2010. június 12., szombat

Alex hivatalos oldala, a Summit főhadiszállásán, Twi-Tour 1. nap

Megnyílt Alex Meraz hivatalos oldala, melynek különlegessége, hogy a design-t teljes egészében ő tervezte, illetve rajzolta. Az oldalán megtalálható pár új kép a fotósorozataiból illetve az általa készített festmények, skiccek galériáját is végig lehet böngészni és Alex "agyába" is bepillantást nyerhetünk majdnem szó szerint :D Ne hagyjátok ki, nagyon ötletesre sikeredett a megvalósítás.
alexmeraz.com
am

A TwilightLexicon, a Twilight facebook és a Twifans szerkesztői csapata bebocsátást nyert az oroszlán barlangjába vagy más néven a Summit főhadiszállásra, ahol megnézhették az Eclipse-et (NEM, nem fog kikerülni netre, NEM, mi nem voltunk ott és NEM láttuk) valamint szétnéztek az épületben ha már ott voltak és a Summit bizony egy szép nagy termet szentelt ám a Twilight-os cuccaiknak. Olyan apróságokat állítottak ki, mint például Bella kocsija, Jake és Bella motorjai, Aro Volturi trónja valamint egy kifaragott oroszlán és bárány szobor. Úgy tűnik a díjakat is nagy becsben tartják, mert az MTV Movie Awards-os díj rögtön a Hurt Locker-ért járó Oscar mellett ül egy vitrinben... Egyébként tegnap volt az Eclipse sajtóvetítése a kintieknek és elg pozitívan nyilatkoznak róla. Hát majd meglátjuk.


A 3 napos Twi-Tour első napja volt tegnap, ahol a rajongók Tinsel Korey-val, Michael Welch-el, Justin Chon-nal és Kiowa Gordon-nal. Több kép.

via: brandheroin LJ, twilightlexicon.com

0 megjegyzés: