2011. június 30., csütörtök

Guri Weinberg blogbejegyzései - Mackenzie Foy

A Breaking Dawn Stefanja, azaz Guri Weinberg elindította saját weboldalát a www.guriweinberg.com-ot, ahová elkezdett érdekes posztokat felrakni - az elsőt pedig most magyarul is elolvashatjátok, ami Mackenzie Foy-ról (Renesmee) szól. Guri azóta egy újabb bejegyzéssel is jelentkezett, Edit jóvoltából azt is hamarosan közzétesszük. 

Na most ki a felnőtt?
Mikor először találkoztam Mackenzie-vel, tudtam hogy különleges. Amit nem gondoltam, hogy mennyire nagyon szétrúgja a seggem. Hadd fejtsem ki.

Mackenzie Foy-jal 2010 októberében találkoztam, amikor a The Twilight Saga Breaking Dawn-ból néhány új szereplő Baton Rouge-ba repült smink- és ruhapróbára valamint, hogy elbeszélgessünk a szerepeinkről a rendezővel, Bill Condonnal. Amíg ott voltunk meghívást kaptunk a producerektől egy vacsorapartira. Elképzelheted a meglepődöttségünket, amikor megjelentünk és megláttuk Robot, Kristent, Stephenie-t, Ashley-t, Kellant, Nikkit, Jacksont… és Mackenzie-t.

(Spoileres) képek a Cosmopolis forgatásáról

No tegnap este Torontóban felvették - a kintiek figyelmeztetése szerint - a Cosmopolis egyik fő jelenetét, a képek 95% ebből az okból kifolyólag spoileres, szóval aki nem akarja megtudni, hogy mi fog történni az egyik szereplővel a film végén az semmiképpen se kattintson a további képekhez vezető linkekre. Egyébként ha nyáron nagyon unni fogom magam akkor elképzelhető, hogy írok majd valamiféle összefoglalást a könyv történéseiről, bár így első blikkre nem tűnik valami könnyű olvasmánynak. Na majd meglátjuk. :) 
via @RPLife

2011. június 29., szerda

Új hazai forgalmazót kapott a Hajnalhasadás

Mint gondolom sokan tudjátok, idehaza a Saga eddigi részeinek moziba kerülését a Fórum Hungary intézte, melyet mostantól a Pro Video fog átvenni tőlük. Ez a nézőközönséget, rajongókat valószínűleg semmilyen formában nem fogja érinteni. A Fórum Hungary remek munkát végzett az eddigiekben, tájékoztatás és együttműködés terén is, akármilyen kérdésünk volt készséggel segítettek mindenben illetve a nyereményjátékokra is kaptunk Tőlük felajánlásokat, melyekért nagyon hálásak vagyunk és leszünk is. Ezt a tendenciát kívánja folytatni a Pro Video is és reméljük az együttműködésünk legalább ugyanolyan jól fog sikerülni mint a Fórumosokkal.
És bár nem búcsúzunk véglegesen a Fórum Hungary-től (ők fogják behozni az Abduction-t, valamint Bryce The Help című filmjét is), ezúton is szeretnénk megköszönni minden ott dolgozónak (elsősorban Annának és Andinak) a munkáját és segítségét, akik mindig segítőkészek voltak, meghallgatták javaslatainkat és arra törekedtek, hogy nekünk, magyarországi rajongóknak ugyanolyan élményben legyen részünk (feliratos verzió, külföldi premier előtti vetítések, rajongói események) a mozitermekben, mint a külföldi fanoknak. Valamint szeretnénk köszönteni a Pro Video-t (akik egyébként Kellan Immortals című filmjét is forgalmazzák), sok sikert kívánva a leendő munkához és bízunk abban, hogy a Twilight Saga a lehető legjobbakat tartogatja az új hazai forgalmazónak!

P.S: hamarosan hivatalos közlemény is várható a váltásról és a magyar nyelvű poszter is nemsokára megérkezik! Az utolsó két rész egyéb kérdéseiről (felirat vagy szinkron, éjféli premier stb.) a későbbiekben lesz bővebb tájékoztatás.

2011 Teen Choice Awards - szavazás

Kihirdették az idei Teen Choice Awards 66 kategóriájának jelöltjeit, szavazásügyileg ebből 10 kategóriához van valamilyen formában közünk, ezek pedig a következők:
Drama - Water for Elephants
Drama actor - Robert Pattinson (Water for Elephants)
Sci-fi/Fantasy - The Twilight Saga: Eclipse
Sci-fi/Fantasy actor - Robert Pattinson // Taylor Lautner (Eclipse)
Sci-fi/Fantasy actress - Kristen Stewart (Eclipse)
Villian - Bryce Dallas Howard (Eclipse)
Scene Stealer Male - Kellan Lutz (Eclipse)
Scene Stealer Female - Ashley Greene (Eclipse)
Liplock - Kristen Stewart&Robert Pattinson // Kristen Stewart&Taylor Lautner (Eclipse)
Male Hottie - Robert Pattinson // Taylor Lautner
Choice Movie Breakout: Male - Xavier Samuel
Choice Vampire - Robert Pattinson // Nikki Reed

A kétórás showműsort 2011augusztus 7-én rendezik meg Los Angelesben. Szavazni ide kattintva lehet - fel kell regisztrálni a TCA oldalára, hogy a voksaitokat leadhassátok!

Alkonyat: Hajnalhasadás I. rész - hivatalos magyar előzetes

Mint látható megérkezett a Breaking Dawn első részének hivatalos magyar előzetese - viszont a magyar forgalmazás terén változások álltak be, erről estefelé egy hosszabb posztban fogunk nektek beszámolni.

Mai Cosmopolis adag

A Cosmopolis stábja újra kimerészkedett Toronto utcáira, ami nem jelent mást mint rengeteg lesifotót Robról. Passz, hogy pontosan milyen jeleneteket vettek fel (és ezek miként illeszkednek a történetbe), viszont a képek tanúsága szerint Rob arcába ismét egy torta/pite landol, illetve Packer limója "kisebb" kárt fog szenvedni. (Azokon a képeken, ahol a piros nadrágban és fején sapkával látható még csak próbáltak, este forgattak élesben.) Még több képet a kedvenc Robos oldalunkon, az RPLife-on találtok.
Videó - az egész jelenetsort tartalmazza!
Pár infó a forgatásról: a tortás/pites merénylő, Andre Petrescu bőrébe Mathieu Amalric színész bújt. Továbbá a képeket tanulmányozva látni lehet, hogy néhány paparazzi Robra/Packerre "támadt", nos az a jelenet része volt. 

Thirst Project Gála: Michael Welcht díjjal jutalmazták jótékonysági munkájáért

Év elején Michael Welch a The Thirst Project kampányában vett részt - ezen jótékonysági szervezet célja minél több adomány gyűjtése azért, hogy az Afrikában élők számára iható, tiszta ivóvizet tudjanak biztosítani. Michael segítéségével pedig több mint tízezer dollárt sikerült összegyűjteni. A nonprofit szervezet viszont nem volt hálátlan: kitüntetéssel jutalmazták ezért Mike-ot, amit Christian Serratos, Justin Chon és Jason Ritter nyújtott át számára. Képek  via L&LL.org

Ashley és Kellan New York-ban, Rami LA-ben

Kellan továbbra is NY-ban tartózkodik, ezúttal a Coach Men's (divatmárka) nyári buliján járt (+11). Ashley Greene is a Nagy Almába utazott, hisz tegnap egy Salvatore Ferragamo divatbemutatón volt jelenése (+18). Rami Malek (Benjamin) pedig a Larry Crown című film premierjén járt Los Angelesben (képek), amiben ugye Rami is fel fog tűnni egy rövid időre Julia Roberts és Tom Hanks oldalán.  via LandLLove.org

2011. június 28., kedd

Kellan rövid rádiós interjúja, plusz új Immortals trailer

Ryan Seacrest reggeli rádiós műsorában Kellan Lutz-cal készítettek egy rövid interjút a szintén novemberben bemutatásra kerülő filmje, az Immortals promója aprópóján. (A műsorral egy időben debütált a honlapjukon a film második trailere, amit nálunk is láthattok kirakva.) Az interjúban egyébként szóba került Kellan magánélete is: most együtt van AnnaLynne McCord-dal vagy sem? A válasza pedig annyit volt, hogy "Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, a saját munkáinkra fókuszálunk." Hmm.
Tovább Nikki Reed is megemlítésre került, pontosabban Paul McDonald-dal hamarosan köttetendő házassága. "Soha nem láttam Nikkit ennyire boldognak, a filmek elkészítése során annyira közel kerültünk egymáshoz. Miatta én is boldog vagyok. Nagyon jó ennek szemtanúja lenni, főleg Hollywoodban, a valódi boldogságnak és végül az esküvőnek, remélem engem is meghívnak!", mondta Kellan. Azért nem mehettek el szó nélkül a Breaking Dawn mellett, Renesmee-ről beszélgettek egy kicsit, hisz Emmett a félig ember félig vámpír kislány nagybácsija. "Renesmee igazán gyönyörű. Nem egy szörnyetegecske." via

2011. június 26., vasárnap

Új fotók Peter Facinelli Loosies című filmjéből

A TVC-nek köszönhetően a Loosies stilljeinek a száma nagyjából egy tucattal bővült ki - a  maradékért katt ide. Márciusban Peter mesélt többek között ezen filmjéről is a Celebuzznak, ez az interjú akkor lefordításra került, szóval aki lemaradt róla ide kattintva elolvashatja. 

2011. június 25., szombat

Casting hírek: Snow White and the Hunstman

Amerikai bemutató: 2012. június 1., Várható hazai bemutató: 2012. júniusa, Teaser poszter
Snow White and the Huntsman házatáján eléggé felpörögtek az események, főleg a casting terén, ami nem is csoda hisz augusztusban megkezdődik a forgatás Londonban Rupert Sanders irányítása alatt, Kristen Stewart (Hófehérke), Chris Hemsworth (Eric, a Vadász), Charlize Theron (Ravenna, a Gonosz Királynő) és Sam Clafin (Charmant herceg) közreműködésével. 
Nos lássuk hát, hogy kik fogják a hét törpét alakítani (a kép szerinti sorrendben): Ian McShane (Caesar, a törpék vezetője), Eddie Izzard (a rideg Tiberius), Bob Hoskins (az idős és vak Constantine), Tobey Jones (a szégyenlős Claudius), Stephen Graham (a könnyen dühbe guruló Nero), Eddie Marsan és Ray Winstone (a két iker, Hadrianus és Trainus). Továbbá a stábhoz csatlakozott Lily Cole (Greta) és Sam Spruell (Finn, Ravenna apródja) is. A történetről ide kattintva olvashattok többet. 
via Justkstew, KStewartNews.com

A Breaking Dawn Part 1 naptár képei HQ minőségben

A tovább mögött megtaláljátok a szerdán posztolt naptár fedőlapját szintén kiváló minőségben. via

2011. június 24., péntek

Két interjú Xavier Samuellel

Az ausztrál OK! és Instyle magazinban egy-egy új fotósorozat és interjú jelent Xavier Samuellel. Mindkettő lefordításra került, az Instyle interjúját a tovább után olvashatjátok el, míg az OK! interjúját ide kattintva érhetitek el. A források helyén további képeket is megnézhettek Xavier-ről.

Instyle: Man of Style - Xavier Samuel
A 27 éves, Adelaide születésű színész, Xavier Samuel karrierje magasan szárnyal. Átütő alakításokkal jelentkezett ausztrál filmekben, úgy mint a 2:37-ben, a September-ben, a Newcastle-ben és a The Loved Ones-ban, valamint 2010-ben nagy hollywoodi debütálására is sor került, újszülött vámpírt alakított a The Twilight Saga: Eclipse-ben. De fejébe szállt a sikítozó Twihardok tömegeinek látványa? Nem igazán. „A figyelem - ami rád irányul a Twilight-nak köszönhetően - nem változtat meg, csak rájössz, hogy ki is vagy valójában.”
Samuelnek – aki Sydney és Los Angeles között ingázik – három filmje van talonban: az Anonymousban (magyar bemutató: október) Vanessa Redgrave mellett egy Erzsébetkori arisztokratát alakít, majd egy új ausztrál filmben, a Bait-ben egy elárasztott bevásárlóközpontban veszi fel a harcot néhány cápával, végül a Stephan Elliott által rendezett A Few Best Men-ben oltár elé vonul. „Én csak meglovagolom a hullámokat és élvezem az életem,” mondja.

Kérés a szivárogtatott képek kapcsán

A Breaking Dawn képek szivárogtatása továbbra sem állt le - természetesen tudunk róluk - de mint az látható/tapasztalható nem rakjuk ki őket, ennek pedig nagyon egyszerű oka van: illegális anyagokról beszélünk. Az első nagy szivárogtatás idején már mi is nagyon éheztünk akár egy képre, vagy egy videóra a filmből, ezért is "vétkeztünk" és posztoltunk párat néhány órára. Azóta viszont legális úton kaptunk már mindent: jónéhány stillt, és egy teaser trailert is (ne is beszéljünk a sok paparazzi fotóról, amit a forgatás idején készítettek). Szóval ezúton megkérek mindenkit, hogy a chatbe lehetőleg ne linkeljen olyan weboldalakat, ahová egyértelműen nem a nagy nyilvánosságnak szánt anyagokat posztoltak (legalábbis még egy ideig biztos, hogy nem nekünk, a nagyközönségnek szánták őket).
Ezen "tilalom" alól csak a merchandise cuccok (pl. naptár, poszter, táska..stb) képeznek kivételt, azokat mi is posztolni fogjuk (ennyit csak bűnözhetünk már mi is. :) 
Ismerve a Summit-ot és az előző filmeknél alkalmazott marketingstratégiájukat rengeteg stillre, videóra, klippre, tv spotra és még ki tudja mire lehet majd a közeljövőben számítani... 

