2013. február 27., szerda

2013. február 26., kedd

2013. február 25., hétfő

Oscar (2013): Képek a Vanity Fair partijáról

Az Oscar-ceremóniára ugyan idén Taylor Lautner nem volt hivatalos, de az azt követő  hagyományos Vanity Fair partira már meghívták (képek) illetve még a díjátadó előtti este a Chateau Marmontban bulizott a Focus Features/Grey Goose partiján többek között E.L. James-szel  (képek). via TLWeb

Oscar (2013): Képek a vörösszőnyegről és a showról

Kristen Stewart ma éjszaka végigvonult az Oscar vörösszőnyegén ám sajnos mankóval kellett a megjelenését prezentálni, ugyanis két nappal ezelőtt üvegbe lépett. További képeket a hajtás után is találtok, illetve a KSFanUS galériájában. Frissítés: pár perce Stew Daniel Radcliffe-fel együtt adta át a Legjobb Látványtervért járó szobrocskát a Lincolnnak. Fotókat és videót az átadásról szintén a tovább után találtok.

2013. február 23., szombat

The Host promó: Washington és Philadelphia

Miami után Stephenie Meyer, Jake Abel és Max Irons triója Washington (képek) illetve Philadelphia (képek, videó) felé vette az irányt, ahol szintén részt vettek egy Kérdezz-felelekkel összekötött vetítésen valamint egy-egy könyvesboltban aláírásokat is osztogattak az összegyűlt rajongóknak. via JustJared, The Host Facebook

2013. február 22., péntek

Nyereményjáték Úton pólókért!

A PARLUX Entertainment jóvoltából (ismét köszönjük nekik!) két szerencsés nyertes Úton (szinkronosan márciustól a mozikban) filmes pólóval lehet gazdagabb. Ezért pedig csak annyit kell tennetek, hogy lájkoljátok a PARLUX Facebook oldalát illetve az alábbi egyszerű kérdésre elkülditek a helyes választ a játékok során használt címünkre:

2012 májusában melyik rangos európai filmfesztiválon került először bemutatásra az Úton?

A megfejtéseket tehát a twinformjatek@gmail.com-ra várjuk  március 3. (vasárnap) este 7 óráig. A levélbe ne felejtsétek el beleírni a neveteket! Ismét szeretnénk kérni, hogy egy ember csak egy mail-t küldjön. Mindenkinek sok sikert! :)

2013. február 21., csütörtök

Hajnalhasadás I. és II. DVD kombó, Alkonyat DVD gyűjtemény

Jó híreket kaptunk reggel a Pro Videos kontaktunktól: itthon is lesz Hajnalhasadás I. és II. DVD kombó, az Alkonyat DVD gyűjtemény kapcsán pedig már folynak az egyeztetések, konkrétabb információkat  (várható megjelenési dátum, a kinézete, extrák listája stb.) egyelőre nem tudnak adni. A DVD kombó esetén is hasonló a helyzet, részletesebb tájékoztatást később kapunk a kiadványról.

Emlékeztető: A Hajnalhasadás 2. illetve a Hajnalhasadás 1. bővített változatának magyarországi megjelenési dátuma: 2013. március 20.  | Sajtóközlemény |

Oscar (2013): Kristen Stewart ott lesz a díjátadón

Ma egy közlemény formájában jelentette be a Február 24-én azaz most vasárnap megrendezésre kerülő 85. Oscar két producere, hogy sok más sztár mellett Kristen Stewart is biztosan rész fog venni a díjátadón. (Azt viszont még nem hozták nyilvánosságra, hogy milyen kategóriában fog díjat átadni vagy épp mit fog felkonferálni.)

The Host kisfilm: Choose to fight

2013. február 20., szerda

2013. február 19., kedd

Wall Street Journal: Breaking Dawn Pt. 2 - Finding Renesmee

A múlt hét kedden kiszivárgott 25 perces videókban ugyanezt a pár másodpercet már láthattátok.

