2012. október 31., szerda

Jackson Rathbone, Kiowa Gordon és BooBoo Stewart a Glowban

A thai Glow nevezetű magazinban Jackson Rathbone-ról, Kiowa Gordonról és BooBoo Stewartról egy-egy új fotósorozatot közöltek le, a képekért katt a továbbra. Jackson interjújából pedig a JustJared-nek köszönhetően egy rövid előzetest is leközöltek: "A franchise egy csodálatos tanulási időszak/tapasztalat volt. Hálás vagyok a hihetetlen rajongótáborért és azért a lehetőségért, hogy egy olyan érdekes és misztikus karaktert kelthettem életre mint amilyen Jasper." Szóba került még a november elején megjelenő szólóalbuma, valamint elmélkedett egy kicsit a pletykák, paparazzik világáról is. 

A Breaking Dawn Pt. 2 televíziós promóciójának menetrendje [USA]

  • Október 31. - The Tonight Show with Jay Leno: Taylor Lautner
  • November 1. - MTV First: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner  New
  • November 2. - Late Late Show with Craig Ferguson: Michael Sheen
  • November 5. - Jimmy Kimmel Live: Robert Pattinson
  • November 5. - The Ellen DeGeneres Show: Elizabeth Reaser és Peter Facinelli  New
  • November 5. - The Tonight Show with Jay Leno: Kristen Stewart
  • November 6. - The Ellen DeGeneres Show: Mackenzie Foy és Nikki Reed  New
  • November 7. - Live! with Kelly and Michael, Late Night with Jimmy Fallon: Kristen Stewart  New
  • November 7. - The Today Show: Robert Pattinson
  • November 8. - The Today Show: Kristen Stewart
  • November 8. - Live! with Kelly and Michael, Late Night with Jimmy Fallon: Robert Pattinson
  • November 9. - Jimmy Kimmel Live: Stephenie Meyer
  • November 9. - The Ellen Show: Robert Pattinson és Taylor Lautner (Megjegyzés: Nov. 5-én rögzítik)
  • November 9. - The Today Show, Live! with Kelly and Michael, Late Night with Jimmy Fallon: Taylor Lautner
  • November 14. - Live! with Kelly and Michael, Fallon: Kellan Lutz   New
  • November 14. - Conan: Kristen Stewart   New
  • November 15. - Live! with Kelly and Michael: Ashley Greene  New
  • November 15. - Conan: Kellan Lutz   New

Robert Pattinson lett a Christian Dior férfi parfümjének az arca?

Update: A The Hollywood Reporter ma reggel megkereste a Dior nemzetközi irodáját, ahol elmondták, hogy a tegnap megjelent hírek csak pletykák és nem szerződtették le Robot, legalábbis még nem. Várjuk a folytatást...

Az E! Online exkluzív értesülései szerint Robert Pattinson három éven át lesz a Christian Dior férfi parfümkollekciójának arca. "Robert szereti a márkát," árulta el egy forrás a hírportálnak, akit idén többek között már Cannes-ban is a francia divatház kollekciójában láthattunk.

Összefoglalás: Az MTV News interjúja Stephenie Meyerrel

Az MTV News riportere, Josh Horowitz exkluzív interjút készíthetett Stephenie Meyerrel, ennek a kivonatát/összefoglalását alább olvashatjátok el.
A Breaking Dawn Pt. 2-ről: Hétfőn (Október 22-én) láttam [a végső változatot]. Ez volt az első alkalom, hogy a már helyére került összes speciális effektekkel láttam. A zene is alá volt keverve, ami valóban nagy  hatással van az érzelmekre. [...] De kizárt, hogy ne válj azzá. Bill Condon nagyon jó érzékkel rendelkezik azt illetően, hogy miként facsargassa az érzelmeidet.
A Kellan Lutz által említett "bónusz jelenetről": Ez igazából így inkorrekt. Úgy hiszem, hogy amiről beszélnek az a DVD extrái között lesz megtalálható/látható, nem a végőfőcím során. Nincs extra jelenet.

Teljes alakos Breaking Dawn Pt. 2 promó képek

A The Lebaneses Cinema Movie Guide-nak köszönhetően a Denali, az Egyiptomi, a Román illetve az Ír klán tagjairól megkaptunk néhány teljes alakos promófelvételt. Kattra nőnek.

Entertainment Tonight Hét: A Twilight sztárjai a világ körül

Megérkezett az ET Hét legújabb anyaga, habár ebben semmi újat nem mutattak meg: a múlt hét pénteken kiadott TV Spotból adtak le részleteket, Taylor és Ashley promóturnéjába is betekintést nyerhetünk illetve egy licitálós "nyereményjátékot" hirdettek meg, amellyel ki lehet jutni a Los Angeles-i világpremierre.

Videóklip: Green Day - The Forgotten

Spoileres, egy-két új jelenet van benne! A Youtube- változat a hajtás után látható.