Köszönjük a megértéseteket, és ne feledjétek már "csak" 146 nap van hátra az első rész bemutatójáig!

Kellan forgat, Tinsel zsűrizik, Christian megnyitón járt

Santa Monica-ban Christian Serratos a Guess egyik üzletének megnyitóján járt (+6), Kellan-t New York-ban, a Syrup forgatásán (+27) kapták lencsevégre a lesifotósok. Tinsel Korey pedig egy celebzsűri tagja volt (+25), akik az augusztus végén megrendezésre kerülő U.S. Open-re kerestek gyerekeket (egy kórusba). via KLO, LandLL.org

2011. június 23., csütörtök

Aim High előzetes

Az Entertainment Weekly jóvoltából megérkezett az első trailer Jackson Rathbone hamarosan debütáló websorozatához, az Aim High-hoz: 

via JRFB

Kellan mindenhol

A mi drága Kellanunk még mindig New York City-ben van, ahol a Syrup című filmen dolgozik gőzerővel (pár kép a forgatásról). A filmezés mellett viszont így is talál magának elfoglaltságot: megjelenet a Solstice nevezetű napszemüvegeket áruló szaküzletben (képek), majd járt a Nylon magazin buliján, ahol Florence Welch (a Florence + the Machine brit énekesnőjének) júniusi/júliusi címlapját ünnepelték (képek), végül Liv Tyler és Patrick Wilson új thriller-drámájának, a The Ledge afterpartiján is felbukkant (+2). via KLO

2011. június 22., szerda

Vadiúj Abduction poszter

Tovább mögött a teljes nagyságú via

Rajongói interjú Judi Shekoni-val (Zafrina)

A bájos Judi Shekoni az amazon vámpírt, Zafrinát alakítja a Twilight Saga: Breaking Dawn-ban. Zsúfolt beosztása ellenére időt szakított arra, hogy válaszoljon a Team-Twilight nevezetű rajongói oldal néhány kérdésére, amit most Edit fordításában olvashattok el. A teljes interjút ide kattintva érhetitek el. 

TT.com: A karakterednek sok jelenete van Renesmee-vel. Sok időt töltöttél Mackenzie-vel?
JS: Igen, sokat, ő annyira édes, és nagyszerű gyerek. Annyira szuper, hogyha egyszer nekem lesznek gyerekeim, szeretném, ha olyanok lennének, mint ő, annyira jólnevelt. És nagyjából mindenki, akit megkérdezel, azt mondja mindig, hogy mennyire jólnevelt, udvarias kislány. Valamint nagyon érett gondolkodású a korához képest. Hihetetlenül aranyos, és a kapcsolat, ami Zafrina és Renesmee között van a könyvben nagyon erős, erőteljes, és remélem, hogy ez mind látszani fog a mozivásznon is.

A Better Life afterparti képek

Továbbiak via FiercebitchStew Lj

A Better Life premier: Kristen, Taylor és Chris Weitz

A New Moon után Chris Weitz A Better Life címre hallgató filmjével jelentkezett, ami egy mexikói illegális bevándorlóról szól - több infó a sztoriról (és trailer) ide kattintva olvasható (illetve nézhető). A Los Angeles-i Filmfesztiválon pedig magyar idő szerint ma hajnalban megtartották a film premierjét, amin Weitz-et támogatva Kristen, Taylor (és Garrett Hedlund, Kris OTR-es színésztársa) is megjelent. Képek: Kristen // Taylor // Vegyes // HQ képek
via LionAndLambLove, Filmtrailer, KS.com.br, TwilightCentral, TLWeb

Megjelenések

Először is bocsánat mindenkitől, de a vizsgáimra kellett tanulnom, ezért kicsit kevesebb időm jutott a blogra, de igyekszem behozni a lemaradásom a képek és fordítások terén. Kezdjük hát a képekkel: 
Peter Facinelli a Good Day LA című tv műsorban járt (videó, képek), ahol beszélt többek között a családjáról, illetve a Nursie Jackie-ről is, aminek a szezonzáróját jövőhéten vetítik. A 100Monkeys-nak megjelent az új albuma, a The Liquid Zoo, amit a fiúk egy megjelenési buli és koncert keretében ünnepeltek meg (sok kép). Továbbá a TLZ-ról a Wandering Mind című számukhoz csináltak egy videóklippet, amit ide kattintva nézhettek meg.
Jamie Bower-ről pedig egy Ben Weller által készített fotósorozat látott napvilágot (még több). A frissen érettségizett Dakota Fanningünk pedig Wimbledonban járt, mégpedig egy Evian által szervezett bulin (+1).
via TVC, JRO, Zimbio