The Host promó: Miami Q&A Screening

Tegnap megkezdődött a The Host promóciós körútja: Stephenie Meyer, Max Irons és Jake Abel a napfényes Miamiba látogatott el elsőként, ahol egy vetítéssel egybekötött kérdezz-felelek panellen vettek részt (képek). Utána pedig egy könyvesboltban osztogattak aláíroskat (képek). via TVC, JustJared

2013. február 17., vasárnap

Tropfest (2013): Videóüzenet Robert Pattinsontól

A Tropfest - a világ legnagyobb rövidfilm fesztiválja - résztvevőinek  egy rövid videóüzenet küldött a The Rover forgatásáról Robert Pattinson és Guy Pearce (via RPLfie):

Stephenie Meyer: "A burok folytatásán dolgozom."

Stephenie Meyer csütörtökön egy telefonos konferenciabeszélgetés keretében megerősítette a Cinemablend nevezetű mozis weboldalnak, hogy jelenleg A burok folytatásán dolgozik: "Igen, A burok folytatásán dolgozom. Fogalmam sincs, hogy mikor lesz kész. Amikor azt mondom, hogy kész a szerkesztési fázik még mindig hátra lesz, ami elég hosszú ideig el tud húzódni. Lassan haladok, ráadásul itt van a Host promóciós körútja is, ismerem magam: útközben nem tudok dolgozni. Szörnyű vagyok ebből a szempontból, de egyszerűen nem tudok koncentrálni ha nincs elegendő időm. Úgy értem nem igazán az úton levéssel van a gondom, hanem az óránkénti megzavarással/félbeszakítással. Úgyhogy nem tudom mennyi ideig fog tartani a megírása. Baromi jó lenne idén nyáron megjelentetni, de nagyon valószínűtlen hogy ez összejön. A gyerekeimet és a férjemet is jó lenne lefagyasztani - ha valaki tudja hogy kell csinálni, hívjon fel."

Előzetes: Two Mothers

A héten nyilvánosságra hozták Xavier Samuel  Two Mothers, a franciáknál Perfect Mothers (16+) című filmjének első előzetesét is, amely január végén debütált a Sundance Filmfesztiválon:

Képek a New York-i Divathétről

A New York-i Divathét egy-egy eseményére kedvenceink is ellátogattak: Ashley Greene (képek) és Maggie Grace (képek) a Kaufman Franco bemutatóján járt (videó), később Maggie már Nikki Reedhez csatlakozott az Adidas rendezvényén (képek); Peter Facinelli pedig a Nautica showján tűnt fel (képek). via AGO, Zimbio

2013. február 16., szombat

Még több kép és videó a Breaking Dawn Pt. 2 DVD/BD-ről

Amerikában március 2-án jelenik meg a Breaking Dawn Pt. 2 DVD/BD-n, de @epnebelle-nek sikerült idő előtt megszereznie a kiadványt, amiről már jó néhány képet és videót közkinccsé tett. A hajtás után a flashmob-os videót megtaláljátok, a többiért viszont katt az alábbi linkek valamelyikére: Lockerz (25 kép) | Telly (5 videó).

The Host kisfilm: Choose to Love

2013. február 14., csütörtök

A The Host harmadik előzetese


Katt a továbbra a háromnegyed órás Google Hangoutért!

A Hajnalhasadás II. részének DVD és BluRay borítói

A ProVideo nyilvánosságra hozta a Hajnalhasadás II. magyar változatának DVD és BluRay borítóit - a továbbra kattintva nagy méretben is meg tudjátok a fotókat nézni. A március 20-án megjelenő kiadványokról és azok specifikációiról itt írtam bővebben. Megjegyzés: hozom a Hajnalhasadás I. bővített változatának borítóját is, amint elérhető.