2012. október 30., kedd

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Meet&Greet San Franciscóban

A San Franciscó-i 997 (Now!) nevezetű rádióállomás szervezésében tegnap néhány rajongó találkozhatott Jackson Rathbone-nal. A képek tanúság a szerint interjút is készítettek Mr. Rathbone-nal, ám a hanganyagot még nem találtam meg... via JRO

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Photocall Londonban

A trió november közepei vörösszőnyeges megjelenését megelőzve Nikki Reed (képek) és Kellan Lutz (képek) is ellátogatott az Egyesült Királyság fővárosába, ahol is egy photocallon valamint egy kérdezz-felelek panelen vettek részt. Még több képet a belinkelt galériákban találtok. via NRF, KLO

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Rajongói találkozó Miamiban

A Volturi sem maradhat ki a Breaking Dawn Pt. 2 promójából: Charlie Bewley és Daniel Cudmore egy kisebb fan eventen vett részt Miamiban. Az eseményről a Zimbio-n találtok további képeket. 

Entertainment Tonight Hét: Cullenék a vámpír Bellát tanítják [HD]

Ahogy megígérték itt az Entertainment Tonight Hét első anyaga, amely során a Comic Con-on már leadott egyik klipet nézhetjük meg jó minőségben, illetve betekintést nyerhetünk a Green Day The Forgotten című videóklipjébe is. A teljes klipet az MTV magyar idő szerint ma éjfélkor fogja felfedni.
Update: a Fandango mindenféle alámondás/kommentár nélkül kiadta a CC-s klipet, a hajtás után megtaláljátok!

2012. október 29., hétfő

Infók a Hajnalhasadás II. részének magyar bemutatójával kapcsolatban

A ProVideónál (a Hajnalhasadás filmek magyar forgalmazójánál) rákérdeztem pár dologra a magyar bemutatóval kapcsolatban:
- Mikortól indul a jegyelővétel? November 1-től (csütörtök). Megjegyzés: a munkaszüneti nap nem befolyásolja!
- A jegyelővétel/foglalás módjai? Személyesen, telefonon és interneten. A részletesebb tájékoztatásért keressétek fel az adott mozikat!
- Lesznek éjféli vetítések? Igen. (A félreértések elkerülése végett: November 14-én (szerdán) késő este kell az éjféli vetítésekre menni, mert csütörtök délelőttől már rendes műsorrend szerint vetítik a filmet.)
- Lesz Alkonyat-maraton? Nem, de nem rajtuk múlott.
- A mozikban lesz BD Pt. 2 menü? Ezzel kapcsolatban hamarosan kapunk bővebb tájékoztatást.
- Feliratos vagy szinkronos lesz? Feliratos. ("Hajnalhasadás 2. rész felirat pipa. Lúdbőr a nagyjelenetnél, dupla pipa. Alkonyat-rajongók, készüljetek! :-)" Csalló Kinga - a ProVideo-nál lektor, szinkrondramaturg)
Ha esetleg van olyan kérdésetek, amire szeretnétek választ kapni (és nem jutott eszembe), akkor a kommentek közé bátran beírhatjátok.

2012. október 28., vasárnap

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Rajongói találkozó Glasgowban

A dublinihoz hasonló rajongói találkozó keretében ma délután Kellan Lutz és Nikki Reed a skót Alkonyat fanokkal is találkozott. A glasgowi eseményekről további fotókat a KLO illetve az N-Reed.com galériájában találtok. Holnap a páros már Londonban vesz részt egy kisebb press junketen.

Vanity Fair: A legkisebb vámpír - Találkozás Mackenzie Foyjal

A The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2, az 1,7 millárd dolláros vámpírfranchise utolsó felvonása, ebben a hónapban kerül bemutatásra az újonc 11 éves Mackenzie Foyjal. Feltűnve a Gap és Ralph Lauren kampányában, valamint reklámokban és televíziós spotokban a Los Angeles-i születésű már valamelyest tapasztaltnak számított, amikor kiválasztották Renesmee, Edward és Bella (Pattinson és Stewart) félig ember - félig vámpír kislányának megformálására. Renesmee képes a gondolait csak érintés útján is megosztani. „Ez volt az első mozifilmem, szóval minden egyes részlete igen szórakoztató volt,” mondta Foy, hozzátéve „Nem engedték meg, hogy elolvassam a könyveket és csak az első és második részt láttam. A másodiknál be is csuktam a szemem.” Ám ambíciókkal telve a junior fekete öves Tae Kwon Do-s nem szándékozik lassítani színészi karrierjét illetően. Már van saját rajongói oldala, de csodálattal viseltet Kristen Stewart iránt, aki elmondása szerint, „szuper-édes volt, az egyik legaranyosabb, legszorgalmasabb ember, akivel valaha is találkoztam.” És milyen fegyelmi eszközt vezetett be a forgatáson? „Volt egy szitkozódó tégelyem, nagyon mókás/szórakoztató volt,” mondta. Rákérdezve arra, hogy ki volt a legrosszabb a szereplőgárdából, szűkszavúvá vált: „Nem fogom elárulni!” - Krista Smith

Látogasd meg a TwilightWorldMap.com-ot!

Újabb Alkonyatos honlappal gazdagodtunk: a TwilightWorldMap.com tulajdonképpen egy interaktív világtérkép, amely segítségével a különböző klánokkal ismerkedhetünk meg valamint nyereményjátékok keretében értékes ajándékokra is szert lehet tenni. Katt a képre és máris a weboldalon vagytok. :)

Robert Pattinson a LACMA 2012 Art+Film Gálán

A Gucci által szponzorált LACMA (Los Angeles Megyei Művészeti Múzeum) Art+Film Gálájára tegnap került sor, amelyen sok egyéb híresség mellett Robert Pattinson is megjelent (képek | videó). A gála apropóját egyrészről a filmművészet ünneplése, másrészről Stanley Kubrick világhírű rendező illetve Edward Ruscha amerikai kortárs művész kiállításának megnyitója adta. via RobertPattinsonOrg

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Rajongói találkozó Dublinban

Az ír rajongók tegnap Dublinban találkozhattak egy kisebb fan event keretében Nikki Reeddel (képek) és Kellan Lutzcal (képek | videók). A páros aláírásokat osztogatott, beszélgetett az összegyűltekkel valamint Nikki és Paul előadta a soundtracken szereplő dalukat is.  via NRF, KLO

2012. október 27., szombat

Az Entertainment Tonight interjúja Taylor Lautnerrel

Még a Rio de Janeiró-i tartózkodása alatt az Entertainment Tonight meginterjúvolta Taylor Lautnert. A rövid beszélgetés elején elmondta, hogy örül amiért (2009 után) visszatérhetett Brazíliába, mert az ottani rajongók bámulatosak, igazán szenvedélyesek. Arról a kérdésre, hogy szerinte mi vár rá a Twilight utáni életében, ezt válaszolta: "Ez egy jó kérdés. Nagyon szomorú lesz, amikor a széria végleg lezárul. Különös érzés. Ugyanakkor nagyon izgatott is vagyok. Izgatottan várom, hogy az életem új szakaszába lépjek, továbbra is kihívások elé állítani magam és soha nem abbahagyni a tanulást." Végül a többiekkel való újratalálkozásról kapcsán kifejtette, hogy alig várja, hogy újra lássa őket, a "családját." Mindig is nagyon jól érezték magukat együtt és ez az egész most különösen speciális lesz, hisz ez az utolsó közös filmjük.

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Photocall Johannesburgban

Csütörtökön Ashley Greene a Dél-afrikai Köztársaság fővárosában, Johannesburgban promózta az utolsó Twilight filmet. Így többek között részt vett egy photocall-on (képek) és egy kisebb press junketen: | Jacaranda FM | Channel 24 | LookLocal

Entertainment Tonight: Breaking Dawn Pt. 2 hét

Hétfőtől kezdve az Entertainment Tonight Twilight hetet tart, mely során kulisszák mögötti anyagokat, interjúkat és még soha nem látott klipeket fognak leadni. Továbbá betekintést nyerhetünk majd a Green Day valamint Nikki Reedék videóklipjébe is.

2012. október 26., péntek

Készül az All I've Ever Wanted videóklipje

Nikki Reed egy-két napja jelezte twitteren, hogy a Breaking Dawn Pt. 2 soundtrack albumán is szereplő All I've Ever Wanted című dalukhoz készítenek egy videóklipet. A videó forgatása Los Angelesben tegnap meg is történt, ahonnan Paul az alábbi sneak peek fotót osztotta meg velünk (teljes méretű). Update: plusz egy Nikki-ről (kép).

Kellan Lutz a Gentlemen's Quarterly estélyén

New Yorkban idén ötödik alkalommal rendezte meg a GQ magazin a Gentlemen's Ballját, ahol a Savings Innocence (a gyermekek szexuális kereskedelme és kizsákmányolása ellen küzdő) szervezetben végzett munkájáért Kellan Lutzot kitüntetésben részesítették. További képeket a KLO galériájában találtok.

Nikki Reed a kanadai Glow magazin címlapján

A hajtás után találtok még négy képet, illetve az ET Canadának köszönhetően betekintést nyerhetünk a fotózás kulisszái mögé is. Az érdeklődők a magazinban megjelent interjút pedig itt olvashatják el.

2012. október 25., csütörtök

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Fan Event Rio de Janeiróban

Tegnap a BD Pt. 2 promója Rióban sem állt le, Taylor Lautner egy fan event keretében válaszolgatott az összegyűltek kérdéseire (videó | képek) illetve a szerencsés rajongók végül közös csoportfotót is készíthettek kedvencükkel (képek). Ám Tay az események helyszínéül szolgáló hotel előtt várakozókat sem hagyta cserben: kiment őket köszönteni, valamint a szokásos aláírás-közös-fényképezkedés itt sem maradhatott el (képek). Mindezekről pár fotót a hajtás után is találtok, valamint a TLWeb galériájában.

Breaking Dawn Pt. 2 klip: Emmett és Bella szkandere

Megjegyzés: A jelenet alatt St. Vincent 'The Antidote' című száma szól.

2012. október 24., szerda

Breaking Dawn Pt. 2 TV Spot: Alive

Van benne egy-két új jelenet! | Youtube verzió |

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Photocall Rio de Janieróban

A Japán eseményekkel szinte párhuzamosan Rióban is elkezdődtek a Breaking Dawn Pt. 2-hoz kapcsolódó promóciós események: Taylor Lautner eddig részt vett egy photocallon és egy sajtótájékoztatón, magyar idő szerint este 8 körül pedig találkozni fog a rajongókkal egy kisebb fan event keretében. További képekért katt a TaylorLaunterWeb galériájára.

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Premier Tokióban

Ma a Japán főváros is Twilight-lázban égett, hisz Kristen Stewart részvételével megrendezésre került az utolsó film premierje és rajongói találkozója. További képeket és videókat a hajtás után is találtok, valamint a KSFanUS galériájában.

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: A The Sunday Morning Herald portréi [MQ]

Az Interjúk az ausztrál press junketről című bejegyzésünkben felhasznált képhez érkezett még pár darab outtake,  ezeket ide kattintva tudjátok meglesni. via @sleepmyonelove

2012. október 23., kedd

Szavazások: Fright Night Awards és The Twi-Fight Saga

  • A Cancer Bites (tavaly a Teen Choice Awards-on Robert a Choice Celebrity Vampire elnevezésű díj átvétele során mutatta be a jótékonysági szervezet koncepcióját) meghirdette az első Fright Night Awards-ot, amely során 7 kategóriában lehet szavazni a Twilightra illetve a színészekre. A voksolás egyszerűen működik: csak be kell regisztrálni a FrightNightAwards.com-ra. A nyertesek névsorát  Október 30-án fogják nyilvánosságra hozni. 
  • Az MTV pedig meghirdette a The Twi-Fight Saga-t, amely során a Twilight széria különböző karakterei közül kell kiválasztani az ultimate kedvencet. Szavazni ITT tudtok (nem kell regisztrálni) és értelemszerűen arra kell nyomni, akit a következő körben is látni szeretnétek. A végső győztes nevét November 12-én fogják kihirdetni.

New Face Friday: Interjú Erik Odommal

Amikor a Comic Con-on a Breaking Dawn – Part 2 panelje végén felhívták az újoncokat a színpadra Te kaptad a legnagyobb ovációt. Milyen érzés volt?
Erik Odom: Hihetetlen. Az első rész Los Angeles-i premierjéhez tudom hasonlítani. Egyszerűen csak próbálod annyira felkészítened magad amennyire csak tudod, lehet hogy a reakció fergeteges lesz, de az is lehet hogy nem – megpróbálsz mindenre készen állni… de a térded is beleremeg amikor az egész mellbe vág. Ez az egyik legőrültebb dolgok egyike. [...]

Breaking Dawn Pt. 2: Kristen Stewart a Sukkiri-ban

A japánoknál is megkezdődött a Breaking Dawn Pt. 2 promóciója: tegnap Kristen Stewart megérkezett Tokióba, ahol nem vesztegetve idejét részt vett a Sukkiri című reggeli televíziós műsorban. Egyelőre két részletben, de nem a legjobb minőségben az alábbi linkeken tudjátok a showt megnézni: | 1. rész | 2. rész |

2012. október 22., hétfő

Breaking Dawn Pt. 2 TV Spot: Generation

Vigyázat, eddig még nem látott jelenet is tartalmaz! Megjegyzés: Akinek akadna az Indavideo, az a Movietickets.com-on illetve Youtube-on is megtalálja a Spotot.

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Interjúk az ausztrál press junketről

The Sunday Morning Herald (cikk, videó) - Harry Potter Cedric Diggory-ja óta ő Edward Cullen, de Robert Pattinson, a színész számára - aki az Alkonyat filmfranchise csillogó vámpírhősét formája meg - ez egy meredek tanulási görbének bizonyult. „Amikor először leszerződsz valamire, amikor még egy senki vagy, úgy érzed hogy minden totálisan irányíthatatlan,” mondta ma Sydney-ben, ahol az utolsó Twilight részt promótálja. „Viszont amint egyszer megtapasztalod, rájössz miként tudsz efelett kicsivel több kontrollt gyakorolni.” Az egyik dolog, amit a színész szeretne kontrollálni az a Twilightot övező publicitás során ráaggatott RPatz becenév. „Kitekerném a nyakát annak, aki ezzel előállt,” mondja nevetve. [...] „Az egészben ez az egyetlen dolog, ami bosszant,” jegyzi meg Pattinson. „Ez a fajta 'team' aspektus. Ez furcsa. Úgy gondolom, ez egy nagyon különös légkört generált akörré ahogyan a filmeket promótálták. Sporttá vagy ilyesmivé téve azt. Az emberek nem igazán tudják nézni/élvezni a filmeket, mert a többi ostobaság jár fejükben.” [...] „Egyfajta furcsa függőség ez,” mondja Pattinson a kapcsán, hogy nehezen tudja megállni a személye kapcsán íródott internetes cikkek elolvasását. „Ha az emberek a szomszéd szobában pusmognak rólad, valószínűleg tudni szeretnéd, hogy mit mondanak, de ezt mindig bánni fogod ugyanis gyaníthatóan szarságokat hordanak össze. Ez egy különös dolog. Ezt csak akkor csinálod, ha rosszul érzed magad, és még súlyosbítani akarsz a dolgon. De ha jól vagy, ez sohasem érdekel.” [...] „Csak azért mert az Alkonyat ennyire kiemelkedővé és meghatározóvá vált az emberek úgy gondolják, hogy hasonlítok a karakteremre, de Edward csak egy sajátos szerep.” mondta a beskatulyázásról. „Mindig viccesnek találnom, amikor bármi mással jelentkezel azt mondják végre színészkedsz. Mégis, szerinted mi csináltam az Alkonyat során?”

