2012. augusztus 31., péntek

Ashley Greene: Még több kép a DKNY őszi kampányához

Újabb fotók érkeztek a DKNY őszi kampányához, az előző adag kép- és videócsokrot ide kattintva találjátok.

Entertainment Weekly - Twilight: The Complete Journey

A The Twilight Saga: The Complete Film Archive mellett október másodikán az Entertainment Weekly is ki fog adni egy Sagáról szóló könyvet, amely a Twilight: The Complete Journey címet kapta. A kiadványban különböző „humoros, intim és gyakran megdöbbentően őszinte” interjúkat, a forgatásokról beszámolókat olvashatunk, amit triviák, könyves és filmes útmutatók, több tucat "már-már ikonikus" fotó és 5 EW címlapos poszter is kiegészít majd. Mindemellett portrék formájában abba is betekintést kaphatunk, hogy az elsőkönyves szerző (Stephenie Meyer) és a három igazán különböző fiatal színész (azaz Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner) miként birkózott meg a hirtelen jött és mindent elsöprő hírnévvel, amely nemcsak a saját életükre volt hatással, hanem Hollywoodra is.
A 112 oldalas könyvet az Amazonon már elő lehet rendelni - itthon nem hiszem, hogy meg fog jelenni, de remélhetőleg külföldi rajongótársaink majd beszkennelik a fontosabb, érdekesebb részeket. :)

2012. augusztus 29., szerda

Videók, képek Ashley Greene filmjeihez

Kijött Ashley Greene hamarosan bemutatásra kerülő vígjátékának, a Butternek a második hosszabb előzetese (megnézem) és posztere is. Valamint az ET Canadának köszönhetően egyelőre 30 másodperc erejéig betekintést nyerhetünk a CBGB kulisszái mögé (képek), amelyben Miss Greene-t többek között Alan Rickman,  Malin Akerman és Taylor Hawkins oldalán láthatjuk majd. Update: frissítve Ashley interjújával. via AGO

2012. augusztus 28., kedd

Az MTV News interjúja Bill Condonnal

Az MTVNews-nak Bill Condon adott egy rövid interjút, amely során felfedi, hogy milyen hosszú lesz a Breaking Dawn második része, melyik speciális effekttel különösen elégedett illetve Renesmee képességének megjelenítése is szóba került.

2012. augusztus 25., szombat

New Face Friday: Interjú Angela Sarafyannal

Stephenie Meyer ott volt a Breaking Dawn forgatásán. Tudtál vele beszélgetni, és valamilyen új ismeretre szert tenni Tiával kapcsolatban?
Angela Sarafyan: Igen, volt lehetőségem vele beszélgetni. Röviden arról diskuráltunk, hogy miként született meg Tia karaktere illetve arról is szó esett, hogy Benjamin és Tia miként élt a szegénységben és hogyan küzdöttek, amíg össze nem találkoztak Amunnal és Kebi-vel. Érdekes volt az ő perspektívájából ezen karakterekről hallani.

Ashley Greene a Good Afternoon America stúdiójában

Folytatódik a The Apparition promója, Ashley Greene ezúttal New York City-ben a Good Afternoon America című műsor vendége volt. A megérkezéséről további fotókat itt találtok.

2012. augusztus 24., péntek

Az US Weekly fotósorozata Kellan Lutzról

Kellan idén április végén részt vett a US Weekly Hot Hollywood Style elnevezésű rendezvényén, ahol az alábbi fotósorozat készült róla, többért katt a KellanLutzSpain galériájára. 

Ashley Greene a The Apparition premierjén

A The Apparition Los Angeles-i bemutatóját is megtartották, amin Ashley Greene egy nagyon szép Donna Karan ruciban jelent meg (képek). Az előzetes hírek ellenére a film két férfi főszereplője (Tom Felton, Sebastian Stan) nem jelent meg a szőnyegen, pedig a közös Ashley&Tom képre már fentem a fogam. via AGO

2012. augusztus 22., szerda

Robert Pattinson a Jimmy Kimmel Show-ban

Ahogy már azt mindenki tudja, tegnap/nekünk ma Robert Pattinson Jimmy Kimmel esti showműsorának volt a vendége. Az interjú során a Cosmopolis elhíresült prosztatavizsgálatos jelenete mellett (3. videó) egy elég érdekes téma is felvetődött, ami nem más volt mint a dogging, azaz a közterületen való szexelés és  ennek kilesése (1. videó). Rob nagyjából 3 hónappal ezelőtt vett a népszerű amerikai apróhirdetési portálon, a Craigslist-en (egyébként elmondása szerint mindent onnan szokott beszerezni, még a barátait is :D) egy 2001-es Silverado-t, hogy azzal tudja a bicaját hurcolászni. Viszont ezen környezetbarát közlekedési eszköznek köszönhetően ismerkedett meg egy kicsit közelebbről a fent említett dogginggal. Ugyanis az történt, hogy a kis lycra gatyójában a Los Angeles folyó környékén egy ilyen jellegű területen/parkolórészen haladt át mindig, ám egy razzia bekövetkeztéig nem is igazán eszmélt rá, hogy az emberek miért ülnek állandóan csak az autójukban... :D A Show további részében még a Craigslist kapcsán szóba került az alkudozás, így Rob az ehhez kapcsolódó sztorijait is megosztotta, illetve Skype-on keresztül egy-egy, két főből álló egyetemi lánycsapatot versenyeztettek meg két fordulóban. (2. videó). Képek: A stúdió előtt a rajongókkal | Fotók a showból | Videó: Egyben a teljes show.

New Face Friday: Interjú Rami Malekkal

Lehetőséged nyílt már bármit is látni a filmben szereplő jeleneteidből – ha igen, mit gondolsz a speciális effektekről?
Rami Malek: Voltam utószinkronizálni, szóval akkor volt szerencsém az ideiglenes effektekből látni néhányat, amikkel még nem egészen voltak készen, de a részemről megfelelőek voltak – nagyon valósnak tűntek – így ennek örülök, mert voltak olyan pillanatok, amikor emiatt aggódtam. Tudod mindig nyugtalankodom az ilyen típusú filmeknél, mert vannak olyan esetek amikor látszik ha valami számítógéppel generált, és nagyon kilóg a filmből. De a jelenetek látva nagyon örültem annak, hogy tényleg úgy néz ki az egész mintha a valóságban csináltam volna ezen dolgokat.

Florabotanica: Új fotók Kristen Stewartról

Az alábbi kép a spanyol ELLE szeptemberi számában debütált (a nagyobbért katt a továbbra). A Florabotanicához kapcsolódó hír, hogy a Balenciaga TV reklámot nem készítettet a Kristen Stewart nevével fémjelzett parfümjéhez (a korábbi Charlotte Gainsbourg-ös kampánynál sem volt), csak a nyomatott hirdetésekkel fogja promotálni az új illetszerét. via Vogue.co.uk, KristenStewartFans

Anna Kendrick újra az Angeleno magazin címlapján

Az Angeleno nevezetű magazin három év után (a korábbi fotósorozat képeit itt találjátok) címlaplányául ismét Anna Kendricket választotta, a szeptemberi kiadásban megjelent még többi fotóért katt a továbbra. 

2012. augusztus 21., kedd

Kristen Stewart ott lesz a Torontói Filmfesztiválon!

Hétfőn jelentették be a Torontói Filmfesztivál szervezői, hogy a fesztivál Special Presentation nevezetű szakaszában be fogják mutatni az On the Road-ot. Ennek hatására persze rögtön elindult a találgatás, hogy vajon Kristen Stewart ott lesz-e Torontóban. Nos a Gossip Cop és az E!News értesülései szerint is igen, ott lesz. Ha bármilyen információ közben kiderül (pontos időpont, cáfolat, további megerősítések stb.) azokat majd ebben a posztban jelezni fogom. 

Update #1: ma délután kihirdették, hogy az On the Road-ot a TIFF-en szeptember 6-án és 7-én fogják bemutatni. Kristen neve egyelőre nem szerepel a kiadott vendéglistán, viszont @marcmalkin tweetje szerint (is) ott lesz a fesztiválon.
Update #2: Cameron Bailey, a TIFF művészi igazgatója megerősítette, hogy Kristen ott lesz Torontóban.

Ashley Greene a Jimmy Kimmel Show-ban

Tegnap este Ashley Greene a héten bemutatásra kerülő filmjét, a The Apparition-t Jimmy Kimmel késő esti műsorában promózta. A show során természetesen a film mellett szóba került a Cosmopolitan-os címlapja, a Jacksonville-i nyaralása, az hogy miként verték át az egyik barátnője, Jenny anyukáját illetve az is, hogy egy áramszünet milyen módon hozta rá a szívbajt. A második részt a hajtás után találjátok.

2012. augusztus 20., hétfő

Az első fotók a The Mortal Instruments forgatásáról

A lesifotósok nem cicóznak: ma kezdődött el a The Mortal Instruments forgatása Torontóban és már meg is érkeztek az első forgatási fotók Jamie Campbell Bowerről és Lily Collins-ról (még több). Nem olvastam a szériát, de a főszereplők szerintem nagyon klasszul festenek. Plusz számomra nem elhanyagolható tény, hogy Jonathan Rhys Meyers is csatlakozott a film stábjához, így jövőre ott a helyem a moziban. ;) via TVC

A trió nem vesz részt a novemberi Convention-ön?!