2011. június 20., hétfő

Nikki Reed a Much Music Video Awards-on

Torontóban tegnap rendezték meg a 22-dik MuchMusic Video Awards-ot, amin Nikki Reed is részt vett vőlegényével (képek). Továbbá a show keretében ő adta át az Év Videóklippjért járó díjat (videó), és a színpadon egy rövid interjú keretében faggatták egy kicsit a Breaking Dawn-ról: elmondta, hogy nagyon nehéz kiválasztani a legizgalmasabb jelenetet a filmből, de talán az esküvőre szavazna.  Valamint ő is megemlített, hogy ezen jelenetek forgatásakor az idő nem volt hozzájuk kegyes - az esőben és sárban eléggé nehéz volt a gyönyörű hosszú ruhákban lavírozni. via N-Reed.com

Boldog születésnapot Edward!

Túl a 11. X-en!!!

2011. június 17., péntek

Abduction hivatalos magyar szinopszis és plakát

A Lionsgate ELHURCOLVA (Abduction) című akció-thrillerében Taylor Lautner-t ezúttal egy fiatalember szerepében látjuk, aki akaratán kívül csöppen bele a kémkedés veszélyes világába.
Hazai mozipremier: 2011. szeptember 22. Forgalmazza: Fórum Hungary
Mióta csak az eszét tudja, Nathan Harpernek (Taylor Lautner) az a kellemetlen érzése van, hogy valaki más életét éli. Mikor rábukkan egy kiskori képére egy eltűnt gyerekeket kereső honlapon, Nathan legsötétebb félelme igazolódik be: rájön, szülei nem az igazi szülei, élete pedig egy hazugság, melyet gondosan felépítettek, egy sötét titkot leplezendő.
Ahogy elkezdi összerakni valódi személyiségét, Nathant egy csapat képzett gyilkos veszi üldözőbe, arra kényszerítve, hogy az egyetlen személlyel meneküljön, akiben megbízik, szomszédjával, Karennel (Lilly Collins). Minden másodperc számít, ahogy Nathan és Karen próbál kitérni a bérgyilkosok és szövetségi ügynökök hada elől. De ahogy ellenfelei közelednek, Nathan rájön, hogy túlélésének – és biológiai apja rejtélyének megoldásának- egyetlen módja, ha felhagy a meneküléssel és a saját kezébe veszi az irányítást. via

Megjelenések - Anna, Ashley és Kellan

A Vanity Fair és a Max Mara közös eseményt rendezett, amire Anna Kendrick és Ashley Greene is hivatalos volt (képek). Kellan Lutz jelenleg New York City-ben van, ahol a Syrup című filmet forgatja Shiloh Fernandezzel, Brittany Snow-val és Amber Hearddal. A film egyébként Max Barry regényén alapszik, amely egy pasiról szól (Fernandez), aki kitalál egy új kólafajtát, azonban azt a főnöke (elméletileg Kellan alakítja) lenyúlja tőle. Két munka között azért Kell szakított egy kis időt a bulizásra - ugyanis ellátogatott az egyik új NY-i étterem megnyitójára (+35).
via TVC, KLO

Rami Malek a Troix magazin júniusi számában

Rami Malek, a Breaking Dawn Benjáminja szerepel a Troix magazin júniusi számában. További képeket ide kattintva találtok, a fotózásról készített színfalak mögötti videóért pedig kattintsatok a tovább mögöttre. Ramit egyébként legközelebb a Larry Crowne című filmben láthatjuk, Julia Roberts és Tom Hanks közös filmjében, amely június 30-án debütál a magyar mozikban. via Rami-Malek.com

Jackson, a kém - Aim High infók

Jackson Augusztus 1-jén debütáló websorozatához, az Aim High-hoz érkezett két új still, továbbá egy poszter is. Rövid szinopszis: a sorozat olyan középiskolásokról szólni, akik kettős életet élnek - az iskola mellett kémkednek is a kormánynak. Jackson a sorozat főszereplőjét, Nick Greent alakítja, akinek a kémkedés mellett a szerelemmel is meg kell küzdenie, hiszen az iskola legnépszerűbb csajába, Amandába esett bele. Katt a képre a hivatalos Facebook-oldalért. via JRO

2011. június 15., szerda

Boldog szülinapot Liz!


