORE Day: Ashley Greene a Kapitóliumban

Március 13-án az Egyesült Államok Kapitóliumában az Avon nőket védő alapítványa által támogatott m.powerment by mark és a NoMore nevezetű szervezet közösen hirdette meg a NO MORE Day-t, amely az egyre fokozódó családon és párkapcsolaton belüli erőszakra valamint szexuális zaklatásra próbálja felhívni a figyelmet. Ezen eseményen pedig Ashley Greene, mint a márka nagykövete is felszólalt. További képeket az AGO galériájában találtok, illetve egy videót a hajtás után.

SXSW Fesztivál (2013): Nikki Reed, Anna Kendrick, Mia Maestro

Az idei SXSW Zenei, Film + Interaktív Fesztivál programjának keretében az Alkonyat több színészének filmje is szerepel, lássuk ezeket: a napokban Anna Kendrick a Drinking Buddies című vígjátékának premierjén vett részt (képek), Mia Maestro a Some Girl(s)-szel bemutatózott (képek), Nikki Reed pedig a Snap szereplőgárdájával partizott a Samsung által szponzorált bulin (képek). via AKF, Zimbio 

2013. március 13., szerda

Az első hivatalos jelenetfotó a The Roverből

Entertainment Weekly – Ausztrália bűnözők és gonosztevők telephelyeként jött létre – ami, mint a Brit Birodalom saját Mos Eisley*-ja, nyamvadt kaptára volt az aljasságnak és gazságnak. Természetesen azóta nagyon hosszú idő telt el és az ausztrál nemzet attitűdje átváltott az élve vagy halva / ölsz vagy halsz állapotából az élni és élni hagyniéba, viszont David Michôd 2010-es drámája, az Animal Kingdom már megmerítkezett a bűnözők leszármazottainak modern kori világában. Ámde második nekifutásra a rendező még tovább gondolja a dolgokat.

A közeli jövőben játszódó új filmje, a The Rover során Robert Pattinson az Outback* egyik (bevándorló) lakóját alakítja, akit - mint még oly sokakat - egy globális pénzügyi összeomlás az ausztrál sivatag még működő, életképes bányái felé irányít. „Olyan ez mint egy új aranyláz,” teszi hozzá Michôd. „Az emberek a világ minden szegletéből a sivatagba érkeznek a fennmaradásuk, létük érdekében. Alantas bűnözők, gazfickók és szélhámosok.” Szemben Pattinsonnal Guy Pearce-nek - az Animal Kingdombéli szokatlanul kimért szerepe után - itt lehetősége nyílt egy igencsak veszélyes alak bőrébe bújnia. „Az alapsztori igazán elemi,” mondja Michôd. „Van egy nagyon komor, veszélyes, durva Guy alakította személyiséged, majd Rob karakterében egy meglehetősen zavart, gondterhelt és sérült ugyanakkor gyönyörű, naiv lelked.”

Persze már a helyszín illetve a történet alapja miatt a The Rover nem kerülheti el, hogy ne hasonlítsák az antipodiális ország egyik legemlékezetesebb filmtörténeti hozzájárulásához. „Autókat teszel az ausztrál sivatagba és az emberek rögtön a Mad Max-re asszociálnak,” mondja Michôd. „Minden tiszteletem azon filmmé – ezt hangsúlyozom – de úgy hiszem, hogy a The Rover hátborzongatóan autentikusabb és vészjóslóbb lesz.”

Mos Eisley: a Csillagok háborúja elképzelt univerzumában a Tatuin nevű bolygó egyik városa.
** Outback: Ausztrália területének nagy részét, körülbelül 85%-át úgynevezett outback, a világ legősibb tája foglalja el.
*** Antipodiális: átellenes.

A The Host filmzenei albumának tracklistája

FilmMusicReporter.com - A Metropolis Movie Music jelenteti meg 2013. március 26-án az Andrew Niccol által rendezett A burok filmzenei albumát. A CD tartalmazni fogja az Antonip Pinto (Fegyvernepper, Isten városa) által komponált score-t valamint az Imagine Dragons Radioactive című számát. A tracklista pedig a következőképpen fog kinézni:
| 1. Outer Space | 2. Soul Inside | 3. Wanderer | 4. Inside Your Mind | 5. Soul Mates | 6. Escape| 7. Walk | 8. Fading | 9. Into The Cave | 10. Mirror Mirror w 11. Glow | 12. Sun Inside | 13. Dying Soul | 14. Catch Us | 15. I’m Alive | 16. Kiss Me If You Can | 17. River Fight | 18. Star Crossed | 19. Trust Me | 20. Healing | 21. Kill Me | 22. Soul Outside | 23. Goodbye Wanderer | 24. One Strange World | 25. Home | 26. The Store | 27. Radioactive (by Imagine Dragons) | 

2013. március 12., kedd

2013. március 10., vasárnap

Entertainment Weekly: Kristen Stewart Top 5 Alkonyatos momentuma

Sara Vilkomerson - Kristen Stewartot napokkal az idei Oscar-díjátadó után értem utol, amin egyébiránt a legszokatlanabb kiegészítővel jelent meg: mankókkal. „Most már sokkal jobb,” mondta az üvegszilánkokkal megsértett lába kapcsán. Stewart, aki nemrég írt alá a The Big Shoe című filmre, elárulta hogy mostanában egy bizonyos Alkonyatos szereplőtársával lóg együtt. Nem, nem Vele – hanem Taylor Lautnerrel. „Hosszú idő telt el azóta, hogy épp mindketten Los Angeles-ben tartózkodjunk/legyünk, úgyhogy most sokat látom azt kis hülyét/gazembert.” A Hajnalhasadás II. része már kapható DVD-n, szóval Stewartot a franchise Top 5 momentumáról faggattuk:
1. A bál
„Okkal szerepel első helyen a listámon,” mondta Stewart a 2008-as film utolsó jelenetéről. „Emlékszem, ahogy a tornacsukámban Rob lábán állok és egész éjszaka azt a bizonyos dalt [Iron&Wine-Flightless Bird, American Mouth] hallgatjuk. Már a forgatás végén jártunk, mindannyian nagyon közel kerültünk egymáshoz és nem akartunk még hazamenni. Ez az a jelenet, aminél a mai napig sírva fakadok. De kicsit se zavar/bánom.”

2013. március 9., szombat

Kellan Lutz az Ellen Showban

A minap Kellan Lutz az Ellen DeGeneres Showban vendégeskedett, ahol olyan témák vetődtek fel mint az Ausztráliába tett vakációja, a Valentin-nap - ami annyira romantikusra sikerült, hogy Sharni azt hitte ebből lánykérés lesz - illetve az animációs Tarzan film (kapott is Ellentől egy nagyon szép ágyékkötőt :D). A videót a hajtás után tudjátok megnézni.

Előzetesek: Snap és Rapturepalooza

  • Megérkezett Nikki Reed Snap című indie filmjének teaser trailere (megnézem), amit a héten kezdődő SXSW fesztiválon fognak először bemutatni. A dubstep környezetébe ágyazott pszichothrillerben Nikki egy olyan szociális munkást alakít, aki összegabalyodik a Jake Hoffman által megformált briliáns, de magába forduló zenésszel. Viszont ahogy a két fiatal kapcsolata elkezd hanyatlani, a srác démonai ismét átveszik felett az irányítást, ami mindkettőjük számára megrázó és tragikus lesz...
  • Anna Kendrick kisköltségvetésű apokaliptikus vígjátékához, a Rapturepaloozához is kiadták az első betekintőt (18+) - a zombikkal, vérzivatarral, sáskajárással és további állatságokkal teletűzdelt videót itt tudják a nagykorúak csekkolni.

2013. március 8., péntek

2013. március 7., csütörtök

ÚTON: Március 21-től szinkronosan a mozikban!

Közvetlenül apja halála után Sal Paradise (Sam Riley), egy feltörekvő New York-i író találkozik Dean Moriarty-val (Garrett Hedlund), egy lehengerlp stílusú, elbővölő ex-szélhámossal, akinek a rendkívül felszabadult és egyben rendkívül vonzó Marylou (Kristen Stewart) a felesége. Arra ítéltetve, hogy ne beszőkült életet éljenek, a két barát megszakítja minden addigi kapcsolatát és útra kel Marylou-val. Éhezve a szabadságra, a három fiatal elindul, keresvén a világot, új találkozásokat és önmagukat... via PARLUX Entertainment

30 percnyi színfalak mögötti anyag a The Host forgatásáról

A 30 percnyi színfalak mögötti anyagot letiltották Youtube-ról, szóval amíg nem teszik ismét elérhetővé itt van két új TV Spot és egy feauterette a filmhez:

2013. március 6., szerda

Díjátadók: MTV Movie Awards, Kids Choice Awards

  • Az éjszaka folyamán kihirdették a 2013-as MTV Movie Awards jelöltjeit, ahol csak Taylor Lautnernek sikerült jelölést szereznie a Best Shirtless Performance kategóriában. Szavazni itt tudtok rá. A showt április 14-én tartják meg Los Angeles-ben.
  • Az idei Kids' Choice Awards jelöltjei is ismertek már egy ideje: itt viszont csak Kristen Stewart szerezett jelölést a Favorite Movie Actress (Breaking Dawn Pt. 2) illetve a Favorite Female Buttkicker (SWATH) kategóriákban. Szavazok. A díjátadót Március 23-án rendezik meg szintén LA-ben. 

2013. március 5., kedd

Új képek a The Rover forgatásáról

A februári adag után újabb képeket kaptunk a The Rover ausztrál forgatásáról, ami az egyes hírforrások szerint ebben a hónapban már befejeződik. A plusz pár fotóért és a hozzájuk kapcsolódó riportért katt a DailyMail oldalára. Frissítés: még több HQ kép a RPattinson.org galériájában.

2013. március 4., hétfő

DVD borítók: Hajnalhasadás I. & II. kombó és a bővített változat

Korábban már írtam nektek arról, hogy a Hajnalhasadás I. és II. része kombó változatban is megjelenik itthon, ma pedig elkészültek ennek a kiadványnak illetve a Hajnalhasadás I. részének bővített változatának borítójával. Nagy meglepetés egyik esetén sincs, mivel az amerikai változatokat magyarították. A nagyobb képekért katt a továbbra. via Pro Video

The Host promó: Stephenie Meyer Madridban

Európában ma elkezdődött a The Host promóciója: Stephenie Meyer - sajnos a főszereplők nélkül - vett részt a film madridi photocallján illetve később egy dedikáláson. További fotókat ide kattintva találtok.

Megjelenések: Jackson Rathbone, Ashley Greene, Peter Facinelli

Még az Oscar hetéről van pár elmaradt megjelenésünk: Peter Facinelli Elton John AIDS alapítványának Oscar partiján vett részt (képek) illetve még előtte a Hollywood Domino And Bovet 1822 elnevezésű jótékonysági gálán is megjelent (képek). Jackson Rathbone a kisfiával, Monroe-val és az asszonykájával a Boom Boom Room pre-Oscar rendezvényén járt (képek), Ashley Greene pedig eközben Milánóban  nézte meg Ferragamo divatbemutatóját (képek). via JRO, AGO, Zimbio 

Előzetesek: Képszakadás - 21&Over és The Conjuring

Március 14-én mutatják be a hazai mozik a Justin Chon, Milles Teller és Syklar Astin főszereplésével készült Képszakadás - 21&Over című vígjátékot, amihez megérkezett a szinkronos előzetes.
Illetve még a múlt héten adták ki a The Conjuring című horror első kedvcsinálóját, amiben Mackenzie Foy is kapott egy kisebb szerepet. A trailert ide kattintva tudjátok megnézni.

2013. március 3., vasárnap

Eredményhirdetés: Úton pólók

Ma este véget ért a múlt hét pénteken meghirdetett Úton nyereményjátékunk, amely során a lájkolás mellett arra az egyszerű kérdésre vártuk a válaszokat, hogy tavaly májusban melyik rangos európai filmfesztiválon került először bemutatásra az Úton? A helyes megfejtés természetesen a Cannes-i Filmfesztivál volt. A PARLUX Entertainment jóvoltából felajánlott két póló - a Random.org segítségével - kisorolásra került, a két nyertesünk pedig Garai Gabriella illetve Kozma Réka.
Gratulálunk a szerencséseknek, még ma válasz e-mailben jelezzük, hogy miként kapjátok meg nyereményeteket! A többieknek nagyon köszönjük a részvételt. :))

Megjegyzés: Korhatárbesorolási problémák miatt az Úton hazai bemutatóját eltolták márciusra. A pontos időpont még nem ismert, viszont ahogy megtudjuk jelezzük!

2013. március 2., szombat

Breaking Dawn Pt. 2 DVD megjelenés: A Cullen klán meglepetése

A Breaking Dawn Pt. 2 amerikai DVD/BD megjelenése alkalmából egy Los Angeles-i gyerekkórház kis betegeit lepte meg Elizabeth Reaser, Peter Facinelli, Nikki Reed és Jackson Rathbone. Még több képet a látogatásukról ide kattintva találtok. via JRO

Breaking Dawn Pt. 1: Fotó Bill Condon irodájából

Jack Morrissey: "A BD1-ből itt az a kép, amit az állófotós (Andrew Cooper) adott Billnek és csak egy részét láttátok még, azt hiszem... Boldog Pénteket!"