Seventeen Outtakek (2011): Taylor Lautner

A Taylor Lautner Life Livejournal-nek köszönhetően a Seventeen magazin 2011-es fotósorozatához kaptunk 130 nagyméretű outtaket, amit egyben ide kattintva tudtok letölteni. Megjegyzés: Kristen és Robert esetén is készültek ilyen posztok, a letöltések címkére kattintva könnyen vissza tudjátok őket keresni.

Breaking Dawn jelenetfotók

Valentin nap alkalmából az Entertainment Weekly a bal oldali, új kulisszák mögötti fotóval lepte meg a Twilight rajongókat, a Breaking Dawn Facebook oldalára pedig a jobb oldali - szintén új - stillt posztolták ki tegnap. Kattra nőnek!

2013. február 12., kedd

Csütörtökön érkezik A burok új előzetese!

Február 14-én  magyar idő szerint este 8 órakor Stephenie Meyer, Saoirse Ronan, Max Irons és Jake Abel részvételével The Host: Live Google Hangout-ot tartanak, amit a film hivatalos Youtube csatornáján lehet majd élőben nézni. A közvetítés ideje alatt - a szokásos kérdezz-felelek részen túl - A burok vadonatúj előzetesét is bemutatják; a stábtagoknak szánt kérdéseiteket/üzeneteiteket pedig a film Facebook oldalára véshetitek be.

2013. február 11., hétfő

Boldog Születésnapot Taylor!

2013. február 10., vasárnap

Sundance (2013): Rövid MTV News interjú Stephenie Meyerrel

Mr. Horowitz még a Sundance Filmfesztiválon kapta mikrofonvégre Stephenie Meyert, akit a The Host/A burok március végi bemutatója kapcsán faggatott. "Gyönyörű. Nagyon szeretném, ha az emberek elmennének megnézni. Remélem jól fogadják majd. Valóban nagyszerű lett és nagy öröm volt elkészíteni is. A színészekkel klassz volt együtt dolgozni, Andrew Niccollal [a film rendezőjével] szintén - csodálatos ember." A Twilight miatt A burokkal szemben elég nagyok a box office elvárások, e kapcsán miként érez? "Úgy érzem és gondolom, hogy ez teljesen más dolog. Nagyon jó lenne, ha a Twilight-tól külön lehetne választani, de tudom hogy ez lehetetlen. Viszont tényleg jó lenne. Más a hangulata, tényleg más világ." Végül az írás kapcsán elmondta, hogy mostanában nagyon lassan halad, szóval egy darabig biztosan nem olvasunk új Meyer regényt.

Megjelenés: Nikki Reed és Kellan Lutz

Pénteken rendezték meg Los Angeles-ben az "mPowering Action" nevezetű elő-Grammy bulit, amelyen Nikki Reed valamint Kellan Lutz is részt vett. További képeket a KLO galériájában találtok.

2013. február 9., szombat

Breaking Dawn Pt. 1 DVD: A 105-ös jelenet bővített változata

A franciáknál ma jelent meg a Breaking Dawn Pt. 1 bővített változata, az egyik rajongó pedig volt olyan rendes és felrakta YT-ra azt a jelenetet, amikor Jacob nekivágja Rosalie-nak a kutyatálat. Az üzenetei szerint később megpróbálja feltenni a még hiányzó pár jelenetet. via @SomeLostBliss

2013. február 7., csütörtök

Casting hírek: Kristen Stewart a The Big Shoe-ban

A Deadline pár perce adta hírül, hogy Kristen Stewart csatlakozott a The Big Shoe című film stábjához, amelyet A titkárnő rendezője Steven Shainberg fog dirigálni. A történet egy olyan tehetséges cipőtervező - és lábfetisiszta - (Jim Sturgess) körül fog forogni, akinek a cipőterveit a családja - a minél nagyobb profit reményében - tömeggyártásban szeretne megvalósítani. A férfi próbál nekik ellenállni, megszakítani velük a kapcsolatot, ám ők csak úgy nem adják fel: egy pszichoterapeuta (Elizabeth Banks) illetve a múzsája, Delphi (Stewart) segítségével szeretnék magukhoz visszacsábítani. Shainberg elmondása szerint ez a  film is hasonló módon fogja kombinálni az erotikát és a humort, mint a 2002-ben bemutatott A titkárnő című alkotása. A forgatás valamikor nyáron kezdődhet el.