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Premier Sydney-ben

Az ausztrál promó Robert Pattinson számára egy vörösszőnyeges megjelenéssel (képek | Videó: ZoomInUK, DirtTV) majd kérdezz-felelek panellal folytatódott. via RobertPattinson.org

Breaking Dawn Pt. 2 Promó: Photocall Sydney-ben

Megkezdődött a Breaking Dawn Pt. 2 promóciós körútja: Robert Pattinson tegnapelőtt megérkezett Sydney-be, ahol eddig részt vett egy photocall fotózáson és press junketen. A photocall további képeit a RobertPattinson.org galériájában nézhetitek meg. 

Hallgass bele a Breaking Dawn Pt. 2 soundtrack albumába!

Az iTunes vagy a SoundCloud-os lejátszó segítségével bele tudtok hallgatni az albumon szereplő 14 dalba másfél percek erejéig. Megjegyzés: Az iTunes-hoz QuickTime plug-in szükséges.

2012. október 20., szombat

ELLE US Outtakek (2010): Kristen Stewart

Újabb Kristen Stewart outtake-áradat érkezett, ezúttal a 2010-es ELLE US fotósorozatból. A KStewartFans Livejournal által feltöltött galériákban (fehér | piros) megtaláljátok a több mint 300 képet, illetve az egyes pakkokat egyben le is tölthetitek az alábbi linkek valamelyikére kattintva: fehér (82 mb) | piros (147 mb). Korábbiak: | Glamour US (2011) | Glamour UK (2011) | ELLE UK (2010) | Megjegyzés: A letöltőlinkeket ha viszed, crediteld!

Összefoglalás: A brit Glamour interjúja Daniel Cudmore-ral

A legemlékezetesebb rajongókhoz kapcsolódó élményéről: „[Nevet.] Nem volt azért annyira rossz. A legtöbbször fogalmuk sem volt arról, hogy ki vagyok; valószínűleg azt hitték, hogy biztonsági ember vagyok. Viszont emlékszem amikor Olaszországban forgattunk, elmentem körülnézni, mert aznap nem forgattam. Csekkolni akartam a helyszínt, így oda is elkeveredtem. Emlékszem ahogy sétálok át a rajongók hadán és fogalmuk sincs arról, hogy ki vagyok, majd egy valaki felfigyelt rám és az infó futótűzként terjedt szét. Úgy voltam, hogy ’Rendben, azt hiszem itt az idő a lelépésre,’ amikor viszont megpróbáltam átjutni a kerítésen az egyik biztonsági srác nem engedett át, mert azt hitte én is rajongó vagyok - mindenki elkezdett nevetni. Megpróbáltam elmagyarázni neki – a srác törte az angolt – hogy ’nem, nem, nem, benne vagyok a filmben,’ ő viszont azt hitte, hogy megőrültem. Csak azt gondolta, hogy ’tudod, mindenki más is azt hiszi, hogy benne van a filmben.’ [Végül ki tudtál jutni?] „Végül, igen! Az egyik stábtag észrevett, odajött és kiragadott.”

2012. október 19., péntek

2012. október 18., csütörtök

Breaking Dawn Pt. 2: US Weekly és People jelenetfotók [HQ]

Az US Weekly-ben illetve a People-ben megjelent stillek egy részét végre kiadták HQ méretben. via Vem-Qui-Tem

Megjelenések: Anna Kendrick, Jackson Rathbone és Angela Sarafyan

A héten eddig az alábbi megjelenésekre került sor: John Varvatos divattervező buliján Jackson Rathbone (képek), míg Angela Sarafyan J. Mendel őszi partiján/divatshowján járt (képek). Anna Kendrick pedig mostanában három rendezvényen is megfordult, pontosabban a Target 'Falling for You' nevezetű divateseményén (képek), Mr. Pink Gingseng (képek) valamint Rachel Zoe stylist partiján (képek). via TVC, AKF

Nem lesz Breaking Dawn Pt. 2 Movie Companion + egyéb hírek

  • A Mark Cotta Vaz által jegyzett Twilight Saga Complete Illustrated Movie Companion (itthon filmkalauz néven futó) képes könyvsorozat amerikai kiadója megerősítette, hogy a befejező részhez nem jelentetnek meg külön kötetet. Ennek helyét a Robert Abele által szerzett The Twilight Saga: The Complete Film Archive töltené be.
  • A Twilight Saga könyvszéria amerikai kiadója a Little, Brown Books 2012. november 13-án adja ki a  My Ideal Bookshelf című antológiát, a szerzők között pedig Stephenie Meyer is szerepel. A könyv szinopszisa alapján egy esszégyűjteményről lesz szó, amelyben különböző írók és kulturális személyiségek értekeznek azon könyvekről, amelyek megváltoztatták az életüket. 
  • A Hajnalhasadás filmek magyar forgalmazója, a ProVideo nem tud arról, hogy kapnánk a triótól a spanyol illetve a dán rajongókhoz hasonlóan videóüzenetet. Viszont nemsokára elkészülnek a magyar nyelvű poszterekkel.
  • A Cosmopolitannel 100 db páros jegyet lehet nyerni a Hajnalhasadás második részének premier előtti vetítésére. A részletes játékszabályzatért lapozzátok fel a magazin novemberi számát. 