Megerősítve: Carolina Herrera tervezte Bella menyasszonyi ruháját

A ReelzChannel nagyon jó informátorokkal rendelkezik, ugyanis ők már pénteken lehozták, hogy Carolina Herrera tervezte Bella menyasszonyi ruháját - csak akkor még nem lehetett tudni, hogy igazuk van-e. Nos mint az olvasható a Summit pár órája megerősítette, hogy a Breaking Dawn első részében Bella tényleg egy Herrera által tervezett ruhában lesz látható. Herrera hivatalos oldalát ide kattintva érhetitek el, a tervezőnőről pedig egy nagyon jó magyar nyelvű cikket a FashionTime.hu oldalán olvashattok el.

2011. június 14., kedd

Comic Con Breaking Dawn Part 1 Panel - Július 21-én!

A Summit pár perce tette közzé azon hivatalos közleményét, amiben megerősítették, hogy ismét ott lesznek a 2011-es San Diego-i Comic Con-on. A minkét érintő rész a közlemény végén olvasható - e szerint a The Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 panelját Július 21-én, csütörtökön tartják meg, ahol le fognak vetíteni egy exkluzív részletet az első részből, továbbá az összegyűlt rajongók kérdezhetnek a szereplőgárdától és a filmkészítőktől. 

Megjelenések - Bronson, Alex és Elizabeth

Bronson Pelletier (Jared) Jim Carrey legújabb filmjének - Mr. Popper pingvinjei (magyar bemutató: június 23.) - premierjén járt Los Angeles-ben (+2). A csodás Elizabeth Reaser is premierezett, viszont ő New York-ban járt, saját filmjének - The Art of Getting By - bemutatóján (+13). Továbbá Michael Sheen után Lizt is felkérték a VH1 Big Morning Buzz Live Showjában, hogy olvasson fel egy rövid részlet egy Twilight ihletésű fanfiction-ből - ezúttal A Pair of Emerald Earrings című történetre esett a választásuk, ami Carlisle-ról és Esméről szól. A videó ide kattintva nézhető, sajnos nem a legjobb minőségű (az eredeti videót a mi régiónkból nem engedi lejátszani).
Idén 22. alkalommal rendezték meg a Time for Heroes elnevezésű jótékonysági pikniket (+6), amin Alex Meraz is részt vett (talán a kisfiával?), valamint még a hosszú nevű 77kids By American Eagle Surfin’ Safari-n is jártak (+2). 
via Lion@Lamb, TheMerazEffect.com

Nem kerül itthon mozikba a Vizet az Elefántnak!

A Premierfilmeseknek az Intercom erősítette meg - a WFE hazai forgalmazója - eme sajnálatos hírt:

2011. június 13., hétfő

Négy új backstage kép az idei és tavalyi MMA-ról

A tovább mögött található a többi.

A Twilight Cast újra a ComicCon-on!

Frissítés: a Summit hivatalos twitter oldala pár perce tweetelte ki az NY Times cikkét, így 100%-ossá vált: az idei Comic Con-on lesz Breaking Dawn Part 1 panel!

A New York Times tegnap publikált cikke szerint az idei ComicCon-ra (Július 21-24.) a Summit kiviszi a Breaking Dawn első részét. Ha a korábbi éveket vesszük alapul, akkor nagy valószínűséggel idén is fognak panelt tartani, ahol a rajongók kérdezhetnek a színészektől, filmkészítőktől és talán még egy új részletet is be fognak mutatni a novemberben moziba kerülő filmből. Egyelőre a Summit részéről megerősítés ez ügyben nem érkezett, mindenesetre a NY Times elég megbízható forrásnak tűnik, szóval reméljük a legjobbakat. 

További örömre adhat okot, hogy a cikk szerint a Lionsgate, az Abduction-ért felelős filmstúdió is tervezi képviseltetni magát, így egyáltalán nem lenne rossz dolog, ha Taylor Lautner szeptemberben bemutatásra kerülő filmje is helyet kapna az év talán egyik legnagyobb popkultúrális eseményen. Azt pedig már pár hónapja lehet tudni, hogy az Immortals számára - amelyben Kellan Lutz alakítja Poseidon istent - rendeznek panelt, így az ő jelenléte majdnem biztosnak vehető.

