2011. október 31., hétfő

Régi/új Breaking Dawn still

Pár napja már megosztottuk veletek Facebookon az alábbi stillt, de akkor a mérete hagyott némi kivánívalót maga után, most viszont a Screenslam-nek köszönhetően megérkezett nagyobb méretben. via ToR

Fandango interjú Bill Condonnal

Az Alkonyat: Hajnalhasadás rendezője, Bill Condon fordította arra egy kis időt, hogy elbeszélgessen a Fandangoval arról, ami minden Twilighter fejébe is jár most, hogy az utolsó hetekben járunk az első rész bemutatója előtt. Továbbra is szófukar néhány részletet illetően (ami a moziba járók élményét még jobbá teszi), de sok mondanivalója akadt a szülés (ami a kedvence), a már annyira várt esküvő kapcsán, valamint Edward plusz jeleneteiről! Figyelmeztetés: az interjú spoilereket tartalmaz.
Fandango: A rajongók nagyon várják az esküvőhöz, a nászúthoz, a szüléshez és Bella átváltozásához kapcsolódó jeleneteket. Melyik a te kedvenced és miért?
Bill Condon: Mind nagyon szórakoztató de azt kell, hogy mondjam a szülés. Azon éjszakákon történt valami, de főleg az elsőn – volt valamiféle energiadússág bennük, valami intenzívség. Kristen [Stewart] annyira erőteljes volt. És nyilvánvalóan ez a hangulat átragadt mindenkire. Ez néha megtörténik. Mindenki nagyon elcsendesedett, utána és a felvételek között mindenki suttogva vagy egyáltalán nem beszélve járkált – ez egyike volt ezen pillanatoknak. Kristen nem kelt fel, ott feküdt a hordágyon órákon és órákon át. Ez lesz az a jelenet, amire mindennél jobban emlékezni fogok.

Breaking Dawn Promó: Kérdezz-Felelek panel Rómában

Képek: Vegyes || Jackson || Nikki                    via Zimbio, JRO, NRC
A photocallon és vörösszőnyeges bevonuláson túl Nikki és Jackson tegnap délután a Római Filmfesztiválon egy Kérdezz-Felelek panelen is részt vett, amelyen Jackson megosztott egy aranyos anekdotát a közönséggel: "Emlékszem az első találkozásunkra, ami egy repülőtéren történt amikor is a forgatás helyszínére tartottunk. Nálam volt a szeretett gitárom, de a becsekkolásnál nem engedték, hogy felvigyem a repülőre, viszont számomra ez akkor nagyon fontos volt. Nikki ott volt és meggyőzte őket, hogy hagy vigyem fel a repülő fedélzetére. Nikki már az első naptól mellettem állt/volt." Továbbá Jackson a megjelenteknek Edward és Bella szerelme kapcsán megjegyezte, hogy szerinte "majdnem olyan mitologikus, mint Rómeó és Júlia története." Nikki egyetértett vele, aki még hozzátette, "Ez a szerelem, Bella és Edward között túlmutat a lehetőségek és a valóság birodalmán. Úgy értem  ez elérhetetlen, nem valóságos, és ez amiért ennyire vonzó. Ezért sem lehet speciális demográfiai kört meghatározni (azok között, akik szeretik), a 12 évesektől egészen a 40-50-60 évesekig fantáziálnak erről." via és via

2011. október 30., vasárnap

Breaking Dawn Promó: Premier a Római Filmfesztiválon

Képek: Nikki || Jackson || Vegyes #1, Vegyes #2 Videók: #1, #2, #3, #4, #5
A Római Filmfesztivál keretében ma este tartották meg a Breaking Dawn Pt. 1 premierjét, amelynek vörösszőnyegén Nikki egy csodaszép fehér, uszályos ruhában vonult végig, oldalán az öltönyös-westerncsizmás igencsak fess Jacksonnal. :) via Zimbio, JRO, NRC

Breaking Dawn Promó: Photocall Rómában

Madridból Nikki Reed és Jackson Rathbone tovább állt a Nemzetközi Római Fesztiválra, ahol ma részt vettek egy photocallon (Képek: Vegyes || Nikki || Jackson) és a Lancia Café által szervezett eseményen (Képek: Vegyes || Nikki || Jackson). via Zimbio, NRC, JRO

