2010. május 21., péntek

Újhold DVD megjelenés

Na csak emlegetnünk kellett, mára már kiderült, hogy június 18-án fog megjelenni az Újhold DVD, egy új forgalmazó, a Gamma Home Entertainment gondozásában!
DVDextra:
"A kiadó június 18-án a Twilight Saga: Újhold DVD és Blu-ray változatának megjelentetésével indítja be tevékenységét. Nemcsak könyvben és a mozikban tarol a sorozat, de az első rész lett a 2009-es év legsikeresebb DVD-megjelenése, így nem meglepő, hogy nagyon nagyok a várakozások."

Hogy milyen extrák és egyebek lesznek rajta, arról egyelőre nincs információ, de mivel már alig egy hónap múlva megjelenik a dvd ajánlom, hogy kezdjetek el gyűjtögetni, ugyanis Taylor Valentin nap című filmje és Anna Kendrick Egek Urája is június 16-án fog megjelenni kis hazánkban :)

6 megjegyzés:

emlékszem hogy egyszer írtátok hogy anno az Alkonyatnál rendeltetek valami díszdobozos csomagot
honnan is? és mik voltak benne? drága volt? mennyivel a DVD megjelenés után jelent meg?

Kintről mi még nem rendeltünk dvd-t, csak Barbi rendelt noteszt. Itthon jelent meg egy nagyon klassz díszdobozos Twilight dvd azt vette meg anno szintén ő.

Az Alkonyat ékszerdobozt én vettem meg: volt benne egy könyvjelző, 6 kép, a duplalemezes dvd és egy eredetiséget igazoló papíros. A doboza nagyon szép, ha kinyitod Edward néz vissza rád. :) Anno Xpress.hu-ról rendeltem kemény 15 ezer Ft-ért. Egyidőben jelent meg a sima egylemezes, és duplalemezes kiadással. De azóta már nem lehet kapni náluk...

Vajon dupla lemezes változatban fog megjelenni vagy először az egy lemezes változat?!

Jah és hol lehet majd megvenni?

Kedves névtelen! Töröltem a kommentedet és a következőket üzenem: a kenyeret meg egyéb kajákat se szükséges megvenni, nem kell azért pénzt pazarolni, elég ha ügyes kezed van és ellopod. No komment.