2010. május 1., szombat

Mit várhatunk Cullenéktől az Eclipse-ben?

A Los Angeles Times legújabb cikkében azzal foglalkozik, hogy az Eclipse-ben mit várhatunk a Cullen klántól. Erről a Cullen család tagjait megformáló színészeket is megkérdezték. A válaszaikat itt olvashatjátok:
Peter Facinelli (mint Carlisle Cullen): „Számomra mint Carlisle, ez egy izgalmas része a sorozatnak. Carlisle nagyon könyörületes és együttérző, de sokat öl ebben a filmben. Viccelek, miután megöli a rosszfiúkat nagyon sajnálja őket. Tudod ő nyugodt és higgadt. Ő a család alappillérje. Általában sok információval rendelkezik, mivel Alice jövőbe lát és Edward olvasni tud a gondolatokban. Ebben a harmadik filmben nem kap elég információt. Most egyik forrása sem működik, így szinte vakon irányít.”

Elizabeth Reaser (mint Esme Cullen): „Esme még mindig vámpír. Még mindig embereket akar ölni. Érdekes volt kapcsolatba kerülni a vámpír oldalával oly módon, amelyek még nem kerültek feltárásra. A családja veszélyben van és ez kihozza belőle az anyamedvét.”

Ashley Greene (mint Alice Cullen): „Igen, olykor törékeny és finomkodó, de Alice mindegyik részben elkezd egy kicsit ingerültebbé válni. A keménységéből egy kicsit többet fogsz látni, amiért ezek a vámpírok összekuszálják a családja és azok életét, akiket szeret. Ez emlékezteti a közönséget, hogy bár olykor visszafogjuk magunkat, mi még mindig vámpírok vagyunk és veszélyesek. Alice veszélyes és sötét oldalát fogod látni.”

Kellan Lutz (mint Emmett Cullen): „Mosolyt fogsz látni Emmett arcán az elejétől a végéig. Ő csak imád harcolni. És ebben sok a harc. Ebben jobban kiveszi a részét, mint a többiek.”

Jackson Rathbone (mint Jasper Hale): „Sikerül bepillantást nyerned egy kicsit abba, hogy mi tette Jasper-t a Cullen családban annyira visszahúzódóvá és csendessé. A rajongók Jasper háttértörténetébe betekintést nyernek az Eclipse-ben. Polgárháborús öltözéket és egyebeket viseltem. Ebben a filmben Jasper lágyabb és sötétebb oldalából is van egy kicsi.”

Nikki Reed (mint Rosalie Hale): „Látni fogod az okát a viselkedésének. Úgy hiszem a rajongók együtt fognak érezni vele. Ebből már egy kicsi van a New Moon-ban is. A fanok megismerhetik az érzékenyebb oldalát. A józanabb felét. A logikus oldalát. És azt a vágyát, hogy segítsen a családján. Ezúttal ő sokkal inkább résztvevő. Ő egy túlélő. Ez az ő családja. Úgyhogy ha Bella megvédése azt jelenti, hogy meg kell védenie a családját, meg fogja tenni.”

Robert Pattinson (mint Edward Cullen): Robot az LA Times nem érte utol a Bel Ami tengerentúli forgatása miatt. De mire is számíthatunk a fülig szerelmes Edward-tól? A trailer-ben megígérte Bellának hogy a világmindenség minden pillanatában szeretni fogja. Még mindig habozik Bella vámpírrá változtatása miatt. Eltökélt hogy a lányt megvédje Victoriától. És verseng Jacobbal a szeretetéért. Ó, csak egy ősöreg tinédzser vámpír mindennapjait.

0 megjegyzés: