2012. január 31., kedd

Két új Bel Ami jelenetfotó

Nem sokkal a hivatalos poszter megérkezte után az alábbi két felvétellel gyarapodott a Bel Ami-hoz eddig kiadott stillek száma. via RPI

Az első hivatalos poszterek a Bel Amihoz

Az álló változatok a tovább mögött. via

Frissítve: Videók a Breaking Dawn Pt. 1 extráiról

Hát igen, az Alkonyat rajongók nem viccelnek, ugyanis sikerült néhányuknak hozzájutni - az elmondásuk szerint legális forrásból - a Breaking Dawn Pt. 1 két lemezes változatához, így felkerült a DVD-n található extrák egy része Youtube-ra és Twitvidre. Feleslegesnek tartom az összes videót be-embedelni, vagy belinkelni ugyanis az RPLife oldalára mind kikerült, ott megtaláljátok őket.

Frissítés (01.31.) Nászút: 1. rész, 2. rész | Esküvő
Frissítés: (02.09.) Dokumentumfilm: 1. rész | 2. rész | 3. rész | 4. rész | 5. rész 

Itthon a DVD/BluRay az eddigi hírek szerint márciusban érkezik, pontos tájékoztatás később várható.

Ashley Greene a Lucky magazin első tavaszi számának címlapján

A márciusi Lucky magazin címlapján Ashley Greene fog tündökölni - az újság oldalán található cikket ide kattintva tudjátok elolvasni, további képeket pedig a hajtás mögött találtok. 

Sneak Peek Videó a Breaking Dawn Pt. 1 DVD-jéről

Az iTunes-nak köszönhetően hivatalosan is beleleshetünk a Breaking Dawn Pt. 1 DVD/BluRay változatának extráiba egy 2 perces videó formájában. 

2012. január 30., hétfő

Kristen Stewart a Vanity Fair fotózásán Párizsban

Hát ezért (is?) utazott tegnap Kristen Stewart Párizsba, alig várjuk a hivatalos képeket. Kristenen egyébként egy 2012-es Dior Haute Couture ruha volt. A kinti fotózásról több fotót ide kattintva találtok. Ezen felül egy benti fotózás is volt, ahol megjelent a Chanel-divatház művészi irányítója Karl Lagerfeld is, erről képeket itt nézhettek meg, míg egy videót itt via KSN

Peter Facinelli Las Vegasban

A hétvégén Peter Facinelli a Las Vegas-i Chateau Nightclub házigazdájaként bulizott, illetve megfordult a Sugar Factory nevezetű édességboltban, valamint a Cirque Du Soleil Vegas-i előadásán is. Több képet ide kattintva találtok.  via Facinelli Latino FB

2012. január 28., szombat

Kulisszák mögötti jelenetfotók a Snow White and the Hunstman-ből

Az olasz Best Movie magazinban jó néhány oldalon keresztül foglalkoznak a Snow White and the Huntsman-nel, a cikk illusztráláshoz pedig két új kulisszák mögötti fotót is felhasználtak. A második fotót (ami egyébként egy 'Hol van Stew?' játékra is bőven alkalmas) és a szkenneket ide kattintva nézhetitek meg. via FBS LJ
Chris Hemsworth (a vadász), Kristen Stewart (Hófehér) és a film rendezője, Rupert Sanders

2012. január 27., péntek

Tinsel Korey a Troix magazin címlapján

Troix címlapján eddig - ha jól számoltam - hét Twilight-os színész fordult már meg (a Troix címkére kattintva ezek egyébként visszanézhetők). Eme társaság most viszont kibővült nyolcra, hiszen a magazin legújabb számában Tinsel Korey-ról közöltek le egy vadonatúj fotósorozatot, további képeket a kiadvány oldalán találtok. 

