2010. június 18., péntek

DVD megjelenés: Alkonyat Forksban

A korábban írtakkal ellentétben nem ősszel, hanem már a következő hónap elején, július 1-én megjelenik az Alkonyat Forks-ban dvd, meglepően kedvező áron: 990 Ft-ért keressétek majd. A "film" hossza 84 perc lesz.

Az Alkonyat Forksban elkalauzol bennünket a városba, amelyet a Twilight-könyvek és filmek tettek híressé. A mozifilmeket nem itt forgatták, de kárpótolhat minket ez a DVD, amely lehetővé teszi, hogy ellátogassunk oda, ahol Stephenie Meyer világsikerű könyvei játszódnak – és mindehhez még csak ki sem kell mozdulnunk otthonról.
Vajon valóban élnek ott vámpírok és vérfarkasok? Mit mesélnek erről azok, akik tényleg itt élik mindennapjaikat? Megszólal többek között a város igazi rendőrfőnöke; az a bolti alkalmazott, akit rendre összekevernek Bellával; és a betelepült vámpírlány, aki Alice-ként éli életét. Ellátogathatunk a helyi gimnáziumba, meghallgathatjuk, ahogy a magát Jacob nagyapjaként említő őslakos elmeséli a quileutes indiánok farkasoktól való származásának legendáját, és megismerhetünk még sok más embert és helyszínt. A film végére mindenki számára kiderül: Forks és La Push tökéletes helyszínválasztás volt a Twilight Saga számára.

2 megjegyzés:

Jaj, de szuper! Ez egy tök jó ötlet a Summit-tól. Gondolom kicsit rossz is volt a rajongóknak, hogy nem itt forgatták, pedig a könyv 90%-ban itt játszódik. Remélem olyan lesz Forks mint a könyvben :). Hát igen egy igazi twilighternek ez kötelező darab és az ára is tényleg jó, úgyhogy tuti meglesz :D Amúgy a borító olyan New moon-os, de azért nem rossz. <3Twilight saga<3

Hát én nem biztos, hogy megveszem. Ez már nekem kicsit sok. Olyan, mintha az egészről lehúznának még egy bőrt...