2012. október 17., szerda

A DuJour fotósorozata Kellan Lutzról

A New York-i székhelyű DuJour magazin az alábbi fotósorozatot készítette Kellan Lutzról, a képek mellé pedig egy rövid interjú is dukál (itt olvashatjátok el).

People Gyűjtői Kiadás: Interjú Mackenzie Foyjal

Habár az anyukája nem engedte meg neki, hogy elolvassa bármelyik Alkonyat kötetet és csak az első két részt látta a Sagából, Mackenzie Foy még így is szuper izgatott volt Bella és Edward félig ember/félig vámpír kislányának, azaz Renesmee szerepének meghallgatása miatt. „Az alapján amit elmondtak úgy véltem ez egy nagyon klassz karakter, hogy megformáljam,” mondta. „Emlékszem amikor a negyedik kötet megjelent, tudtam, hogy van benne bébi/gyerek, de soha gondoltam, hogy enyém lesz ez a szerep.” Mackenzie három éves korában karrierjét, mint modell kezdte - az egyik korai munkája egy Ralph Lauren kampány volt - majd a színészkedés következett televíziós showműsorokban, beleértve a CBS jelenlegi sikerét a Hawaii Five-O-t is. Most, hogy fontos szerepet tölt be a Cullen klánban, Mackenzei - aki szülővárosában, Los Angeles-ben ült le beszélgetni a People magazinnal - kezd hozzászokni ahhoz a felfokozott érdeklődéshez, amely a franchise-t veszi körül. „Találkozni a rajongókkal fantasztikus. Boldogok és jókedvűek.” mondta. „De nem ismernek fel túl sokszor az utcán - legalábbis eddig.”

DVD Megjelenés: Bel Ami - A szépfiú (2012. november 7.)

| Eredeti cím: Bel Ami | Gyártás éve: 2012 | Műfaj: dráma |
Szereplők: Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci, Colm Meaney
Rendező: Declan Donnellan, Nick Ormerod
Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott
DVD megjelenés: 2012. november 7.

A Guy de Maupassant regénye alapján készült Bel Ami – A szépfiú Georges Duroy (Robert Pattinson) története. Az 1890-es évek Párizsában a katonaságtól leszerelt és egyszerű vasúti hivatalnokként elhelyezkedő fiú vonzó külseje gátlástalan kihasználásával a manzárdszobák nyomorából a szalonok csillogásába, a prostituáltak öleléséből előkelő szépségek ágyába, a szegénységből a gazdagságba jut egy olyan világban, ahol cinkosan összejátszik a politika és a sajtó, ahol minden a befolyásról szól, és ahol a szex hatalom.

| Hangok: magyar (2S), angol (5.1) | Feliratok: Magyar | Játékidő: 98’ | Képarány: 16:9, 1.78:1 | via ProVideo

Robert Pattinson szerepet kapott a Hold On to Me című filmben

A Deadline éjszaka adta hírül, hogy Robert Pattinson szerepet kapott Carey Mulligan mellett a Hold On to Me (korábban Nancy és Danny) című drámában. A filmet Brad Ingelsby forgatókönyve alapján az Oscar-díjas James Marsh (Ember a magasban, Project Nim) fogja rendezni. Az igaz történet alapján készülő mozi a Mulligan által megformált pénzéhes végzet asszonyáról fog szólni, aki a város leggazdagabb emberét a barátja segítségével elrabolja és egy dobozba zárva a föld alá temeti. Váltságdíjat követelnek érte, ám a dolgok rettenetes irányba fognak fordulni. Pattinson Jimmy-t fogja alakítani, aki ugyan nem vesz részt a bűncselekményben, de középiskolai szerelmeként még mindig fontos szerepet játszik a nő életében. A forgatás kezdési időpontja még nem ismert. 

2012. október 16., kedd

Szkennek: Ashley Greene a Joy címlapján

A címlapot valamint Andinak köszönhetően a magazinban megjelent interjút a hajtás után találjátok.

Rövid MTV interjú a Passion Pit tagjaival

A júliusi Comic Con óta tudjuk, hogy a Passion Pit nevezetű amerikai indie rockbanda a 'Where I Come From' című dalukkal járul hozzá a Breaking Dawn - Part 2 soundtrack albumához. Az együttes két tagját, Nate Donmoyer-t és Michael Angelakos-t a Saturday Night Live-os próbájuk során kapta nemrég mikrofonvégre az MTV News (videó). A srácok egy rövidke viccelődés után [Donmoye azzal tréfálkozott, hogy amikor elkezdett Twilight forgatókönyveket írni, állandóan Michael dalaira gondolt és négy film kellett ahhoz, hogy végre igent mondjanak] kifejtették: úgy írták meg a dalukat, hogy nem láthatták előtte a filmet, úgyhogy Angelakos (a banda szövegírója és frontembere, a képen a jobb oldali srác) a dalszerzés során a saját tapasztalatait és élményeit használta fel, ami végül történetesen egybecseng a filmmel.