2012. január 26., csütörtök

Kiállították Taylor Lautner viaszmását a Madame Tussaudsban

Pár hónapja jelentették be a Madame Tusssauds munkatársai, hogy a látogatói kéréseknek eleget téve Robert Pattinson mellett elkészítik kollégája, Taylor Lautner viaszfiguráját is. A munkával elkészültek, és ma reggel Londonban felfedték a kész művet. A múzeum által kiadott közleményt alább olvashatjátok, a figuráról pedig több képet a TLWeb galériájában találtok. 
Az amerikai tiniszívtipró, Taylor Lautner az első aki idén csatlakozik az A-listás sztárok közé. A vadonatúj viaszfigura vállvetve került kiállításra az Alkonyatos brit színésztársa, Robert Pattinson oldalán – DE a páros csak addig marad együtt, amíg a rajongók eldöntik, hogy melyikük kerüljön a saját exkluzív kiállítóhelyére. A ragyogó figura Lautner laza stílusát türközi a farmernadrág és bőrdzseki kombóban, valamint a védjegyévé vált perzselő arckifejezésével. A figura 4 hónapnyi munka után készült el 150 ezernyi font értékben. 2011-ben Taylor volt az egyik legkeresettebb személyiség, így ünnepelve és megragadva az alkalmat arra jutottunk, hogy megpróbáljuk megválaszolni a végső kérdést – Taylor vs R-Pattz, ki a „Szívek Királya”? Taylor és Robert mindketten mérhetetlenül sikeres fiatal, A-listás színészek hűséges és nagyon hangos rajongókkal, szóval izgatottan várjuk a végeredményt! Megkérünk, hogy add le a szavazatodat a duó egyikére egy egyszerű, színes kódrendszer segítségével itt a Madame Tussauds-ban mától egészen 2012. Február 3-ig. Bárkit is koronáznak meg a „Szívek Királyának”, annak viaszszobrával a rajongói egy VIP szektorban találkozhatnak az év hátralévő részében. Irány szavazni!

Robert Pattinson az idei Berlinalén

Tegnap este a Studio Canal nevezetű filmes cég megerősítette, hogy Február 17-én a 62. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál keretein belül megtartják a Bel Ami világpremierjét. A vörösszőnyegen végig fog vonulni Robert Pattinson, Uma Thurman, Christina Ricci illetve a film két rendezője, Declan Donnellan és Nick Ormerod. A hírek szerint livestreamre is lehet majd számítani, erről ha odajutunk lesz bejegyzés.

2012. január 25., szerda

Abduction: Bakiparádé és kulisszák mögötti fotók

Amerikában január 17-én jelent meg a Taylor Lautner főszereplésével készült Abduction DVD-n és BluRay-en (a hazai megjelenési dátum még nem ismert), amelyen egyéb extrák mellett egy bakiparádé is található, ez pedig felkerült a netre, amit most ti is megnézhettek az alábbi videó play gombjára kattintva. Továbbá az egyik tumblrezőnek köszönhetően a filmhez kapcsolódó új kulisszák mögötti fotók kerülnek elő napról napra, ezeket pedig a TLWeb galériájában tudjátok megtekinteni. 

David Cronenberg a Cosmopolisról és Robertről

Tegnapelőtt a Cosmopolis megnyerte az MTV, Movie Brawl nevezetű szavazását e apropóján pedig meginterjúvolták a filmrendezőjét, David Cronenberget. A teljes interjút ide kattintva olvashatjátok el, az informatív részek viszont kiemelésre kerültek. 
Robról és a közös munkáról: "Fantasztikus. Megérdemli a rajongók szeretetet. Hihetetlenül kedves, igazán vicces, okos és nagyon tájékozott a mozifilmeket illetően. De nem csak a filmek terén, hanem úgy en bloc a mozitörténelemből. [...] Jól szórakoztunk a forgatás alkalmával, mert mint ahogy mondtam jó humorérzékkel rendelkezik. Úgy vélem, hogy a forgatásokon a megfelelő/remek hangulat hatással van mindenkire, és a főszereplő ennek megteremtésében nagy szerepet játszik. Ha egy olyan embered van, aki nagyon bonyolult eset és neurotikus, az nem segít, sőt kihatással van a filmen dolgozók napjára. De Rob nem ilyen, ő egy napsugár. Valójában a film minden egyes jelenetében benne van, szóval az ő temperamentuma nagyban befolyásolta a forgatás menetét... de álomszerű, szép forgatási folyamat volt."
Az előzetesről: "Úgy gondoljuk, hogy őszig nem kerül kiadásra. Ez nem egészen egy nyári film, és nem áll készen (a megjelenésre) még jó darabig. A film ugyan be van fejezve, de a rajongók talán azt nem tudják, hogy mennyi időbe is telik egy filmet bemutatni. Filmfesztiválozni szeretnél, akkor minden egyes országnak fel kell készülnie. A fényképekkel, előzetesekkel és egyebekkel... ez sok időt igényel, tudod?"
A biztos premierdátumról: "Nem, ilyenünk még nincs egyáltalán. Világszerte sok országnak és forgalmazónak el lett adva, de például amerikai forgalmazója még nincs. De ez egyébként jó dolog, mert addig nem is akartunk keresni, amíg nincs kész. Őszintén szólva ez a MTV Movie Brawl eredmény talán hozzásegít minket ahhoz, hogy egy jó amerikai forgalmazó kezébe kerüljünk! (Nevet.) Tudod akár ez is lehetséges!"
Továbbá kiadták a Bel Ami-hoz az ún. Production Note-ot, amelyben a készítők mesélnek a film készítési folyamatáról. Például a jelmeztervező, Odile Dicks-Mireaux elárulta, hogy Robnak volt egy olyan elképzelése miszerint Duroy a film végére talán viselhetne bajuszt. A feljegyzést az alábbi linkre kattintva tudjátok letölteni.

2012. január 24., kedd

Filmszerepek: Nikki Reed és Dakota Fanning

A Deadline értesülései szerint Nikki Reed szerepet vállalt a Snap nevezetű pszichothrillerben. Nikki egy szociális munkást fog alakítani, aki összegabalyodik egy briliáns, de magába forduló zenésszel, őt Jake Hoffmann formálja majd meg. Viszont ahogy a kapcsolatuk kezd hanyatlani, a srác démonai ismét átveszik felett az irányítást, ami mindkettőjük számára megrázó és tragikus lesz - mindez a dubstep nevezetű zenei irányzat környezetébe ágyazva. A filmet jövőre szeretnék bemutatni a Sundance-n.
Tavaly májusban beszámoltunk róla, hogy Dakota Fanning szerepet vállalt Elizabeth Olsen oldalán a Very Good Girls-ben, akkor financiális okok miatt a kitűzött időpontban nem kezdődhettek meg a munkálatok. A mostani hírek szerint viszont nem hagyják veszni a projektet, hiszen csatlakozott a stábhoz Anton Yelchin, így a forgatás júniusban várhatóan elkezdődik New York-ban. A film történetéről röviden: A két jó barátnő (Fanning és Olsen) az érettségi után megesküszik arra, hogy a nyár végig elveszítik a szüzességüket, ám mindketten ugyanabba a srácba esnek bele (Yelchin), és ez akár a barátságukba is kerülhet. via Collider

Filmpremiereken és cirkuszban

Az elmúlt hetekben, napokban két premieren is megfordultak kedvenceink: Jackson Rathbone (képek) és Charlie Bewley (képek) a  Man on a Ledge (Borotvaélen, magyar bemutató: február 2.) vörösszőnyegén járt, míg BooBoo Stewart (képek) a legújabb, az Ébredés alcímet viselő Underworld filmén (magyar bemutató: január 26.) Santa Monicában pedig bemutatták a Cirque du Soleil legújabb, az OVO címen futó előadását, erre Christian Serratos és Edi Gathegi párosa (képek), valamint a szőnyeget kikerülve Taylor Lautner (képek) is ellátogatott.

Breaking Dawn Pt. 1 DVD és BluRay a Fülöp-szigeteken

A Fülöp-szigeteken 4-féle DVD/BluRay változatban fog megjelenni a Breaking Dawn Pt. 1, ezek közül a legimpozánsabb az alábbi esküvői albumszerű kiadás, ami a két lemezen kívül tartalmazza majd Bella és Edward esküvői meghívójának replikáját, továbbá 12 jelenetkártyát is. 
A másik 3 kiadásról is van fotó, azokat a tovább mögött megnézhetitek. 

2012. január 23., hétfő

Boldog Születésnapot Julia és BooBoo!

A hétvégén ünnepelte 18. születésnapját BooBoo Stewart, Julia Jones pedig ma lett 31 éves. Mindkettőjüknek Sok Boldogságot Kívánunk! :)

2012. január 22., vasárnap

Újabb videó a Bel Ami-hoz az orosz MTV jóvoltából

via BelAmiFilm.com

2012. január 21., szombat

Exkluzív képek Nikki Reed és Paul McDonald esküvőjéről

A GlassJarPhotography.com megosztott velünk jó pár új fotót, amit Nikki Reed és Paul McDonald októberi menyegzőjén készítettek. A továbbra kattintva még több aranyos fotót találtok, illetve a GJP.com oldalán pl. a gyűrűkről, a helyszínről és a díszítésről is megnézhettek képeket. 