A TwilightConvention.com-on megjelent írás szerint a November 3-án és 4-én megrendezésre kerülő hagyományos Los Angeles-i Convention-ön Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner nem vesz részt (a tavalyit egyébként itt tudjátok visszanézni). Akik viszont nagy valószínűséggel megjelennek majd az eseményen: Peter Facinelli, Gil Birmingham, Charlie Bewley, Alex Meraz, BooBoo Stewart, Casey Labow, Tinsel Korey és Julia Jones. Természetesen jelezzük, ha újabb fejleményeket megtudunk ez ügyben!
Update: Egy Kristenhez közel álló forrás valamint Nicholas Frenkel, Robert menedzsere szerint soha nem volt tervben, hogy megjelennek a novemberi Convention-ön. via The Hollywood Reporter

Entertainment Weekly interjú Stephenie Meyerrel

Stephenie Meyer Twilight Saga szériájának kötetei több mint 100 millió példányban keltek el és ez ebből született filmfranchise világsikerré vált. Amikor az Entertainment Weekly leült beszélgetni a 38 éves írónővel múlt hónapban a Comic Con alkalmával (azóta egyébként nem kívánta kommentálni a Stewart-Pattinson ügyet) már két újabb könyv filmadaptációján dolgozott: az egyik a 2008-as regénye a The Host (2013. Március 29-től a mozikban), míg a másik Lois Duncan 1974-es fiatal felnőtteknek szóló klasszikusa, a Down a Dark Hall volt.

Do Something Awards (2012): Ashley Greene és Nikki Reed

Tegnap este került megrendezésre Santa Monicában az idei Do Something Awards, amelyen Ashley Greene (képek) és Nikki Reed (képek) is megjelent. Ám a színpadon is akadt dolguk, ugyanis Ashley Lea Michele-nek (képek), míg Nikki John Cho-val közösen Hope Solo-nak adta át a szárnyas ezüst színű csukát (képek). Kulisszák mögötti fotók: Ashley, Nikki. via NRC, AGO

Megjelenés: Kellan Lutz, Julia Jones és Chaske Spencer

A múlt hét végéről van pár megjelenésünk, lássuk ezeket: Kellan Lutz két rendezvényen is járt, az egyik a WWE Summerslam Kick Off Party elnevezésre hallgatott (képek), míg a másik a Sunset Strip Zenei Fesztivál VIP bulija volt (képek); Julia Jones viszont a GenArt és Vena Cava közös Chateau Marmont-i összejövetelén fordult meg (képek). Augusztus elején Chaske Spencer barátunk pedig a Total Recall New York-i bemutatóján tűnt fel (képek). via KLO, TVC

Filmes könyvborítók: Breaking Dawn

A második rész szellemében ősszel (szeptember-október környékén) az alább látható két filmes borítóval újra megjelentetik a Twilight Saga negyedik kötetét. Ezen változatok egyébként zsebkönyv néven itthon is kaphatóak! via Barnes&Noble

2012. augusztus 19., vasárnap

A Twilight Saga twitter profilja elérte az 1 milliomodik követőjét!

Ma a The @Twilight Saga hivatalos twitter oldala/profilja megszerezte az 1 milliomodik követőjét, ennek örömére a Summit az alábbi köszönő videót tette közzé:

2012. augusztus 18., szombat

2012. augusztus 17., péntek

Live in Pink: Nikki Reed, Christian Serratos és Marisa Quinn

A LOFT (olyasmi mint a H&M/Zara) hollywoodi 'Live in Pink!' elnevezésű jótékonysági eseményére tegnap ellátogatott Nikki Reed (képek), Marisa Quinn és Christian Serratos (képek). A lányokról készült photobooth fényképeket pedig itt nézhetitek meg. via TVC, NRC

Összefoglalás - MTV First: Robert Pattinson

Tegnap éjszaka sor került a Cosmopolishoz kapcsolódó utolsó New York-i promóciós megjelenésre, amely nem más volt mint a Josh Horowitz által levezényelt MTV First. Nem szándékozom teljes egészében lefordítani a fél órás interjút, de az érdekesebb részeket kiemeltem.
Az első részben (videó) Josh arról kérdezte Robot, hogy az Eric által  átélt különös élményekből ő is megtapasztalt-e már például a fegyverrel lövést  (igen, és a lőtéren kiakasztott célszemély plakátja nagyon hasonlított az apukájára :D), az autóban pisilést (igen, üvegbe/palackba számtalanszor) és végül azt, hogy kapott-e tortát az arcába (ez is igen, ráadásul két egymás után filmjében - WFE, Cosmopolis - járt így). Majd bemutatták a Cosmopolis-os jelenetet (videó) és átvehette az MTV Movies Brawl díjat (videó), amit január végén a közönség szavazott meg neki és a filmnek. Azután jöttek kifejezetten a Cosmopolishoz kapcsolódó részek: a Twilight rajongók megismertetése Cronenberggel, a rendező filmjeiről: kedvence a Videodrome, az első amit pedig látott tőle az Agyfürkészők volt (videó), "egyike volt azon első alkalmaknak amikor magamra mint színész tekintettem" (videó), "fogalmam sem volt, hogy miként készüljek fel [a szerepre]" és az igen nehéz dialógus memorizálásáról (videó), a brit akcentusa kapcsán elmondta, hogy amikor Amerikába ment át kellett állnia az ottani akcentusra mert nem értették mint mond, a nevét is félrehallották, azt hitték hogy Rope-nak hívják :D (videó), a hajvágásos jelenetről (a borbélyt is egy színész alakította, így nagyon félt hogy belevág a fülébe) és az Eric testőrnőjével folytatott szexjelenetről: szinte ugyanazt mondta el e kapcsán mint a korábbi interjúiban (videó), ha olyan gazdag lenne mint Packer mint csinálna a pénzzel? Nem igazán tudja, de reméli hogy őrült seggfej nem lenne belőle (videó).

2012. augusztus 16., csütörtök

The Apparition: Klip és kulisszák mögötti videó

A hajtás után megnézhettek egy interjús kulisszák mögötti videót is, továbbá néhány új jelenetfotót ide kattintva találtok, míg a TV Spotokért katt ide és ide. via AGO

Breaking Dawn Pt. 2 Jelenetfotók [HQ]

Letöltőlink a nyolc HQ méretű jelenetfotóhoz: Mediafire, DepositFiles (41 mb)

Ashley Greene a The Apparition-ről és a Alice-ről

Az Alkonyat filmek készítése során Ashley Greene legyőzte a félelmei többségét. De azt mondja, ez nem volt könnyű számára. Igazi filmes debütálása a nagy horderejű franchise csintalan Alice Cullenjéhez - Edward Cullen (Robert Pattinson) húgához és Bella Swan (Kristen Stewart) legjobb barátjához – köthető.
„Tudod az Alkonyat volt lényegében az első munkám – és sok volt rajtam a nyomás,” emlékszik vissza a 25 éves színésznő. „Idegtépő volt, mert nem tudtam mire számítsak ettől az élménytől, a sajtótól vagy épp a rajongótól. Ezt illetően valódi újonc voltam még akkoriban.” Négy évvel és öt Alkonyat filmmel később, Greene úgy érzi jó irányba változott. „Most amikor megjelenek egy forgatáson sokkal magabiztosabb vagyok a döntéseimet illetően,” mondja. „Így a karaktereim kiaknázása/kialakítása is sokkal könnyedebben, szórakoztatóban megy végbe. Nem aggódom belevetni magam a munkába, találkozni a rendezőkkel, a színésztársakkal és azt mondani, ’Hé, ezt találtam ki. Mit szóltok hozzá?’ Ezt már inkább művészi folyamatnak érzem. Korábban az egész paranoiával, félelemmel és aggodalommal járt.”

Times Talk: Cosmopolis Kérdezz-Felelek

David Cronenberg és Robert Pattinson a The New York Times  'Times Talk' nevezetű Kérdezz-Felelek panelján vett részt tegnap este New York City-ben. A beszélgetésről a videót a hajtás után találjátok, míg további képekért kattintsatok ide. via RPO

2012. augusztus 15., szerda

Az MTV News interjúja Mackenzie Foyjal

MTV: Láttad már a kész filmet? Egyáltalán megnézheted majd?
Mackenzie Foy: Még nem, de nagyon várom már hogy láthassam. De őszintén szólva nem tudom, [hogy megengedik-e majd a megnézését].

MTV: Mi a helyzet a promóciós portékákkal, úgy mint a poszterekkel, pólókkal, uzsonnadobozokkal és az akció figurákkal/babákkal? Bepillantást nyerhettél már a Renesmee-témájú termékekbe?
Mackenzie Foy: Még egyet sem láttam. Nem is tudom, hogy csinálnak-e, de nagyon klassz lenne. Szuper lenne egy saját baba a filmből, és akkor azt mondhatnám, „Nézd, magammal játszok!” Tök jó lenne egy uzsonnadoboz is.

Az első fotók és videó Jackson Rathbone kisfiáról

A People magazin szállította az első hivatalos fotósorozatot a boldog édesapáról Jackson Rathbone-ról és a júliusban született kisfiáról, Monroe Jackson Rathbone VI-ről. Nagyon édesek! :)) Eredeti videó.

Robert Pattinson a Good Morning America című műsorban

Ma reggel folytatódott a Cosmopolis promója, így Robert Pattinson ellátogatott a Good Morning America stúdiójába. A műsorvezető, George Stephanopoulos persze rögtön rákérdezett az ügyre (egyébként nem értem miért hiszi minden egyes újságíró és TV riporter, hogy pont nekik fog megnyílni a magánéletével kapcsolatban és lesz végül a "kiválasztott"). De Rob ügyesen vette az akadályt és elmondta, hogy soha nem volt abban érdekelt, hogy kiteregesse/eladja a magánéletének részleteit és inkább ha lehet a filmjeit szeretné promótálni. Amikor Stephanopoulos azt kérdezte tőle, hogy valaha hozzá-e fog szokni az őt körülvevő médiaőrülethez, azt válaszolta, "He elkezdesz hozzászokni, az azt jelenti hogy elkezdesz megbolondulni is." Az interjú nagy részében végül is a Cosmopolisról és az általa megformált karakterről, Eric Packerről esett szó illetve arról, hogy a paparazzik hadának és a bulvármédiának inkább a milliárdosok "érdekes" életére kellene fókuszálnia.  | Képek a megérkezésről | Fotók a showból | via RPO

TIME interjú: Robert Pattinson a jövőbeli projektjeiről

A Cosmopolis New York-i premierje után egy nappal a TIME riportere, Jessica Winter leült beszélgetni „a fiatal, jó bőrben lévő, kedves, egészen megnyerő és elektromos cigarettát szívó” Robert Pattinsonnal és David Cronenberggel. Az interjú háromnegyedében a Cosmopolisról beszélgettek (ezt a részt a TIME oldalán elolvashatják az érdeklődők), viszont szóba kerültek a jövőbeli (közös és egyéb) filmek, projektek is, amelyek kapcsán Cronenberg az alábbiakat mondta: „Szeretnék ismét Robbal dolgozni és kiváltképp úgy hiszem, hogy Rob és Viggo Mortensen fantasztikusak lennének együtt. De le kellene ülnöm, és megírnom az én Rob-és-Viggo filmemet. Még nincs meg a következő projektem. Egy ponton úgy tűnt összejön a Gyilkos Ígéretek második része, de végül bizonyos okok miatt széthullott. Bruce Wagner írt egy forgatókönyvet, a címe Maps to the Stars; van benne egy szerep Rob számára, és persze Viggo számára is. Majd meglátjuk, hogy meg tudjuk-e finanszírozni.”
Robert pedig így nyilatkozott e témakörben, „Meg fogom csinálni ezt az Eric Maddox-ról szóló filmet [a Mission: Backlist-et]. Madoxx egyike volt azon személyeknek, akik fontos szerepet játszottak Szaddam Husszein megtalálásában. A JSOC-vel [Különleges Műveletek Egyesített Parancsnokságával] dolgozott együtt, ők maguk találták meg Husszeint, ám ezt nem fedhették fel. A sztori szédületes, abszolút bizarr. Egy nagyon szuper rendező, Jean-Stéphane Savaire fogja a munkálatokat levezényelni. Irakban fogjuk leforgatni jövő nyáron. Januárban pedig egy másik filmnek [a The Rover-nek] látok neki azzal a David Micôddal, aki az Animal Kingdom-ot rendezte – egy futurisztikus western lesz Guy Pearce-szel.”
Winter (kis)asszony az interjú végén rákérdezett Robnál arra is, hogy milyen érzés tudni hogy emberek milliói aggódnak érte és remélik, hogy jól van? Rob azt mondta alapvetően „kedves” és „különös” gesztus/érzés „ugyanakkor a világ egy szerfelett kegyetlen hely, úgyhogy ha bármi ami arra ösztönzi az embereket hogy hirtelen ezt a kedvességet/jóindulatot érezzék, remélhetőleg [azt is maga után vonja, hogy] rátekintenek majd magukra, a saját életükre és rájönnek [megdöbbent, Euréka-pillanatszerű hangon] 'Képes vagyok arra, hogy - hogy empatikus legyek az emberekkel!'” A riporternő pedig erre a kijelentésre így reflektált illetve vonta le mondjuk úgy, hogy a konklúziót, „Egy abszolút ismeretlennel való együttérzés képessége segített abban, hogy empatikus legyek azon emberekkel, akiket valójában ismerek!”

The Vogue 120: Kulisszák mögötti videó

A Vogue idén ünnepli fennállásának 120-dik évfordulóját, ennek okán elkészítették az úgynevezett "The Vogue 120" nevezetű portfóliót. Ezen sorozatban pedig azon 45 év alatti embereket szerepeltették, akik a legnagyobb hatással/befolyással vannak a divatra. No ebben a szekcióban szerepel a szeptemberi számban megjelent és már posztolt Kristen Stewart&Nicolas Ghesquiére fotó(sorozat) is. A portolói készítéséről érkezett egy kulisszák mögötti videó, amely során pár másodpercre (1:36-tól és 3:05-től) láthatjuk Kristen és Nicolas párosát is. A hajtás mögé raktam pár kivágott képet!

2012. augusztus 14., kedd

Új filmszerep: Robert Pattinson és Arábiai Lawrence

A Variety pár perccel ezelőtt hozta le, hogy Robert Pattinson csatlakozott Werner Herzog (Oscar-díjra jelölt német rendező) Queen of the Desert című  - a Gertrude Bell életéről szóló - filmjének stábjához. Ebben a verzióban (ugyanis Ridley Scott is dolgozik egy másik változaton Angelina Jolie-val a főszerepben) Naomi Watts lesz a főhős.
Bellt az Arábiai Lawrence női megfelelőjeként emlegetik, az 1900-as évek elején a Közel-Keletre utazott, megjárta a legveszélyesebb vidékeket is, magáról azt állította, hogy felfedező, de valójában a brit kormánynak szállított információkat. Az első világháborúban sokat nyomtak a latban az általa megszerezett adatok. Robert pedig a fiatal T.E. Lawrence-t - angol katonát, régészt, írót, kalandort - fogja megformálni. Felfedezései, irodalmi tevékenysége és leginkább az 1916-18-as arab nemzeti felkelésben betöltött szerepe miatt Arábiai Lawrence (magyaros formában Arábiai Lőrinc) néven közismert. Az életéről később önéletrajzi filmek is születettek, de a legismertebb ezek közül a Peter O'Toole-féle 1962-es feldolgozás. Többet Lawrence-ről illetve a Bell-hez fűződő viszonyáról a Wikipédia megfelelő oldalán olvashattok. A hírek szerint a forgatás pedig valamikor ősszel kezdődhet el Jordániában és Angliában. via Képesifi.com, Variety, Wikipédia

Interjúk a Cosmopolis New York-i Press Junketjéről

Az alábbi posztba fogom gyűjteni a New York-i press junketről érkező interjúkat, cikkeket:

Robert Pattinson a New York-i Értéktőzsdén

A Cosmopolis amerikai promójának következő állomás az NYSE, azaz a New York-i Értéktőzsde volt, ahol David Cronenberg és Robert Pattinson párosa csengette ma meg a kereskedési nap nyitását jelző harangot. | Videó: 8 perces változat | További képeket itt találtok, illetve a hajtás után. via RPO

Robert Pattinson a The Daily Showban

Az este/hajnal folyamán a The Daily Show-s szereplés is megtörtént (Indavideo), ami főleg a szakítás témája körül forgott: Jon Stewart, a műsor házigazdája pl. hozott Robnak jégkrémet, mivel úgy gondolta hogy emellett "csajos módon" kibeszélhetik a dolgot...  Ennek ellenére Robert természetesen semmi konkrétat nem mondott az ügyről, teljesen profi módjára kezelte a szituációt. Végül rátértek a Cosmopolisra is, ami kapcsán Rob azon kívánságát fejezte ki, hogy jó lenne ha a legújabb Batman filmet lekörözné a box-office listájakon, majd nevetve hozzátette, "A probléma csak annyi, hogy 6 moziban fogják bemutatni, szóval nagy kihívás lesz."

Robert Pattinson a Cosmopolis New York-i premierjén

Minden fennakadás nélkül tegnap este/ma hajnalban megtartották New York-ban a Cosmopolis amerikai premierjét, amin Robert Pattinson stílusosan egy Gucci öltönyben jelent meg. További képeket a hajtás után is találtok, illetve ebben a galériában. Interjúk a bemutatóról: Access Hollywood | MTV | ShaineTV | Reuters | Associated Press | Zoominuk | MovieBytes | ETOnline | ExtraTV | Videók a megérkezésről: 247Paps | via RobPattinsonOrg

2012. augusztus 13., hétfő

MTV First: Robert Pattinsonnal és infók a mai Cosmopolis premierről

Magyar idő szerint augusztus 16-án (csütörtökön) hajnali 2 óratól Josh Horowitz egy 30 perces interjú során fogja faggatni Robert Pattinsont a Cosmopolisról és gondolom sok egyéb másról is. A műsor elején egy exkluzív klipet is be fognak mutatni a filmből (bár akik már itthon látták, azoknak ez nagy újdonságot nem fog jelenteni). Továbbá szokás szerint ismét lehet kérdéseket küldeni: ehhez csak annyit kell tennetek, hogy azokat az @MTVNews-nak címzitek, illetve ellátjátok az #AskRob has-taggel.

Ma egyébként New York-ban megtartják a Cosmopolis amerikai premierjét, magyar idő szerint hajnali fél 2-től. Mivel 'kis bemutatóról' van szó, így livestream elméletileg nem lesz. Valamint Rob a The Daily Show vendége is lesz, ezt itt lehet majd nézni magyar idő szerint hajnali 5 órától.

Update: Holnap magyar idő szerint fél 4-kor Robert és David Cronenberg fogja megnyitni a New York-i Értéktőzsdét a kereskedési nap kezdetét jelző harang megcsengetésével.

Portrésorozat Peter Facinelli-ről

Peter Facinelli-ről ezen portrésorozat anno még a Loosies című filmje kapcsán készült, de eddig valamiért elmaradt a a posztolása... most viszont pótolva ezen hiányosságunkat a hajtás után további 31 HQ méretű fotót találtok. via OwnTricks

Eredményhirdetés: Újhold DVD

Tegnap véget ért a kedden meghirdetett Újhold nyereményjátékunk. A DVD-ért cserébe arra voltunk kíváncsiak, hogy a Bella fejének melyik oldala sérül meg a motoros balesetkor? Mint az ahogy a képen is jól látszik, a jobb oldala. Sok helyes megfejtés érkezett, de a szerencse ezúttal Marsi Ágnesnek kedvezett. Nagyon Gratulálunk! A többieknek: még van jó pár DVD-nk, szóval hamarosan újabb játékkal jelentkezünk. ;)

2012. augusztus 12., vasárnap

EXPRESS kampányfotók és videó: Nikki Reed

Nikki Reed többek között a Vampire Diaries színészeivel együtt reklámozza az EXPRESS nevezetű ruhacég őszi/téli kollekcióját. A kampányból egyelőre az alábbi két fotó és kulisszák mögötti videó látott napvilágot:

Anna Kendrick, Nikki Reed és Peter Facinelli a Twilight végéről

Annak ellenére, hogy Jessica Stanley karaktere nem szerepel a Breaking Dawn második részében Anna Kendrick elárulta a Popsugarnak, hogy még mindig szeretné látni az utolsó Twilight filmet. „Alig várom, hogy láthassam az összes új vámpírt, valamint Kristent is vámpírként. Mivel nem vagyok benne a filmben, így semmit nem tudok az egészről. Szóval izgatott vagyok, hogy mint normál néző láthassam.”