Robert Pattinson és Anna Kendrick az ELLE Gáláján

Jelenleg is tart az ELLE magazin éves Women in Hollywood elnevezésű gálája, amin Anna Kendrick (képek) és Robert Pattinson (képek) szintén részt vett. Rob egyébként nem csak vendégként van jelen az eseményen, hanem Bel Ami-s kolléganőjének, Uma Thurmannek is átad/átadott egy díjat. Még több képért  és videóért kattintsatok a továbbra. via AnnaKendrickFan, RobertPattinson.org

2012. október 15., hétfő

Ellie Goulding a Breaking Dawn Pt. 2 soundtrackjén való részvételéről

Ellie Goulding ugyan nem tud sokat az Twilight szériáról... de azzal tisztában van, hogy egy dallal hozzájárulni az egyik ultrasikeres soundtrackhez minden bizonnyal jó dolog. "Nem vagyok Twihard, de tudom, hogy ez egy cool dolog és értem, hogy miért van ekkora rajongótábora," mondta az énekesnő az MTV News-nak. "Továbbá a legjobbakat választják ki a soundtrack(ek)re, szóval nagyon szerencsés vagyok, hogy ennek a részese lehetek!" Goulding a Bittersweet című dalával a hamarosan megjelenő Breaking Dawn - Part 2 soundtrack albumon olyan előadókhoz csatlakozott, mint a Green Day, Feist és a Passion Pit. Habár sem neki, sem a barátjának, Skrillex-nek (aki egyébként a szám producere) nincs sok tapasztalata Bella és Edward történetével kapcsolatban, mégis azt mondja a Bittersweet valahogy mégis tökéletesen illik a filmhez. "Jómagam és Skrillex összeültünk a stúdióban és elkezdtünk ezen a dalon dolgozni, ami arról szól, hogy amikor reggel felkelsz csak abban reménykedsz, hogy az a személy ugyanúgy érez ahogyan te is," mondta Goulding. "És valamilyen oknál fogva mindegy egyes szöveg(részlet) valahogy kapcsolódik ehhez a filmhez. Azt hiszem, amikor egy bizonyos ponton lejátszották a 'Twilight' embereknek, úgy voltak, hogy 'Ó Istenem!'. Szóval megkérdeztek minket, hogy érdekelne-e a soundtracken való részvétel, mi persze rávágtuk, hogy 'De még mennyire!"

Ashley Greene a Marie Claire US novemberi címlapján

Végre! A magazinok terén is megkezdődött a promóidőszak: elsőként Ashley Greene-t láthatjuk viszont az amerikai Marie Clarie novemberi címlapján. További felvételekért katt a továbbra! Bónusz: Ashley sütit készít!

2012. október 14., vasárnap

US Weekly Gyűjtői Kiadás: A vámpírklánok II.

A román klán
Mielőtt a Volturi 1500 évvel ezelőtt átvette volna a hatalmat, a kelet-európaiak uralkodtak a vámpír birodalom felett. Majd Aro és a klánja, "megtámadott minket, megölték a családunkat és az egész klánt." fejtette ki Guri Weinberg (Stefan) az US Weekly-nek. "Azt, hogy a Volturi Cullenékhez tart, mi esélyként látjuk a bosszúra." Miként készültek fel a színészek a szerepre? "Megtanultuk a román dialektust, hisz több  ezer évvel ezelőttről származnak, nem hangozhatnak túl mainak."
A Denali klán
"Mi vagyunk a sikkes/trendi klán," büszkélkedett Casey Labow (Kate) az alaszkai klánból. "Szőrméket, bőrökét és ilyesmiket viselünk. Továbbá (Mercedes) Benzeket vezetünk." Mia Maestro hozzátette, "Egyfajta rock 'n' roll testvériség vagyunk!" Ám a családi köteléket próbatétel alá vetik, amikor a Maggie Grace által megformált Irina elárulja Cullen unokatestvéreit. "A Volturihoz fordulok, hogy halálra ítéljék Renesmee-t," mondta Grace az US Weekly-nek. "Nem valami szimpatikus először, igaz? De ez az egész egy nagy félreértés!" Miért arany színben és nem vörösben izzó szemek? "Cullenék vegetáriánus kuzinjai vagyunk," mondta Labow. "Abbahagytuk az emberi vér fogyasztását."

Az európai nomád
Joe Anderson Alistairje lehet, hogy Carlisle Cullen legközelebbi bizalmasa - de "nem nagy segítség" viccelődött a színész az US-szel. "Kissé tartózkodó." De Carlisle nagy reményekkel viseltet Alistair képességei iránt: "Mindenki más előtt látja, hogy mi fog történni." Anderson, aki egy hónapon túl szórványosan vette fel a jeleneteit, hasonulni tud Alistair magányosságával. "Az első nap a teljes kosztümömben vonultam be a próbára, mindenki más viszont pizsamában volt. Én pedig azt mondtam, "Rendben, hát én vagyok az új srác!"
Előző Szegmensek:

2012. október 13., szombat

Stillek a The Twilight Saga: The Complete Film Archive-ból [HQ]

Ugyan csak pár nap múlva jelenik meg a The Twilight Saga: The Complete Film Archive, de az Entertainment Weekly-s könyvhöz hasonlóan ezt is előbb elkezdték kiszállítani. Az egyik fan pedig néhány oldalt beszkennelt belőle. Update: +30 HQ fotó hozzáadva! Vigyázat, van benne néhány spoileres!

A Breaking Dawn Pt. 2 Score Listája

Az Amazon-on nyilvánosságra hozták a Carter Burwell által komponált Score album tracklistáját, a lemezt 2012. november 19-től lehet megvásárolni.
| 1. Twilight Overture | 2. A World Bright and Buzzing | 3. The Lamb Hunts The Lion | 4. Meet Renesmee | 5. Here Goes Nothing | 6. Sparkles At Last | 7. Catching Snowflakes | 8. The Immortal Children | 9. Merchant of Venice | 10. Into The White | 11. Renesmee's Lullaby / Something Terrible | 12. A Way With The World | 13. The Amazon Arrives | 14. A Yankee Vampire | 15. Cloud Forest | 16. Witnesses | 17. We Will Fight | 18. Shield Training | 19. At Bedtime A Child Asks About Death | 20. Decoding Alice | 21. The Driving Question | 22. Present Time | 23. This Extraordinary Life | 24. Gathering In Snow | 25. She Is Not Immortal | 26. Reading Edward | 27. Magnifica | 28. Irina Loses Her Head | 29. Aro's Oration | 30. A Kick In The Head | 31. Exacueret Nostri Dentes in Filia | 32. Chasing Renesmee | 33. A Crack In The Earth | 34. Aro's End | 35. That's Your Future | 36. Such A Prize |

2012. október 12., péntek

Peter Facinelli a Times Square-n kempingezett

WWD.com - "Milyen film az?" Peter Facinneli fapofával így replikázott azon kérdésemre, amikor afelől érdeklődtem, hogy buzgón várja-e már a Twilight Saga utolsó részének bemutatását. Facinelli, aki Dr. Carlisle Cullent alakítja a Hajnalhasadás második részében, csütörtökön a Times Square-n vett részt a Sears Outdoor Life elnevezésű kollekciójának bemutatóján (képek). "Keserédes," mondta az Alkonyat filmek befejezéséről. "Élveztem ezt az utazást, viszont itt az ideje más dolgokra váltani." Hozzátette neki legjobban a széria rajongóbázisa fog hiányozni. "A rajongótábor egy igazi közösség." mondta. "Olyanok mint egy [nagy] család." A színész számára a következő állomást, a Gallows Hill című új természetfeletti thriller jelenti, amelynek forgatását most fejezte be Kolumbiában. "Ez egy horror film, amit ezelőtt még soha nem csináltam." mondta. "A Twilight-ot ugyanis nem sorolom ebbe a műfajba." Ezen felül kemény dolgozik a Jakcie nővér ötödik évadán is. Facinelli, aki az új Outdoor kollekciójának darabjait öltötte magára, viccelődve jegyezte meg hogy szülőhelye, azaz New York Queens negyede legalább "sokkal szabadtéribb mint Manhattan. Viszont apámnak az állam északi részén fekvő Ellenville-ben volt egy háza 20 hektárral, oda jártunk ki." Továbbá elmondta, hogy a három lányával szeret szabadtéri tevékenységeket folytatni például kempingezni, és "egyszerűen csak a természetben lenni. A város az állandó nyüzsgés, a természetben tartózkodás viszont kikapcsol, lelassít valamint  akkor csak a családoddal vagy.  És ez az, amiről az élet szól." - Jean E. Palmieri

Nem a táncbetéttel/flash-mobbal végződik a Breaking Dawn Pt. 2

Az Alkonyat rajongók alig várják, hogy pontosan megtudják miként is végződik szeretett franchise-uk amikor az utolsó rész, azaz a Hajnalhasadás második felvonása November 15-én a mozikba kerül. Különösen amióta a film sztárjai elejtették, hogy a Bill Condon által rendezett rész végén lesz számukra egy kis vizuális csemege („Bill úgy döntött, hogy megcsinálja a végén ezt a kibaszottul csodálatos dolgot,” mondta Stewart az EW-nek még júniusban. „A rajongók meg fognak őrülni.”). E kapcsán múlt héten az MTV News Nikki Reedet is meginterjúvolta, aki akkor azt mondta hogy spekulációi szerint a Condon számára meglepetésként összeállított flash-mob/táncos betétet láthatjuk majd. Ám rosszul tippelt, ugyanis az Entertainment Weekly-nek a Summit Entertainment megerősítette, hogy ez a táncjelenet (ami csakugyan létezik) nincs benne a film végső vágott verziójában. - Sara Vilkomerson

Új Robert Pattinson fotósorozat

Egyelőre annyi tudni, hogy júliusban készültek a képek. via RPLife