Nikki Reed és Jackson Rathbone interjúk Madridból

Madridi tartózkodásuk alatt Nikkit és Jacksont a spanyolok egy press junket keretében faggatták a Breaking Dawnról és sok egyéb másról is, ezekből pedig két interjú összefoglalását alább olvashatjátok:
Antenna3 interjúk
Nikki Reed (videó)
Rosalie-ról: elmondása szerint Rosalie-t egy boldog állapotában fogjuk a film során látni, ami a babának köszönhető elsősorban. És emiatt Bella és Rose is közelebb kerülnek egymáshoz, félre tudtak bizonyos problémákat tenni.
A filmről: a filmet még nem látta így nem tudja, hogy a végső produktum milyen lett, de a film forgatása során minden olyan volt, amit a könyv vagy a forgatókönyv olvasása során elképzelt.
A búcsúról: igazi szomorúság nem uralkodott el rajtuk, mert nem úgy érezték, hogy valaminek a vége felé haladnának. Nem tudja miért, de talán ez annak volt köszönhető, hogy tudták: a promóciós során még rengetegszer fogják egymást látni hiába ért véget a forgatás. Nagy záróbuli sem volt, ami így belegondolva szerinte is kicsit fura, a végén mindenki csak hazautazott.
Spanyolországról: Két nappal előbb érkeztek az országba, előtte még nem járt itt. Előző este elmentek egy flamencó bemutatóra, ami nagyon tetszett Nikkinek - show végén elfelejtett tapsolni, annyira el volt ragadtatva a bemutatótól.
Kedvenc jelenet: Van egy nagyon jó jelenete Taylorral, ami a könyvben is megtalálható, ezt nagyon élvezte felvenni, mert az egész filmszéria során semmilyen kapcsolatba sem került Jacob és Rosalie most viszont erre is sor került.
A különböző rendezőkről: Mindegyikőjükkel való közös munkát csodálatos élményként írja le Nikki, ugyan más és más energiákkal és elképzelésekkel bírtak. De ha választania kellene Catherine Hardwicke-hoz térne vissza, nagyszerű rendezőnek tartja, illetve hiányolja az első film készítésére jellemző valamiféle ártatlanságot, ami valamilyen oknál fogva többé már nincs meg. Akkoriban egy csapat kölyöknek aposztrofálta magukat, akik elmentek leforgatni ezt a kis filmet, nem tudva mi lesz.

2011. október 29., szombat

Hallgasd meg a Breaking Dawn Pt. 1 soundtrackjét!

Tehát ahogy ígérték ma fél 5-től holnap délután fél 4-ig lehet meghallgatni a Breaking Dawn Pt. 1 teljes soundtrack albumát a Twilight Facebook oldalán (Katt a képre és máris ott vagytok).
Letöltőlinket légy szíves ne kéregessetek!

Infók a hazai BD jegyelővételről

Tudjuk, hogy már mindenki tűkön ül a premier miatt és a jegyelővétel is egyre többetek fantáziáját izgatja, ezért megkérdeztük a Cinema City-t (ami mostmár a Palace mozikat is magában foglalja). Pontos információt csak november 3-a után fognak tudni adni, de várhatóan november 10-től lehetséges a jegyek foglalása a filmre, személyesen vagy telefonon illetve a honlapjukon. A pontos foglalás kezdete mozinként eltérő lehet, ezért pontos infóért nézzétek meg az adott helyszín honlapját, esetleg kérdezzétek meg a jegypénztárosokat.
Éjféli premier lesz, ami azt jelenti, hogy november 17-én 0:01 perckor lesz a legelső vetítési időpont.
A maratont is sokan kérdeztétek, ezzel kapcsolatban megerősítést kaptunk, hogy nem lesz, azonban néhány mozi ismét műsorra tűzi a korábbi részek valamelyikét.

A fiatalabbak már most kezdjék el puhítani a szülőket, ugyanis a nagy premierre a Pro Video rendesen készül, klassz dolgok várhatók ;)

Új Videók: TV Spotok és jelenet a Breaking Dawn Pt. 1-ból

Az éjszaka folyamán kiadtak két újabb TV Spotot, ami a 'Forever Love' és 'Experience' címre hallgat, az Extra TV jóvoltából pedig újabb jelenettel (Cullens Vs. Werewolves) gazdagodtunk valamint a Volvo is előrukkolt egy reklámvideóval. Az utolsó hármat a továbbra kattintva tudjátok megnézni. :)

2011. október 28., péntek

Breaking Dawn Promó: Fan Event Madridban

Képek: Nikki || Jackson || Vegyes      Videók: #1, #2    via Zimbio, JRO, NRC
A stockholmi eseményekkel párhuzamosan Madridban is zajlott az élet: Jackson és Nikki részvételével megtartották a spanyol premiert és a fan eventet. Innen viszont csak pár tweetünk van a @TwilightPoison és Annie jóvoltából:
- A panel közben Jackson felállt flamenco-t táncolni
- Megkérték, hogy énekeljen és meg is tette, Nikki-vel köszöntőt is énekelte egy rajongónak.
- Forgatás közben történt: az esküvő jelenetnél megcsörrent Rob telefonja
- Nikki nagyon szereti a spanyol kultúrát és kajákat
- Jackson aláírásokat is osztogatott (bár nem volt neki szabad, azt mondta a szabályokat meg kell szegni)

Új Breaking Dawn TV Spot: Epic Threat

Állítólag vannak benne új jelenetek!

Videóklip: Iron&Wine - Flightless Bird, American Mouth (Wedding V.)

Az alábbi lejátszót itt hagyom arra az esetre, ha törölnék a Youtube-os videót:


Breaking Dawn Promó: Fan Event Stockholmban

Videók: #1, #2, #3   Képek: Ashley || Robert   via AGO, RPB
Tweetek a stockholmi fan evenetről (@RPLife, @ToR):
- Mi a legjobb a karakteredben? Rob: Hogy mindenki értam sikít. *nevet* Olyan mintha egy fiúbanda tagja lennék, csak nekem még énekelni sem kell hozzá
- "Összepisiltem magam" "Meztelen voltam és bepisiltem" Rob arról a pillanatról, mikor megtudta, hogy ő lesz Edward
- Mit csinálsz a szabadanapjaidon? : "Általában semmit, csak lógok"
- Játszol az Angry Birds-szel? "Nem vagyok elég okos hozzá" "Nincs türelmem se"
- Szoktatok együtt lógni Ashley-vel? Ha tudunk akkor igen. De a legtöbbször dolgozunk
-Melyik Twi-könyv a kedvenced? Rob: az első és a második, nagyon izgatott volt mikor először olvasta őket Ashley: az első Twilight a kedvencem, ahol minden kezdődött
- A példaképségről: "Nem akarok arra késztetni az embereket, hogy olyanokat tegyenek meg amit én sem csinálnék
- Rob a zenéjéről: Nincs lemez! És várható? "Nem" Először meg kell tanulnom, hogyan játsszak 5 akkordnál többet" "Nem akarom, hogy ítélkezzenek felettem"
- Rob: "A svéd fanok szexik. Yeahhhhhh" Ashley szerint a leglelkesebbek
- Ki volt a példaképük tinikén? Mindketten hatalmas power rangers fanok voltak
- Raphael volt Rob kedvenc tini nindzsa teknőce

Breaking Dawn Pt. 1 Promó: Photocall Madridban

 
Stockholm mellett Madridban is zajlanak az események, ahol Nikki Reed (képek) és Jackson Rathbone  (képek) promótálja a Breaking Dawnt. Itt sajtótájékoztatót nem tartottak, viszont este egy fan eventen is részt fognak venni, amit a hírek szerint livestreamelnek majd. Videók: #1#2 via Zimbio, JRO, NRC

Breaking Dawn Promó: Photocall Stockholmban

Képek: Vegyes || Robert || Ashley            via Tumblr, RPB, AGO

Breaking Dawn Pt.1 Promó: Sajtótájékoztató Stockholmban

Videók (teljes sajtókonferencia): #1, #2, #3, #4, #5
Pár percek kezdődött el Stockholmban a Breaking Dawn sajtótájékoztatója Ashley és Robert részvételével, amit ide kattintva lehet élőben nézni. Mivel nálam akadozik a livestream, ezért a kintiek (@ToR @RPLife)  tweetjei alapján leírok pár dolgot, amik elhangoztak a sajtótájékoztató során:
- "Forgatni egy 3 hetes babával őrületes volt, teljesen be volt fedve vérrel, nem úgy érezted mintha színészkednél." - mondta Rob.
- "Senki sem számított arra, hogy ez ekkorává fog válni." - hangzott el Ashleytől.
- Rob: "Őrületes hogy az emberek képesek az esőben állni csak azért, hogy jegyekhez jussanak."
- Rob: "Edward minden miatt bűnösnek érzi magát."
- Színészek akikre felnéznek/elismernek: Ashley - Audrey Hepburn, Rob - Paul Belmondeau, Jack Nicholson ("Azokat a színészeket kedvelem, akik olyan dolgokat/tulajdonságokat testesítenek amiket én is magamnak akarok tudni a való életben.")
- Ashley: "A szülési jelenet igazán intenzív, viszont mindannyian jót nevettünk/szórakoztunk közben."
- Rob a szexjelentekről: "Mindenki ideges volt, viszont Kristennel inkább a testünk kinézete/formája miatt aggódtunk."
- Rob: "A lányok javarészt félnek a szüzességük elvesztésétől, viszont ebben a filmben Bella küzd ezért."
- Edward miért nem nevet? Rob: "Nevet, csak csendben/magában."
- Rob: "Az egyház szemében Én és Kristen már házasok vagyunk, ugyanis a pap az esküvőn egy valódi pap volt."
- A legnehezebb jelenet: Rob: "Az első szexjelenetek. Nagyjából 20 ember volt a szobában, mindenkinek volt véleménye/ötlete a dologról."
- Robot megkérdezték, hogy milyen a Breaking Dawnban egy jövőbeli apát játszani. Válasz: számára az volt a legnagyobb élmény, hogy gyereke lett volt a filmben. És azt is mondta, hogy a következő filmjének valamilyen babásnak kellene lennie, mert a hangsúly/fókusz rajtuk lenne
- Rob elmondása szerint valaki a szexjelenetek forgatása alkalmával azt mondta: "Edwardnak nem így kellene csinálni. Hagyj vegyem át/kölcsön Kristent egy pillanatra, megmutatom."
- Rob: "Ezúttal sokkal szórakoztatóbb, hisz először viselkednek úgy mint egy átlagos pár."
- Rob azt mondta, hogy szereti a fantasy dolgokat, kedveli Wilbur Smith, Tolkien és Philipp Huffman (The Nothern Lights) könyveit. Ashley is hasonló könyveket olvas, de Rob viccelődik: "Ash Cosmopolitant olvas."