Az utolsó film kapcsán az E!Online viszont a héten megrendezésre kerülő InStyle bulin faggatta Nikki Reed-et és Peter Facinelli-t. Mint ahogy Ashley Greene, Nikki is úgy gondolja hogy az utolsó Twilight premier szentimentális, érzelgős lesz. „Ugyan nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy látjuk egymást, viszont az utolsó alkalom hogy ily módon találkozunk. Valamint különös lesz kimondani, hogy ez újra soha nem fog megtörténni,” mondta. „Ez szomorú. Nagyon szomorú vagyok.”
„Minden nap sírok,” viccelődve csatlakozott hozzá Peter. „Tegnap nagy sírós fesztivált tartottunk.” Majd nevetve hozzátette Reed, hogy „Ő csak férfiként viselkedik, és úgy csinál mintha nem szeretne erről beszélni. De múlt este voltunk vacsorázni és persze ez is szóba került.”
„Ez nem jelenti a barátságunk, a családunk végét,” tette hozzá már jóval komolyabban Facinelli. „Nem, de ez az utolsó, így egyszerűen furcsa az egész, hogy nem lesz egy újabb [film, premier] amit várhatunk,” mondta Reed. „Ez furcsa. Neked nem furcsa? Nekem az.”

Comic Con (2012): Entertainment Weekly Outtakek

A júliusi adagot ide kattintva találjátok, a tovább mögött pedig plusz két fotót nézhettek meg Nikki Reed-ről.

2012. augusztus 11., szombat

Entertainment Weekly: Őszi mozielőzetes - Breaking Dawn Pt. 2

Örökké – a szó és a fogalom – nagy üzlet az Alkonyat Univerzumában.

Örökké – ez a Hajnalhasadás 2 korai posztereinek szlogenje, valamint a kasszasikerű franchise utolsó részére irányuló célkitűzés is: egy örökös boldog lét Bella, Edward és Jacob számára. A moziba járók, akik a triót az első film bemutatása, azaz 2008 óta intenzív odaadással követik, nem is akarnak és számítanak ennél kevesebbre.
Habár a való életben az örökké megtévesztőbb lehet. Amikor Július 24-én a 22 éves Kristen Stewartról és a Hófehér és a vadász 41 éves házas rendezőjéről, Rupert Sandersről készült ölelkezős/csókolózós képek napvilágot láttak, azok szinte hisztérikus módon felkorbácsolták a kedélyeket. A színésznő pedig egy szinte azonnali nyilvános bocsánatkéréssel állt elő, amit az ezelőtt-soha-meg-nem-erősített és vele együtt élő barátjának, a 26 éves Robert Pattinsonnak címzett: „Ez a pillanatnyi botlás veszélyeztette a legfontosabb dolgot az életemben, azt a személyt akit szeretek és a leginkább tisztelek, Robot. Szeretem, szeretem, nagyon sajnálom.” De ennek csak a dühöt, az őrületet sikerült növelnie.

Vogue US: Kristen Stewart&Nicolas Ghesquiére

A Vogue US szeptemberi számában az alábbi fotó jelent meg a Balenciaga tervezőjéről, Nicolas Ghesquiére-ről és Kristen Stewartról. 

2012. augusztus 10., péntek

Megjelenés: Judi Shekoni és Marisa Quinn

A Breaking Dawn Pt. 2 két újonc színésznője, Judi Shekoni és Huilen megformálója, Marisa Quinn részt vett a The SongBirds album megjelenési buliján, amit az ELLE magazin szponzorált (képek). via TVC

New Face Friday: Interjú Judi Shekonival

Tudnál arról mesélni, hogy milyen volt amikor először megláttad magad a full kosztümödben? Kaptunk néhány csodálatos jelenetfotót, amelyeken Téged és Tracey Hegginst már azokban vehetünk szemügyre.
Magamat először megpillantani a teljes kosztümben, elsöprő volt. Már-már hipnotikus, szinte nem tudtad megállni, hogy ne bámuld magad a tükörben. Tényleg nagyon elárasztó élmény volt. Nem gondoltam, hogy az életem során valaha abban a helyzetben leszek, hogy ennyi emberrel - akik nagyszerűek abban amit csinálnak - egy ilyen projekt során, mint egy egység együtt legyek és dolgozzak. Valóban lenyűgöző volt.

Megjelenés: Nikki Reed, Peter Facinelli és Julia Jones

Az InStyle West Hollywoodban megrendezett nyár esti bulijára Peter Facinelli (képek) és Nikki Reed  (képek) volt hivatalos, míg Julia Jones New Yorkban vett részt a GenArt Filmfesztiválon, ahol bemutatták a Missed Connection című filmjét (képek). via Zimbio, NRC

2012. augusztus 9., csütörtök

Kristen Stewart távozik a Cali stábjából?

