2011. június 22., szerda

A Better Life premier: Kristen, Taylor és Chris Weitz

A New Moon után Chris Weitz A Better Life címre hallgató filmjével jelentkezett, ami egy mexikói illegális bevándorlóról szól - több infó a sztoriról (és trailer) ide kattintva olvasható (illetve nézhető). A Los Angeles-i Filmfesztiválon pedig magyar idő szerint ma hajnalban megtartották a film premierjét, amin Weitz-et támogatva Kristen, Taylor (és Garrett Hedlund, Kris OTR-es színésztársa) is megjelent. Képek: Kristen // Taylor // Vegyes // HQ képek
via LionAndLambLove, Filmtrailer, KS.com.br, TwilightCentral, TLWeb

4 megjegyzés:

Annyira édes az a kép, ahol Chris átöleli Kris (:D) vállát!!! És a csajszink továbbra is ragyog, sőt egyre inkább!! Csodaszép a képeken!!! A lába meg esküszöm olyan, mint amit valaki megharapott!! (Vagy csak én vagyok olyan barom, hogy a bokáját nézem???)
Taylor meg ebben a mellényben.... Hmmm... ;)

KRÉ, élénk a fantáziád, de gyanítom, négylábú volt az illető :) Már a MET-gálán is ki volt lyukasztva a bokája...

Jaj Kristen annyira gyönyörű!!!!!!
KRÉ igazad van! Ragyog!!! Tudod a szerelem csodákat tesz!:)

Brigi

Azért látom Sziszi az élénk fantáziám a Tiédet is felpörgette ;) De egy szóval sem mondtam, hogy kit gyanúsítok :D Persze vannak elméletek... :o)
És igen Brigi :) Ez a szerelem biznisz már csak ilyen :) És ha nem is tudnám, az elmúlt egy hónap képeiről azt hiszem elég komolyan kiállt ez a tény :)