2011. június 12., vasárnap

Ashley a Chrysalis Butterfly Ball-on

Los Angeles-ben tegnap a Chrysalis nevezetű jótékonysági szervezet megrendezte hagyományos jótékonysági buliját, amire Ashley is hivatalos volt. További képek: Megérkezés // Közös képek
via Ash-Greene.org

Forgatási képek a Cosmopolis mai munkálatairól

Több fotó: SocialiteLife | Gossip Center | TheFabLife  
Az összes kép egy helyen: Lion&Lamb | Videó

2011. június 11., szombat

Twilightish interjú Lisa Howarddal

A Twilightish nevezetű rajongói oldalnak lehetősége nyílt interjút készíteni Lisa Howarddal, aki a Hajnalhasadás utolsó két részében az Ír klán vezetőjét, Siobhant alakítja. Nagyjából összefoglaltam, hogy miről esett szó az interjú során:
Lisa is elmondta, hogy habár újoncnak számít a Twilight világában nagyon jól érezte magát mind a forgatáson és azon kívül is, nagyon kedvesen és barátságosan fogadta őket mindenki. Már beválogatása előtte is nagy Twilight rajongó volt - olvasta mind a négy könyvet - így nagyon örült, mikor kiderült, hogy övé a szerep. Lisa szereplőtársairól is csupa jót mondott: Patrick Brennant (Liam, Siobhan párja) nagyszerű fickónak tartja, továbbá a klán másik tagjával, Maggie megformálójával Marlane Barnes-szal is közel kerültek egymáshoz. Kedvenc pillanata az egész forgatás folyamatból? Nagyon emlékezetes marad számára az első egész éjszakán át tartó forgatása, egy erdő közepén vették fel  jeleneteket, ahol mindent műhóval borítottak be. "Nagyon szürreális volt." - mondja Lisa. Viszont ha ki kellene emelni egy jelenetet, amit nagyon szeretett felvenni, akkor lenne az? "Az a jelenet ami a Cullen házban zajlik miután összehívták a világ különböző tájairól a vámpírbarátaikat és meg kell hozniuk a döntésüket azt illetően, hogy vajon támogatják-e Cullenéket vagy sem. Az egy nagyon energikus, erőteljes jelenet."
Megtartana bármit is, ami Siobhanhoz köthető, mondjuk valamelyik ruhadarabját? "Ha megtarthatnák valamit, az a haja lenne! Az volt a legbámulatosabb paróka, amit valaha is volt szerencsém viselni. Rövid, barna hajam van, viszont Siobhannak hosszú, egyenes, gyönyörű vörös haja.* Aki előtte nem találkozott velem azt gondolta, hogy az a saját hajam. Fantasztikus volt. Mindenki azt javasolta, hogy fessem át arra a színre. Nos, majd meglátjuk…"

* Siobhannak mióta van vörös haja?

Nikki és Catherine az Inspiration Awards-on

Beverly Hills-ben megtartották az idei Inspiration Awards-ot, amin megjelent Nikki Reed és Catherine Hardwicke is. A gáláról egyébként Catherine díjjal a zsebében távozhatott, amit munkája elismeréseként a fiatal nők segítésére szakosodott és mentori tevékenységet végző Step Up Women’s Network nevezetű jótékonysági szervezet ítélt oda számára. További képek: Nikki // Catherine
via Zimbio

2011. június 10., péntek

Éjszakai Cosmopolis forgatás

Torontóban a Cosmopolis forgatása továbbra is ezerrel tart, amelynek tegnap éjszakai/esti munkálatairól érkezett pár fotó. +12, +10via CelebrityGossip, Celebuzz

Eseményeken: Kellan, Anna és Xavier

New York-ban Kellan Lutz egy Dior rendezvényen jelent meg, amelynek házigazdája Charlize Theron volt. Charlize-zal egyébként nemrég csináltak egy interjút, amiben elmondta, hogy még nem találkozott Kristen-nel, habár a Snow White and Huntsman forgatási munkálatai Augusztus második felében kezdődnek el Londonban és Walesben.
Továbbá Beverly Hills-ben is zajlik az élet: Anna Kendrick a Sundance Intézet buliján vett részt, Xavier Samuel pedig az Australians In Film's 2011 Breakthrough Awards elnevezésű eseményen, ahol többek között The Loved Ones-os kolléganőjével, Robin McLeavy is lefotózkodott
via KLO, Zimbio

2011. június 9., csütörtök

Új Breaking Dawn still - Edward és Bella a vízesésnél

Tovább mögött a teljes méretű

2011. június 8., szerda

Twilight Saga Trailer Zenék

Breaking Dawn Part 2 - Hajnalhasadás 2. rész 
Teaser trailer
Richat by Mark Petrie | Meghallgatom |
Final trailer
Kara Kul by Mark Petrie | Meghallgatom |
Richat by Mark Petrie | Meghallgatom |

A Glamour UK Awards-ról még több fotó és videó

A tegnap esti Glamour Women of the Year Díjátadóról ma reggelre érkezett plusz néhány kép és videó. Továbbá, ahogy este azt írtam Kristent (+145) díjátadónak is felkérték: végül ő nyújtotta át Garrett Hedlundnak az Év Férfijének járó Glamour üvegszobrocskát (videó). Az este folyamán Jamie Bower (+7) sem lógatta a lábát, ő pedig Naomi Harrisnek adta át az Év Színházi Színésznőjének járó elismerést. A nyertesek teljes listája itt olvasható. 
via LionAndLambLove

Liz és Peter vetítésen, Dakota leérettségizett

Az MMA után Elizabeth Reaser a The Art Of Getting By című filmjének Beverly Hills-i speciális vetítésén vett részt, ahová Mama Cullent Papa Cullen, azaz Peter Facinelli is elkísérte (+23). Dakota pedig hétfőn véglegesen lezárta középiskolai tanulmányait, hisz átvehette érettségi bizonyítványát (+27). Gratulálunk! :)
via Lion&LambLove

Írj te is Edward és Bella esküvői vendégkönyvébe!

A Summit mindent megpróbál annak érdekében elkövetni, hogy a rajongók kedvére (?) tegyen, így a The Twilight Saga hivatalos Facebook oldalán egy külön alkalmazás segítségével megalkották Bella és Edward virtuális esküvői vendégkönyvét (katt a képre), ahová mindenki beírhatja a jókívánságait, vagy épp amit jónak lát...

2011. június 7., kedd

Kristen és Jamie a Glamour UK Awardson

Londonban a Glamour Women of the Year Díjátadója jelenleg is tart, ahol a beígértek szerint Stew megjelent (valószínűleg díjat is átad), mégpedig az MMA után ismét egy Balmain kreációban. Kris-nek viszont nem kell ismerősök nélkül tölteni az estét, hisz mint látható On the Road-os kollégája Garrett Hedlund és Twilight-os színésztársa Jamie Campbell Bower is ott van, akivel egyébiránt egy asztalnál foglal helyet - jelent meg a @GlamourMagUk twitterfeedjén. Képek: Kristen
via Twilight Central

Ashley a CFDA Fashion Awards-on, Kristen a Glamour UK Awards-on

A New York-i Lincoln Centerben tartották meg tegnap a CFDA Fashion Awards-ot, az Amerikai Divattervezők Tanácsának Díjátadóját, amin Ashley Greene is megjelent egy Michael Kors kreációban (+14/+8).

További megjelenések:
Megerősítették, hogy Kristen Stewart ott lesz Londonban a Glamour Women of the Year Gáláján ma este. Továbbá Nikki Reed-nél is kilátásban van néhány megjelenés: június 10-én az Inspiration Awards június 19-én pedig a MuchMusic Video Awards.
via Ash-Greene.org, @courtjustice, N-Reed.com

2011. június 6., hétfő

Sajtószoba: 2011 Mtv Movie Awards

A trió és a többiek egy része meglógott a díjátadás utáni sajtófotózásról, a többiek azonban mosolyogva pózoltak az újdonsült bezsebelt díjakkal, amit az Eclipse-ért vehettek át. David Slade korábban már írta twitteren, hogy nem tud ott lenni az eseményen, amit igazából nem is nagyon bán, mert ő sokkal jobban szeret a kamera másik oldalán állni, de azért szavaz egy párat a saját filmjére. Majd miután ténylegesen is kiderült, hogy az ő alkotása lett a legjobb az idei díjátadón ismét twittert ragadott, hogy megköszönje:
"Köszönet a Twi-magnak és minden rajongóféleségnek!! Ez az este a Tiétek. Nem voltam a városban de nagyon büszke vagyok, hogy ilyen jól teljesítettünk!"
Az MTV-sek pedig rengeteg backstage mini interjút ígértek, amit tulajdonképpen teljesítettek is, de sajna annyira bugyuta kérdéseket tettek fel, hogy igazából két információ jelleget lehet kiemelni a rengetegből: Taylor megerősítette, hogy van Facebook oldala, ITT lehet lájkolni, 8 millióan már meg is tették! A másik érdekesség, hogy a stábból is bűnöznek néha, ezúttal Tinsel vallotta be, hogy ő bizony megnézte a kiszivárgott Breaking Dawn előzetest és nagyon tetszett neki és már nagyon várja, hogy megláthassa Bella ruháját. Vele ellentétben viszont Rob-nak fogalma sem volt mit mutattak be a filmből, mert ő nem nézte meg, annyit viszont hozzátett az esküvői jelenet említésekor, hogy Kristen nagyon gyönyörű volt és neki igazából azon a napon nem volt más dolga, mint ámulni és bámulni, ami valljuk be biztosan "baromi embertpróbáló" feladat lehetett számára :)
via lionandlamb.com