Annak ellenére, hogy a Cali forgatása már itt volt a küszöbön a Variety megerősítette az éjszaka folyamán, hogy Kristen Stewart mint főszereplő már nem tartozik a film stábjához (azt nem tudni, hogy a produceri státusza megmaradt-e). A távozást okát nem indokolták meg. A Gossip Cop megkereste Kristen csapatát, akik egyelőre nem kommentálták a hírt, ahogy a film mögött álló Voltage Productions sem, habár ők azt ígérték hamarosan bővebb tájékoztatást adnak... Ha lesz valami fejlemény, azt jelzem.

2012. augusztus 8., szerda

Samuel és Gigandet a következő Hardwicke filmben

A Variety értesülései szerint Xavier Samuel csatlakozott Catherine Hardwicke Plush címre hallgató indie thrillerjének stábjához. A film rövid története, amit Hardwicke Artie Nelsonnal írt közösen: Emily Browning (Evan Rachel Woodot váltva) a Plush nevezetű rockbanda énekesnőjét fogja alakítani, aki a testvére elvesztését követően, áldozatául esik az új gitáros (Samuel) pszichotikus machinációjának. A fiatal lány így a Cam Gigandet által megformált pszichológushoz fog fordulni, aki belelát a páciensei fejébe, és az emlékeiket felhasználva próbálja őket a démonaik legyőzésére ösztökélni. Ezen módszere addig sikeresen is működik, míg össze nem találkozik a hasonló képességekkel rendelkező énekesnővel... A forgatás a hírek szerint a hónap végén kezdődik Los Angeles-ben.

Breaking Dawn Pt. 2: Renesmee karakterposzter

Jack Morrissey a @twilight_vef-nek megerősítette, hogy az alábbi Renesmee karakterposzter valódi (a teljes méretű a tovább mögött):

Entertainment Tonight: Breaking Dawn Pt. 2 jelenetfotók

Az Entertainment Tonight-ban (videó) megmutatták az EW-ben megjelenő új jelentfotókat, amiket szerencsére a Spunk-Ransom nevezetű rajongói oldal ki is kockázott nekünk. :)

Entertainment Weekly Címlap: Őszi Mozielőzetes

Az éjszaka folyamán közzétették a pénteken megjelenő Entertainment Weekly címlapját (a teljes méretűért katt a továbbra), illetve a magazinban megjelenő cikkből is kiadtak egy kis részletet, melyben Bill Condon mondja el a véleményét a megcsalási botrányról: „A tény az, hogy ezek a színészek szerepeket játszanak, és talán nem olyan rossz dolog, ha az emberek erre emlékeztetve vannak… Mindkét színész beleadta a szívét-lelkét a Twilight filmekbe, de nemcsak a forgatásuk alatt, hanem oly elegánsan/méltóságteljesen navigálva a jelenség élet-egy-akváriumban aspektusát tekintve is. Mindezeken túl mindig nagy tiszteletet mutattak a rajongók felé, akik ezeket a filmeket ilyen sikeressé tették. Most itt az ideje, hogy ebből a tiszteletből viszonozzanak nekik valamennyit.” A cikk teljes fordítása valamikor az újság megjelenése után várható.

2012. augusztus 7., kedd

Nyereményjáték Újhold DVD-ért

Esedékes játékunkon egy New Moon egylemezes DVD-t nyerhettek, ha helyesen válaszoltok az alábbi kérdésre:
- Bella fejének melyik oldala sérül meg a motoros balesetkor?

A nyereményt csak belföldre tudjuk postázni, de a határon túlról is játszhatsz, ha meg tudsz adni egy olyan postacímet Magyarországon ahol átveszi valaki a számodra a csomagot.
A megfejtéseket augusztus 12. (vasárnap) délután 14 óráig várjuk a twinformjatek@gmail.com e-mail címre. A levélbe írjátok bele neveteket, tárgynak az Újhold DVD játék-ot írjátok. Szeretnénk kérni, hogy egy ember csak egy mail-t küldjön! Hajrá Mindenki! :)

2012. augusztus 6., hétfő

Entertainment Weekly: Bella és Renesmee

Az Entertainment Weekly Facebook oldalán megjelent kiírás szerint a pénteken megjelenő magazinban még több új jelenetfotót közölnek le. 

On the Road UK trailer

Szöveg tekintetében szinte megegyezik az első trailerrel, csak ennek a vágásán módosítottak illetve néhány új jelenetet is beleraktak. via MSN UK

Anna Kendrick és Jodelle Ferland a ParaNorman premierjén

A hétvégén Universal City-ben megtartották a ParaNorman premierjét. Az animációs film szinkronmunkálataiban Anna Kendrick (képek) és az Eclispe Bree-jét megformáló Jodelle Ferland (képek) részt vett, így természetesen ők is megjelentek a zöld szőnyegen. via AKF, Zimbio