2010. június 22., kedd

Újhold DVD megjelenési parti képekben

A Gamma Home Entertainment-től megkaptuk a képeket a múlt héten megrendezett vámpírpartiról, a teljes képgalériát itt tudjátok végigböngészni. Többen kértétek, hogy írjunk arról milyen is volt az esemény és ha már itt vannak a képek akkor nem is maradunk el egy rövidke "beszámolóval":
Mivel mi vidékiek vagyunk csupán egy órát tudtunk maradni. Az eseményt a szinkronszínészekkel rögtönzött kis beszélgetéssel kezdték majd ezután átadták a terepet a sminkeseknek és a fotósoknak akik kívánság szerint beszerkesztették a vállalkozóak arcát az egyik Újholdas poszterbe amit utána el is vihetett az illető. Közben a háttérben folyt a szinkronizálás Csuha Borival, Szvetlov Balázzsal és Gacsal Ádámmal . Míg a résztvevők egy része ezeken a programokon vett részt addig a többiek tesztelhették tudásukat a Twilight kvízzel, természetesen ajándékokért cserébe.
Mi a háttérben szépen csendesen meghúzódtunk, de láttuk, hogy mindenki jól érezte magát, voltak fiúk is, valamint fiatalabb lányok is :) A háttérben a New Moon OST számai szóltak amit szerintünk senki sem bánt mert egy isteni összeállítás. Mint már mondtam mi elég rövid ideig maradtunk, de ahogy hallottuk a többiek még jó ideg maradtak és szerintünk senki sem unatkozott és valószínű senki sem tért haza üres kézzel :)

1 megjegyzés:

Nem semmi, hogy mennyi képet készített.
Legalább én is meg a barátnőim is rajta vannak azokon!!! :)
Akik photoshoppolták az embereket, ők külön készítettek képet, de hiába írtam le nekik az e-mail címemet és képem számát még most sem küldték el :( de amit kinyomtattak ott nekem ilyen Bellás az nagyon jó pofa lett :D
én hülyén nézek ki, de amúgy nagyon ügyesen megcsinálták! :) http://www.kephost.com/images3/a567autir0estnjwplop.jpg