Harmadik Hajnalhasadás magyar karakterposzter

A lementhető változatért kattintsatok a bal alsó sarokban lévő Show Original feliratra.

Új Details outtake Robertről

Robert tavaly februári Details-es fotósorozatából előkerítettek egy új outtaket, illetve három régi felvételt HQ méretben. Ezeket mind nagy méretben az RPLife oldalán megtaláljátok. Aki viszont anno lemaradt volna a magazinban megjelent Rob interjúról, az a képre kattintva még pótolhatja ezt a hiányosságát. :)

2011. október 27., csütörtök

A trió az MTV First: Breaking Dawn Part 1 műsorában

November 3-án (amerikai idő szerint 19:56-tól, magyar idő szerint 01:56-tól) az MTV First című műsorát teljes egészében a Breaking Dawn Pt. 1-nak fogja szentelni, mely során Kristen Stewartot, Robert Pattinsont és Taylor Lautnert fogja faggatni Josh Horowitz, az MTV kiváló riportere. Továbbá a trió a műsor elején egy még nem látott részletet is fel fog konferálni a filmből. Kérdéseiteket twitteren mától lehet küldeni az MTV-nek, de használjátok a #AskTwilight és #MTVFirst hastageket. Egy kis megjegyzés: Mivel az MTV összes videóján geoban van, így egyelőre nem tudni, hogy mi is nézhetjük e majd élőben az interjút... via

Kristen Stewart a Glamour UK decemberi címlapján

Kristen nemcsak az amerikai Glamourt hódította meg, hanem az angol változatot is, amelynek decemberi címlapján láthatjuk ezúttal viszont egy vadonatúj fotósorozat keretében. :)

Filmklipp: Bella rájön, hogy állapotos

Az MSN oldalán ide kattintva lehet megnézni. Kicserélve HD minőségűre!

Összefoglalás: Sajtótájékoztató Brüsszelben

A brüsszeli sajtótájékoztató anyagának összefoglalása két forrás (7sur7.be és a Hln.be) alapján íródott/fordítódott, ezért ne lepődjetek meg ha a szövegekben némi eltéréseket tapasztaltok. 
A fogcsászármetszésről:
7sur7.be - „Imádtam leforgatni ezt a jelenetet. Őrületes volt! Kristen lábai a vállamon, krémsajtszerűség borítja az egész arcom, ami Bella méhét reprezentálta, majd azt kérdezed magadtól: ’Mégis miféle filmet forgatok Én?’”
Hln.be - „Nagyon esetlen, kínos volt. A nők számára ez természetes, ha egy nő szül az olyan, mintha több milliószor csinálta volna már. A férfiak esetlenek, félnek hogy elejtenek, vagy összetörhetnek valamit. Gyakran improvizáltunk a babával való forgatás során. Egy pontnál az újszülött bébi teljesen be van borítva művérrel, de a gyerek elkezdett sírni a karomban. Szóval mindent megtettünk, hogy lenyugtassuk egy kicsit, majd azt éreztem: ’Ez tényleg olyan, mintha az én gyerekem lenne.’ Szórakoztató volt ezt eljátszani, totálisan más élmény volt a többi filmmel összehasonlítva.” mondta Robert. […] „Ültem ott – Taylorral - egy babának a lábaival a vállamon, miközben a krémsajton rágom át magam, ami az egész arcomat beborítja.” mondta Rob. Ashley közbeszól: „Krémsajt? Miért pont az?” Rob: „Az lett volna a méh. Ahogy kinéz.” Ashley: „Tényleg? Jó tudni!”

Breaking Dawn Promó: Premier és Fan Event Brüsszelben

Brüsszelből még adós vagyok a Robertről és Ashleyről készült vörösszőnyeges képekkel, amelyekből többet, pontosabban Miss Greene kisasszonyra kihegyezve ide és ide kattintva, míg Mr. Pattinsonra ide kattintva nézhetek meg. Videók a vörösszőnyegről: #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9, #10, #11, #12, #13, #14, #15, #16, #17 Videók a fan eventről: #1, #2 via AGC, RBP, Spunk-Ransom Ma egyébként szünnap van premierek tekintetében, de holnap kettő is lesz, egy Stockholmban és egy Madridban. :)

Még több kulisszák mögötti videó a Breaking Dawnból

A tovább mögött megtaláljátok a belga fan eventen leadott hosszú nászutas és farkasos jelenetet, egy új kulisszák mögötti videót a TheInsider jóvoltából, illetve az első videó szintén a belga eseményekről való csak a tegnap posztolt videóról valahogy lemaradt: ebben Bill Condon köszöntése nézhető meg, plusz új még nem látott kulisszák mögötti jelenetek (vigyázat spoileresek!):

