2011. április 24., vasárnap

A Breaking Dawn-ról Peter Facinelli

A Twilight franchise forgatása hamarosan befejeződik Kandadában, habár a két részre szelt filmeket 2011, illetve 2012 novemberiéig nem láthatja a nagyközönség.
A Zap2it Peter Facinelli-vel beszélgetett és elmondta milyen érzés azon utolsó színészek között lenni, akik ott lehetnek a Breaking Dawn forgatásán. „Elfogott egy kis nosztalgikus érzés, de ez még nem igazán uralkodott el rajtam. Több mint hat hónapig ebben éltünk, csak akkor érzem ezt mikor bemész a munkahelyedre és látod, hogy sok ember már befejezte a munkát. Hiányolom őket.”
Facinelli, aki még egy hétig fog a kaszkadőrmunkákon ügyködni azt mondja, hogy a két filmet egyszerre felvenni más volt, de a Breaking Dawn esetén az igazi különbséget az ekkora nagy szereplőgárdával való együttműködés jelentette. „Baton Rouge-ban egy ponton nagyon klassz volt.” mondja a második rész tetőpontjáról. „Csináltuk azt a jelenetet, ahol a Volturi és Cullenék néznek szembe egymással. 100 ember esett keresztül a haj és sminkfolyamaton… olyan volt, mint a cirkusz. Soha nem láttam ilyesmit, 100 ember közreműködésével két héten át vettük fel ezeket a jeleneteket. Eléggé intenzív volt, ugyanakkor nagyon szórakoztató is.”

0 megjegyzés: