2010. december 9., csütörtök

Taylor az Incarceron filmváltozatában

A mai nap legfontosabb híre egyértelműen Taylor-hoz kapcsolódik: a Deadline.com nemrég hozta le, hogy  főszerepet kapott (illetve elképzelhető, hogy mint producer is részt vesz) Catherine Fisher alternatív jelenben játszódó ifjúsági-felnőtt fantasy regényének, az Incarceron filmes változatában. Tay Finn-t fogja alakítani, aki egy futurisztikus, vad börtöntársadalomban él, az Incarceron-ban. "Ami nem csupán egy börtön, ahol csak cellák találhatóak, hanem fémerdők, düledező városok és nagy kiterjedésű vadonok. Finn 17 éves, nem emlékszik gyerekkorára, de abban biztos, hogy nem ezen a helyen született. Finn talál egy kristálykulcsot, aminek segítségével kommunikálni tud egy Claudia nevű lánnyal, aki elmondja, hogy külvilágban él és a börtönigazgató lánya. A srác ki szeretne jutni erről a helyről, Claudia pedig segítségére lesz ebben. A börtönön kívüli világot számítógépek uralják és folyamatosan a XVII. században tartják azt." Hűha ez izgalmasnak hangzik! A forgatás kezdéséről, a rendező személyéről egyelőre még nincs infónk. via filmnews.hu, Filmdroid.blog.hu

4 megjegyzés:

Wow ez nagyon jónak hangzik csak nem tom h mennyi a valóságalapja mivel így is sok film sorakozik előtte amit meg lekell forgatnia. Vagy ha igaz is akkor az a kérdés hogy mikor kerülhet sor a forgatásra? De ez mindenképpen egy pozitív hír és örülünk neki de nagyon. Köszönjük nektek. Mostanában elég nagy pangás van tay háza táján.

Én ezt 100%-nak gondolom, mivel igen neves, jól informált mozis blogok hozták le. Sztem BD után mindenképp nekilátnak, ja és ezt is sokrészes franchise-nak tervezik. :)

Rolo, én is 100%-ra veszem. :) Mondom mindig nektek h a forrás a lényeg. És ez olyan forrás! (És lehetett érezni h valami mozgolódik Taylor projektjeit illetően.) Hajrá Tay!

Uhh...Ez klasz , csak silyesenek:))