2011. október 26., szerda

Xavier a BlackBook magazinban

A fiúknak a címlapon Ashley, azonban azt tartja a mondás "a lényeg belül lakozik" és ez most is így igaz, ugyanis Mr. Samuel-t új művészi fekete-fehér képeken csodálhatjuk Elias Tahan fotós jóvoltából. A közepesen hosszú interjúban többek között mesél testvéréről, akit a paparazzik összekevertek Jamie Campbell Bower-rel, következő szerepeiről és hogy a színészet miért olyan mint a szex. Mivel jelenleg BD promó időszak a fő téma, ezért ez a Xavier interjú lehet csak kicsit később fog érkezni, de igyekszünk vele. Addig is élvezzétek a képeket (+6)!
via brandheroin LJ, blackbookmag.com

Szombattól meghallgatható a teljes BD Pt. 1 Soundtrack album!

Ezen a héten, szombattól kezdve egy egész napon át meg lehet majd hallgatni a teljes Breaking Dawn Part 1 soundtrack albumot a Twilight hivatalos facebook oldalán, a Soundtrack fülre kattintva, magyar idő szerint délután fél 5-től, másnap délután fél 5-ig.

Új kulisszák mögötti jelenetek a brüsszeli BD premierről és fan eventről

A belgák előtt le a kalappal, olyan pöpec livestreamet hoztak össze, amiről minden promócióban résztvevő ország példát vehetne. Sajnos nem tudtam az elejétől nézni, de a kintiek twitterbejegyzései alapján egy vadonatúj kulisszák mögötti videót is levetítettek Bill Condon bevezetőjével (amelyről a videó meg is érkezett miközben írtam a bejegyzést). Plusz a fan event keretében levetítették a Comic Con-on már látott két jelenetet, illetve egy Juliával, BooBooval, Jacksonnal és Nikkivel készített interjút is. 

Egy másik videó, ebben csak a képek váltakoznak. via Spunk-Ransom, @mfoc

Breaking Dawn kulisszák mögötti jelenetek

Az Entertainment Tonightban leadott kulisszák mögötti jelenetek megérkeztek hosszabb verzióban:

Breaking Dawn Pt. 1 Promó: Sajtótájékoztató Brüsszelben

Képek a sajtótájékoztatóról: Robert | Vegyes | Ashley        Videók: #1 | #2 | #3
Jelenleg Brüsszelben egy sajtótájékoztató zajlik Robert és Ashley részvételével, ahonnan a @Kinepolis nevezetű belga mozihálózat munkatársa megosztott velünk néhány dolgot:
- Az időjárás volt mindenki számára a legkeményebb a Breaking Dawn forgatása alkalmával. #kinetwilight
- Mennyi Edward van meg Robban? Nem sok. Rob azt mondja, ő sokkal viccesebb pasas. #kinetwilight
- A szülési jelenet volt Rob kedvence, míg Ashley az esküvőt szerette leginkább. #kinetwilight
via RPB, twilightersfan Lj, AGO

A Breaking Dawn stábja az Ellen Showban

A Gossip Cop értesülései szerint Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner és még néhány stábtag részt fog venni az Ellen Showban, amelynek felvételére November 14-én kerül sor viszont adásba csak a film mozikba kerülésének napján, azaz November 18-án (Pénteken) kerül majd. 

Új Breaking Dawn Pt. 1 TV Spot - Jacob

A Dancing with the Stars szünetében pedig egy új TV Spotot vetítettek le, amelyben felfedezhető egy-két új snitt:

BD Pt. 1 Filmklip: 'Don't Take Too Long, Mrs. Cullen'

Az Access Hollywood tegnapi adásában leadták a Comic Con-on már látott nászutas jelenetből egy részletet (videó), amelyet már a Twilight hivatalos Youtube oldalára is felpakoltak:

2011. október 25., kedd

Le 20 Heures interjú Robert Pattinsonnal

Tegnap este Robert a Le 20 Heures című francia televíziós műsorban az alábbi témákban nyilatkozott (videó):
A Twilight Saga végéről: szomorú, hogy befejeződött vagy megkönnyebbülésként éli át ezt az egészet? „Egy kicsit mindkettő. Úgy értem négy évig tartott… meghatározó része az életemnek ez az időszak. Ahogy végetért egy Twilight film felvétele, más filmekbe kezdtem, majd visszatértem egy újabb Twilight rész felvételéhez, szóval furcsa lesz e rendszer nélkül élni. A Sagának tényleg vége, ehhez valahogy hozzá kell szoktatnom magam. Nagyszerű barátokra tettem szert, de őszintén, fogalmam sincs, hogy meddig tudnék 17 évest játszani… majdnem 26 vagyok már. Ez egyre bonyolultabb egy idő után.”
Edwardról: „Eltávolodok a könyvbeli jellemzésétől, mert ebben a részben passzív, így többet kellett tennem, hogy valamiféle energiát vigyek a karakterbe. De nem tudom hogy olyan-e mint Én, talán az évek során közelebb került hozzám.”