Jackson Rathbone a Safe Haven és a Beautiful Creatures premierjén

Mr. Rathbone Los Angeles-ben a héten két könyvadaptáció vörösszőnyeges bemutatóján is részt vett: az egyik a Safe Haven azaz a Menedék  (trailer) című romantikus dráma (képek, videó), a másik pedig a jövő héten nálunk is bemutatásra kerülő Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények (feliratos trailer) című fantasy premierje volt (képek). via JRO

Ashley Greene az amfAR New York Gálán

Tegnap rendezték meg a New York-i Divathét nyitásaként az AIDS ellen küzdő jótékonysági szervezet, az amfAR gáláját, amelyen Ashley Greene is megjelent. Még több képet az AGO galériájában találtok.

TV Sorozatok: Jackson Rathbone, Charlie Bewley, Christopher Heyerdahl

  • Tavaly augusztusban számoltam be nektek arról, hogy Jackson Rathbone szerepelni fog a White Collar (A nagy svindli) című sorozat negyedik évadában. A részvételével elkészült epizódot február 19-én vetítik le Amerikában, amelyhez már ki is adtak egy fél perces promót (videó).
    Megjegyzés: Jackson Aim High című minisorozatát (8-10 perces egy epizód) legális formában már a Youtube-on is megnézhetitek.
  • Erről is írtam már nektek: Charlie Bewley szerepet kapott a The Vampire Diaries 4. évadában, a nézők pedig a február 14-én adásba kerülő részben láthatják először (jelenetfotók).
  • A Volturi Marcus-a, Christopher Heyerdahl pedig a Castle-ben fog két részen át vendégszerepelni, erről is kaptunk már jelenetfotót.

2013. február 4., hétfő

2013. február 3., vasárnap

The Host: MTV News interjú Jake Abellel

Az MTV új interjújában Ian O'Shea megformálója Jake Abel elárulta, hogy a film casting fázisában kicsit megszeppent a Stephenie Meyerrel és Saoirse Ronannal való találkozástól. "Stephenie csinált már pár kis filmet, amik relatíve sikeresek voltak, szóval azokról hallottam, " viccelődött a Twilight világméretű sikere kapcsán, "de A burokról a meghallgatás kezdetéig nem sokat hallottam. Szóval mielőtt Saoirse-vel közös felolvasás elkezdődött volna a hallban belefutottam Stephenie-be, és mintha ez nem lett volna elég nem láttam Saoirsét... már vagy négy éve? 14 éves voltam amikor utoljára együtt dolgoztunk [A komfortos mennyország során]. Akkor pedig be kellett mennem és megcsinálni vele egy romantikus jelenetet."

Megjelenések: Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz

Amerikában ezen a hétvégén szinte minden a Super Bowl körül forog, New Orleansban pedig ennek megfelelően számtalan partit is tartanak. Ashley Greene az Audi rendezvényén járt a bátyjával (képek), Kellan Lutz a Samsung buliján a kedvesével (képek), Peter Facinelli pedig a DIRECT TV által évente megrendezett Celebrity Beach Bowl-on vett részt. A meccsről további képeket itt találtok. via AGO, Zimbio

2013. február 1., péntek

Hazai mozibemutatók

  • Február 7. - Most jó (Now is Good) | feliratos | Forgalmazó: ADS Service Kft. |
  • Február 28. - Úton (On the Road) | szinkronos | Forgalmazó: PARLUX Entertainment Kft. |
  • Március 28. - A burok (The Host) | szinkronos | Forgalmazó: Pro Video Film&Distribution Kft.
  • Március 28. - A tökéletes hang (Pitch Perfect) | szinkronos (?) | Forgalmazó: UIP |