Filmfesztiválokon

Az év első felében hacsak a képzeletünk és egyéb segédanyagok (képek, videók) segítéségével, de két(?) nagy filmfesztivál bizonyos szegmenseit végig fogjuk követni. Az első ilyen a február 9. és 19. között megrendezett Berlini Nemzetközi Filmfesztivál, ismertebb nevén a Berlinale lesz, amelyen - versenyen kívül - bemutatják a részben hazánkban is forgatott Bel Ami-t. Ez a bemutató lesz egyben a hivatalos világpremier is annak ellenére, hogy a belga rajongók kisebb része már láthatta a Robert Pattinson főszereplésével készült filmet. A következő hetekben ezzel kapcsolatban további információkat is felfednek a szervezők, viszont nem látom, pontosabban nem tudunk olyan akadályról, ami miatt Rob ne tűnjön föl a forgatagban...
A másik filmes esemény, amit jó eséllyel végigkísérhetünk az a Cannes-i Filmfesztivál (Május 16-27.), ugyanis egy-két hete jelentette be az On The Road egyik producere, hogy Franciaországban Május 23-án mutatják be a Kerouac regény filmes adaptációját. Mit ad Isten ez az időpont a fesztivál idejére esik, meglepő lenne ha a két dolognak nem lenne egymáshoz köze... erről ugyan hivatalos megerősítés még nincs, de nagyon reménykedünk, hogy a Francia Riviéra napfényében végre Kristen Stewart is meg fogja magát mutatni. :)

Eredményhirdetés

Ismerkedjünk meg Az Éhezők Viadalával!

Egy biztos, idén év végén a Twilight tetralógia zárófelvonását bemutatják, az utána keletkező űrt pedig a The Hunger Games (Az Éhezők Viadala) könyvtrilógia filmes adaptációi próbálják majd betölteni. A Forum Hungary (az első három Twilight film nagyszerű hazai forgalmazója) megkért minket, hogy egy kicsit jobban ismertessük meg veletek ezen szériát is, amely világpremierként érkezik, mégpedig feliratos formában 2012. március 22-én. A történet rövid leírásáért és a feliratos előzetesért kattintsatok a továbbra. Továbbá az ígéretek és a tervek szerint a Forum Hungary-vel és az Ancsi által szerkesztett ÉhezőkViadala.blogspot.com-mal (a blogra vezető linket az oldalsávban megtaláljátok) karöltve a bemutató környékén majd nyereményjátékkal is jelentkezünk. :)

2012. január 19., csütörtök

Breaking Dawn Pt. 1 DVD/BluRay: Újabb részletek

Az olaszoknak köszönhetően újabb részletek kerültek nyilvánosságra, hogy milyen extra dolgokra lehet még számítani a Breaking Dawn Pt. 1 DVD-n és BluRay-en.
DVD:
Első lemez: A film, Audiokommentár Bill Condonnal
Második lemez: 6 részes dokumentumfilm a készítésről (55 perc),  Jacob végzete (7 perc), Edward&Bella személyes esküvői videója (9 perc), Tekerés Edward vagy Jacob jeleneteihez, Ugrás... az esküvőre, a nászútra, Bella terhességére, a farkasokhoz és Cullenékhez
BluRay: ugyanazon extrák mint a DVD esetén

Vajon mikor akarják felfedni, hogy milyen kimaradt jelenetek kerülnek rá a lemezekre? Illetve azt is jó lenne már tudni, hogy lehet e egyáltalán számítani audiokommentárra Kristen, Robert és esetleg Taylor közreműködésével...
via RPLife

2012. január 18., szerda

Kérdezd Kristent és a Snow White and the Hunstman stábját!

Nemrég jelentette be Josh Horowitz az MTV riportere, hogy hamarosan meginterjúvolja a SWATH stábját, egészen pontosan Kristen Stewartot, Charlize Theront, Sam Claflint és Chris Hemsworth-t. Így akinek kérdése van hozzájuk, azok twitteren küldjék el azt az @MTVNews-nak #AskSWATH hastaggel ellátva. Továbbá magyar idő szerint ma hajnalban a Bravo TV Top Chef című műsorában Theron a hírek szerint bemutat egy új részletet (a trailert adták le pár új Királynős jelenettel) a Snow White-ból
Charlize egyébként nemrég nyilatkozott az E!Online-nak ahol elmesélte, hogy miként találkozott először Kristennel: "A Comic Con helyszínére tartó gépen [találkoztunk először]. Tudod  mikor csak találkozol valakivel, és az egész olyan megerőltetés nélküli... bámulatos volt. Nem tudtuk befogni. A gép landolt, azt mondták 'Ideje indulni' viszont mi meg sem álltunk. Úgy hiszem, hogy mindketten imádjuk azt, amit csinálunk..."

2012. január 17., kedd

Nyereményjáték tolltartóért, ceruzáért és kitűzőért!

Itt az idei év első beharangozott nyereményjátéka, amely során egy tolltartó vagy sminkszett-tartó (méretei összehajtva: 8x21 cm, kihajtva: 24x21 cm, további képek a tovább mögött), egy Edwardos ceruza valamint egy kitűző lehet a Tiétek. A nyereményt csak belföldre tudjuk postázni, de a határon túlról is játszhatsz ha meg tudsz adni egy olyan postacímet Magyarországon ahol átveszik azt számodra. A nyereményjáték kérdése pedig a következő:
Hogy hívják (elég a keresztnév) Bella anyai nagymamáját 

A megfejtéseket január 21. (szombat) déli 12 óráig várjuk a twinformjatek@gmail.com e-mail címre. A levélbe írjátok bele neveteket. Szeretnénk kérni, hogy egy ember csak egy e-mailt küldjön! A nyertes kihirdetése még nem tudjuk milyen formában fog lezajlani (videó avagy bejegyzés formájában), ezt még szombaton eldöntjük. Mindenkinek sok sikert!

Februárban exkluzív betekintés a Breaking Dawn Pt. 2-be

Az amerikai rajongók mint mindig most is a legszerencsésebbek, ugyanis mint arról már beszámoltunk ők már február első heteiben kézhez kapják a Breaking Dawn Pt. 1 DVD-jüket avagy BluRay-jüket. Viszont az egyik áruházlánc, a Target a lemezek megjelenése alkalmából egy exkluzív eseményt is szervez, amely során levetítenek a Breaking Dawn Pt. 2-ből egy sneak peek-et (elképzelhető, hogy hasonló videót adnak le, mint anno az Eclipse-nél). Reméljük a résztvevők gondolnak az Amerikán kívül élő rajongókra, és felveszik a betekintőt...

Ashley Greene a Pan Am forgatásán New Yorkban

A 1960-as években játszódó sorozat, a Pan Am néző Ashley Greene-t 4 epizód erejéig biztos láthatták/láthatják majd (előzetes a vasárnapi részhez). Viszont tegnap reggel lekapták Ashleyt New Yorkban a sorozat forgatásán (képek), elképzelhető hogy csupán néhány jelenetet vettek fel újra, de az is benne van a pakliban hogy a további részek során is számítanak a részvételére, erről sajnos semmi hasznos infót nem találtam. Mindenesetre azt rebesgetik, hogy második évad nem lesz, ugyanis nem hozza a megfelelő nézői számokat... via AGO

A Few Best Men ausztrál premierjén Xavier Samuel

Ausztráliában jövőhéttől látható Xavier Samuel legújabb filmje, amely A Few Best Men (trailer) címet viseli, ennek megfelelően tegnap megtartották Sydney-ben a premiert. További képeket a TwiBoys oldalán találtok. 

2012. január 16., hétfő

Afterpartin&villásreggelin: Jackson Rathbone, Julia Jones, Nikki Reed

Az előző évektől eltérően az idei Golden Globe Gálán egy Twilightos színész sem tette tiszteletét, viszont ahogy az ilyen díjátadók után szokás, számtalan afterpartit tartanak. Így az egyikre, pontosabban az Instlye és a Warner Bros. közös bulijára Jackson Rathbone (képek) és Julia Jones (képek) is ellátogatott . Szombaton Chris Weitz (képek), Nikki Reed pedig a férje társaságában (képek) megjelent a Film Independent és a Spirit Awards jelöltjeinek villásreggelijén. via JRO, Zimbio, TVC

2012. január 14., szombat

Boldog Születésnapot Jacob!

2012. január 13., péntek

Kristen Stewart lett a Balenciaga új parfümkreációjának arca

Rengetegszer beszélgettünk már arról Annie-vel, hogy milyen jó lenne Kristent valamelyik nagy cég parfümreklámjában látni. Láss csodát, ez a kérésünk idén meg fog valósulni, ugyanis Kristen Stewartot leszerződtette a Balenciaga a második, eddig név nélküli női parfümjének reklámozására, amit ősszel fognak a piacra dobni. 
Kristen a WWD-nek csütörtökön az alábbiakat nyilatkozta a márka kapcsán: "A Balenciaga mindig is kimagaslott, kitűnt számomra. Ugyanis amikor először kapcsolatba kerültem a divattal, kétségkívül ritkán tudtam milyen márkát is viselek, viszont a Balenciagát mindig is felismertem és imádtam. Teljesnek érezem azt, hogy egy olyan dologban vegyek részt, ami akkor hozzám szólt, és természetesen az izgalom most tovább fokozódik bennem. A márka egyszerűen csak klassz. [...]" A Balenciaga kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière Kristent az új illat múzsájának nevezte. "Ő testesíti meg az új Balenciaga parfüm modernitását az egyedülálló érzékenységével és intelligenciájával. [...] 2006-ban meghívtam, hogy vegyen részt a Bruce Weber által elkészített projektben, azóta mindig is azt kívántam, hogy a továbbiakban is együtt működhessem vele, tudva hogy ő osztja a Balenciaga radikális szellemiségét." Isabelle Guichot a márka vezérigazgatója osztotta a Ghesquiére által elmondottakat, "Kristen a tökéletes választás, hogy megtestesítse Nicolas Ghesquiére egyedülálló vizióját a parfüm-múltunk második fejezete számára." 

2012. január 12., csütörtök

Premieren Jackson Rathbone, Maggie Grace és Joe Anderson

Liam Neeson legújabb filmjének, a The Grey-nek tegnap tartották meg a Los Angeles-i premierjét, amelyre ellátogatott Jackson Rathbone (képek, videó), a kétrészes Breaking Dawn Irináját megformáló Maggie Grace (képek, videó) és Alistair bőrébe bújó Joe Anderson (képek, videó), aki egyébként szerepel ebben a filmben is. via Zimbio, JRO

Hófehér és a Vadász szinkronos előzetes

Magyar bemutató: 2012. május 31.  Hivatalos magyar Facebook oldal
via Premierfilmek

2012 People's Choice Awards

Képek: Backstage&Audience | Show | Videók: #1 | #2 | #3 | Letöltőlink
A ma hajnali People's Choice Awards-on ahogy beígérték csak Robert Pattinson és Ashley Greene vett részt. Ashley a vörösszőnyegen is végigvonult (képek), viszont Rob szokásához híven ismét kihagyta ezt a lehetőséget. Ami pedig a díjakat illeti, az 5 jelölésből csak egyet sikerült megnyerni, mégpedig a Water for Elephants-ot választották a Kedvenc Drámának. A díjat Ashley és Zachary Levi nyújtotta át Robertnek, aki a következőket mondta (videó): "Klassz. Hűha. Köszönöm szépen. Hmm, nem is tudom, hogy miért engem kértek meg, hogy vegyem át [a díjat], mert ez a film rengeteg ember munkája... amikor csináltam nagyon jó szórakozás volt, nem is érdekelt, hogy bárki látja e... de hogy most már az emberek látták és ezért díjjal jutalmaznak, sokkal hálásabb vagyok ezen élményért, tapasztalatért."

2012. január 11., szerda

Információk: 2012 People's Choice Awards

Ma, vagyis pontosabban magyar idő szerint holnap hajnalban rendezik meg az idei People's Choice Awards-ot, amin biztosan ott lesz Ashley Greene és Robert Pattinson. A Gossip Cop információ szerint Kristen Stewart nem vesz részt az eseményen, egyes hírek szerint viszont Taylor Lautner részvételére is lehet számítani...
A vörösszőnyeges bevonulást biztosan lehet majd élőben nézni a PCA és a Popsugar honlapján csütörtökön, hajnali fél 2-es kezdéssel, a show maga pedig hajnali 3 órakor kezdődik, amit az alábbi streamen lehet majd nézni. Mi nem maradunk fent (ugyanis véleményünk szerint a PCA az egyik legunalmasabb showműsorok egyike), viszont korán reggel jövök a képekkel és videókkal megpakolt bejegyzéssel. :)

Peter a Loosies premierjén, Julia Golden Globe előpartin

New Yorkban tegnap megtartották a Loosies premierjét, amelyen mint a film főszereplője és forgatókönyvírója, természetesen Peter Facinelli is részt vett (képek). A film promója keretében Peter interjút adott többek között a Shockya.com-nak, a Celebuzz-nak és ellátogatott a CBS 'The Talk' című műsorába is, ahol  megmutatta Sharon Osbourne-nak milyen is egy igazi vámpírharapás (videó). Vasárnap rendezik meg az idei Gloden Globe Gálát, így a szokásoknak megfelelően a hét hátralévő részében számtalan partit fognak tartani, az Instyle által szervezett ilyen bulira pedig Julia Jones látogatott el (képek, videó).  via Zimbio, TVC

Öt új Bel Ami jelenetfotó

A többi szereplőről további képeket az RPLife megfelelő oldalán találtok.

2012. január 10., kedd

Kulisszák mögötti videó Julia Jones Boston Common fotózásáról

Tavaly október közepén posztoltam a Julia Jonesról készített Boston Common fotósorozat képeit, és a vele készült interjúból egy rövid részletet. Most elkerült a fotózásáról készített kulisszák mögötti videó is: 
via TodoTwilightSaga

2012. január 9., hétfő

2012. január 7., szombat

2012. január 5., csütörtök

Dakota Fanning a februári Cosmopolitan US címlapján

További szkennek a tovább mögött. via Celebutopia

Fotók Ashley Greene DKNY reklámkampányához

Mint arról már beszámoltunk idén a DKNY Ashley Greene-vel fogja a kollekcióját reklámozni, amelyhez elkészültek a szóró- és hirdetési anyagok, plusz kettőt a továbbra kattintva is találtok. 

2012. január 4., szerda

2012. január 3., kedd

Exkluzív Breaking Dawn Pt. 1 DVD/BluRay kiadások

Amerikában a Breaking Dawn Pt. 1 februári DVD és BluRay megjelenésére különféle exkluzív kiadásokkal készülnek, a fentebb látható gyönyörű, Bella ruhájába öltöztetett és ajándék poszterrel ellátott változatot a Walmart üzleteiben lehet majd megvásárolni, míg a Target boltjaiban az alábbi lilás, a forgatásról származó virágszerű emléktárggyal ellátott limitált szériába lehet majd beruházni. Akinek pedig ez nem lenne elég, az otthonra vehet magának egy Edward&Bella kartonfigurát is, erről a képet a tovább mögött találjátok. 

2012. január 2., hétfő

Dakota Fanning az Elle UK februári címlapján

Az idei év első fotósorozatát az ELLE UK szállítja számunkra, akik Dakota Fanninget választották a februári számuk címlaplányának. A fotósorozat mellé természetesen egy interjú is dukál, amelyben Dakota többek között az alábbi témákról fog mesélni: 
- A fiatalságáról: "Úgy érzem mintha már hosszú ideje élnék, majd rájövök, hogy 'Oh, valójában még csak 17 éves vagyok.' Nem hiszem, hogy az érdeklődésnek korhatára kell legyen, érted mire gondolok?"
- A színészkedésen kívül nem vágyik figyelemre: "Csak színésznő akarok lenni. Nem igazán csinálok semmi figyelemfelkeltő dolgot. A hírnév annyira kérkedően, hencegően hangzik. Ki vagyok én hogy ezt a szót használjam magamra?"
- A húgáról, Elle-ről: "Hihetetlenül szabad szellemű, fesztelen, ami a szívén az a száján, pontosan tudod, hogy mire gondol ha csak rávetsz egy pillantást. Ő egyszerűen hihetetlen... nem tudom, néha bárcsak olyan lehetnék mint ő. [...] De mindketten teljesen különböző személyiségként tekintünk magunkra. Úgy értem, nem is nézünk ki egyformán."