Csúszik az It Will Rain videóklipjének bemutatója

Holnap mutatták volna be Bruno Mars 'It Will Rain' című dalához készített Breaking Dawn-os részletekkel megtűzdelt videóklippjét, azonban Mars maga jelentette be Twitteren, hogy a klipp még nem készült el, ezért nagyon sajnálja, de az MTV First-ös bemutató csúszni fog. Helyette viszont megkapjuk Christina Perri 'A Thousand Years'-hez készített videóklippjét, ami az AMTV-n, az MTV Hits-en és MTV.com-on fog debütálni ezen a héten szerdán, reggel hat órakor (magyar idő szerint délben). via
Christina Perri 'A Thousand Years' forgatásán Forrás: CP

Videó az Entertainment Tonight tegnap esti műsoráról

Ahogy ígérték múlthéten, az ET tegnap este ismét foglalkozott a Breaking Dawnnal (akad benne egy-két új felvétel, ennek ellenére a spoilerfaktor kicsi):

Ashley Greene: „Alice egy eléggé rendkívüli, dekadens esküvőt tervezett meg… mindenről gondoskodott, attól kezdve hogy egyesek miben legyenek, egészen addig hogy Bellának a nászútján mit kell viselnie. Tényleg mindenre ügyelt.”
Jackson Rathbone: „Cullenék egy olyan hosszú időszakot kell átvészelniük, amikor a farkasok beszorítják őket az otthonukba, tehát nem mozdulhatnak ki, és nem mehetnek el táplálkozni, ami következtében Bella körül lenniük nagyon kényelmetlen. Miközben megpróbálnak vigyázni rá az jár az eszünkben, hogy meghalnak az éhségtől.”

2011. október 24., hétfő

Még több fotó Nikki Reed esküvőjéről

A USWeekly oldalára felpakoltak néhány régi/új fotót Nikki és Paul múltheti esküvőjéről és mint látható a fogadáson már Taylor is együtt ünnepelt a friss házasokkal. :) Illetve egy francia magazinban is megjelent pár új kép a lagziról, amiket viszont ide kattintva vehettek jobban szemügyre. viaN-R.C

Új Zooey fotósorozat négy Alkonyatos srácról

A Zooey magazin novemberi számában Anna Kendrick mellett négy Twilight-os pasi, pontosabban Alex Meraz, Bronson Pelletier, Michael Welch és Guri Weinberg részvételével készített közös fotósorozat debütált. Az újságban megjelent képeket a továbbra kattintva nézhetitek meg szkennelt formában, míg a Clever TV oldalán néhány kulisszák mögötti fotót is találtok a srácokról. via@ak47news, Team-Twilight.com

Ashley Greene a Flare magazin decemberi címlapján

Ashley Greene immáron negyedik fotósorozatát a kanadiai Flare magazin szállította nekünk, amelynek decemberi címlapján láthatjuk viszont. A magazin oldalán a fotók elkészítésének bizonyos pillanatairól is közzétettek néhány képet - amelyeket a teljes méretű címlappal és egy outtakkel egyetemben a tovább mögött nézhettek meg - illetve az interjúból is nyilvánosságra hoztak részleteket, ezekből az érdekesebbeket lefordítottam:
Edward és Bella esküvőjének felvételéről: "Látni megházasodni a barátaidat, legyen szó kamerákon kívüli vagy kamerák előtti pillanatokról, nagyon érdekes és remek dolog."
Alice koszorúslány ruhájáról: "Szerettem volna, ha Alice múltja egy kicsit megtestesül benne. Az 1920-30-as évekből származik, szóval ezt szem előtt tartottuk."
Alice képességéről: "Klasszul hangzik, viszont azt hiszem az őrületbe kergetne, hogy őszinte legyek. Ez az élet rejtelmeit kicsit megtépázná. Szerintem ha megpróbálnák megakadályozni bizonyos dolgokat bekövetkezni, az abszolút megőrjítene."
Kapcsolatban maradni a szereplőgárdával: "El fogunk járunk vacsorázni, és játékesteket tartani. Ez az egész élmény mindannyiunk számára igazán különleges, és nem akarunk ennek búcsút inteni csak azért, mert nem forgatunk többé együtt."
Kedvenc vörösszőnyeges pillanata: "Prabal Gurungnak van egy ruhája, amit a New Moon premierjén viseltem, egy földig érő, egyszerű sziluettű darab, a hátán kis vágással, díszítéssel. Azt hiszem, azt viselve éreztem először úgy magam mint egy filmsztár."

15 a 20 interjú Roberttel

Milyen volt együtt dolgozni Bill Condonnal?
Ő egy olyan rendező, aki szereti bevonni a munkába, és mivel író is az adott pillanathoz igazítja a dolgokat. Előtte mindent szigorúan vettek, azon elv szerint, hogy ’Így volt a könyvben, így kell a filmben is lennie,’ viszont néha a dolgok nem néznek ki olyan jól a vásznon, mint a könyvben, szóval klassz volt, hogy Bill igazán merészen és másként interpretált bizonyos dolgokat a vászonra.

2011. október 23., vasárnap

Breaking Dawn Pt. 1 Promó: Premier Párizsban

Nehéz elhinni, de ez a nap is elérkezett: immár hivatalosan is elkezdődik a Breaking Dawn Pt. 1 promóciós időszaka.  Párizsban nagyjából egy óra múlva kezdődik egy vörösszőnyeges bevonulás és fan event Ashley (képek) és Robert (képek&rengeteg videó) részvételével. :) Teljes videó a Kérdezz-felelek részről. viaAGO, RPLife

15 a 20 interjú Kristennel és Taylorral

A 15 a 20 nevezetű mexikói újságban megjelent egy-egy rövid interjú a trióval, amelyből ma csak a Kristenes és a Taylorost részt olvashatjátok el a továbbra kattintva. (Rob interjúja a holnapi nap folyamán várható!)

Elle és Esquire outtakek

Kristen tavalyi Elle UK sorozatából adtak ki 84 outtake-et, méghozzá a lehető legérdekesebb szereléséről. Az a lil a szoknya leginkább kötényre hasonlít, a felső rész viszont teljesen rendben van. Kíváncsi lennék mi ihlette a stylist-ot, mikor ezt a szettet összerakta. Lehet, hogy például a Vogue-nál ez a takarítónők egyenruhája? Vagy netán a nyugdíjas fashioniszták otthonkája volt az alapkoncepció?
A másik outtake adag már szerényebb (+5 kép), de annál kacérabb, ugyanis Ashley Esquire sorozatáról van szó. Cickók, lábak, dekoltázs.

via ash-greene.org, kstewartfans LJ, kristenstewartfans.us

2011. október 22., szombat

Három új farkasos jelenetfotó a Breaking Dawn első részéből

A Native Peoples magazin következő számában az alábbi három új stillt jelentették meg. Ezek szerint a film során pár perc erejéig biztosan közelebbről is megismerkedhetünk majd a farkas fiúk szerelmeivel/bevésődéseivel. :) via@QuileuteWolfPack

Jackson Rathbone a Breaking Dawnról

Az Aim High című sorozatának promója során Jackson Rathbone a Breaking Dawn kapcsán az alábbi témákban nyilatkozott:
Clever TV (videó)
Alice új frizujáról: „Imádom, imádom, ahogy kirittyentették az esküvőre és ezt az 1920-as évekbeli stílust. Gyönyörű. Ő egy csodás nő, szóval őszintén, bármiben nagyszerűen festene. De klassz volt őt látni ebben az Audrey Hepburnre emlékeztető megjelenésben.”
OnTheRedCarpet.com (videó)
„Az esküvői jelenet abszolúte lenyűgözően gyönyörű. Amikor Kristen mint Bella végigsétált a menyasszonyi ruhájában, nem jutottunk levegőhöz. Ez egyike volt azoknak a bámulatos pillanatoknak, amikor színészként nem kell csinálnod semmit, egyszerűen csak jelen lenni. […] A nászutas jelenetek során végre láthatjuk, amire mindannyian vártunk – egy kis szexet.”
E!Online (videó)
„Az esküvői jelenet felvételénél egy 'paparazzi' helikopter körözött felettünk. Őrület volt, 20 ember védte esernyőkkel Kristent, szóval nem tudtak fotókat készíteni róla az esküvői ruhájában. Az a nap totálisan lezárt volt, olyan volt mint börtönben lenni. Viszont amint a veszély elhárult, Kristen az oltárhoz vonulhatott, ami azon nagyszerű pillanatok közé tartozik, amikor elfelejted, hogy ez az egész hamis, minden igazinak hatott. Úgy ültél ott, hogy azt mondod magadnak, ’A vámpírok nem sírnak. Tartsd magad.’”

A thousand years és It will rain dalszövegei magyarul

Jeleztétek chat-ben, hogy szeretnétek magyar fordítást a két kiadott dalhoz, így hát íme: kérd és megadatik :) Teljes rímelősre sajnos nem tudtam átalakítani a szöveget, ezért sorry, híján vagyok a költői vénának. Katt a két képre az igazán óriási méretért.

Szkennek: BlackBook magazin - Ashley Greene

További 8 HQ szkenn a tovább mögött nézhető. via@Celebutopia

Entertainment Tonight előzetes a hétfői adáshoz

A hétfői Entertainment Tonightban ismét foglalkozni fognak a Breaking Dawnnal (via Spunk-Ransom)

2011. október 21., péntek

Összefoglalás: Access Hollywood interjúk

Christina Perri interjú (videó)
Néhány évvel ezelőtt fedeztem fel az Alkonyat szériát először könyvek formájában, majd elkezdtek kijönni a filmek is. 2009 óta megszállottja vagyok a Sagának. Mindenki tudja, hogy szeretem a könyveket és a filmeket, a Chop Shop Records és az Atlantic Records felel a filmek zenéjért, mint nagy rajongónak felajánlották egy lehetőséget. Minden tökéletes zajlott: megnézhettem a filmet, majd megírtam ezt a dalt. A Thousand Years Bellához és Edwardhoz íródott, az egymás iránt érzett szerelmükhöz. Látva a filmeket és a könyveket olvasva igazán bele tudtam merülni az érzéseikbe, a kapcsolatukba – és írni erről. A dal zeneileg klasszikus, nagyon romantikus, igazán szép, de egyszerű. Valószínűleg ez a legegyszerűbb dalom, ugyanakkor a legszebb amit valaha is írtam – büszke vagyok rá.

2011. október 20., csütörtök

It Will Rain klippremier jövőhét szerdán!

Marc Malkin (az E!Online riportere) információi szerint It Will Rain-hez készített videóklipp jövőhét szerdán, azaz Október 26-án fog debütálni az MTV First című műsorának keretében, este 8 előtt pár perccel (magyar idő szerint hajnal 2 előtt). 
Időközben megérkezett az MTV részéről is a megerősítés - annyi kiegészítéssel, hogy a klippben a Breaking Dawnból még-soha-be-nem mutatott részlet is látható lesz.

Ashley Greene a BlackBook magazin novemberi címlapján

Ashley Greene azt mondja, a bátyja retteg attól, hogy megláthatják Vele - feltéve ha tévesen romantikus kapcsolatba hoznák őket. Az Alkonyat szépsége szerint mióta szakított Joe Jonas-szal jóformán minden pasit, akivel látták, az új szerelmének kiáltják ki. "Nem színésznő vagyok - hanem egy profi randizgató!" nevet. "A bátyám nem fog egy éttermen kívül Velem sétálgatni. Azt mondja, 'Nem akarom, hogy összeboronáljanak.'" De tisztázza a helyzetet: "Nem randizok bárkivel." Greene a BlackBook magazinnak adott interjújában ragaszkodik ahhoz, hogy "nem tökéletes, vannak hibáim," továbbá mesélt még arról, hogy milyen volt felnőni egy amerikai tengerészgyalogos apa mellett - és azon sérülések hosszú listájáról is, amiket sportos gyerekként szerzett. @247greene
A címlap szerint Xavier Samuelről is várható valami újdonság...

Négy régi/új esküvői jelenetfotó

Már láthattatok fotókat arról a kiállításszerűségről, amit a Breaking Dawn esküvőjének témakörét öleli fel. Az e során felhasznált új stilleket akkor, azokon a képeken nem igazán lehetett látni, @flydeebee viszont most sikerrel járt, és készített ezekről pár közeli felvételt. +3 a tovább mögött!

Sneak Peek: Hajnalhasadás 1. rész - Az esküvő

A Revenge című sorozat reklámszünetében ugyanezt a klippet adták le! Az Access Hollywood-os videókhoz egyébként délután holnap várható összefoglalás/átirat! via TwiExaminer
Edward: Egy évszázadot vártam, hogy elvehessem Önt, Miss Swan. Bella: Tudom, hogy képes vagyok erre. Elizabeth: A Hajnalhasadás 1. része az esküvőre való meginvitálással kezdődik… Robert: …ami viszonylag jelentős pillanata a szériának. Charlie: Készen állsz? Bella: Igen. Csak ne hagyj elesni, Apa! Charlie: Soha. Ashley: Alice egy gyönyörű, dekadens esküvőt álmodott/tervezett meg a Szentivánéji álom mintájára. (Megjegyzés: A Breaking Dawn megírása során A Szentivánéji álom nagy hatással volt Stephenie-ra.) Kristen: Ezen jelenetet nagyjából 3 éve készülök megcsinálni. Taylor: Intenzív volt. Nagyszerű dolog volt, ennek szemtanúja lenni. Robert: Építkezett és építkezett. Azt hiszem Edward mostanra körülbelül ötvenedjére kérte meg a kezét, úgyhogy ez eléggé klassz lesz. Legalább nem kell már többé megtennie ezt. (Nevet.) Taylor: Nagyon izgalmas lesz. Kristen: Szerintem gyönyörű. Imádom. Edward: Szeretlek. Bella: Szeretlek. 

2011. október 19., szerda

A Breaking Dawn színfalai mögött az Access Hollywood jóvoltából

Az Access Hollywood oldalán ide kattintva nézhető meg a videó. via@mfoc
+ Taylor interjú (van benne pár új kulisszák mögötti jelenet!) + Christina Perri interjú

Az első fotók Nikki Reed esküvőjéről

Facebook-on már jeleztük, hogy október 16-án, vasárnap hét hónapnyi együttjárás után Nikki Reed és Paul McDonald (korábbi American Idol versenyző) összekötötték életüket egy malibui privát esküvő keretében. A menyegzőről az első fotók a US Weeklyben jelentek meg, amelyről a szkennek már meg is érkeztek. Ismét csak sok boldogságot tudunk kívánni az ifjú párnak! :)
A tovább mögött található a teljes méretű szkenn.