2010. május 3., hétfő

Eclipse újraforgatás: David Slade üzenete és új képek

Mint tudjátok a közelmúltban felreppentek a pletykák, hogy az Eclipse újraforgatásának táján nem ment minden zökkenőmentesen, erre reagálva David Slade a következőt írta twitteren:
"Fura, hogy elmegyek 3 hétre és ilyen teljesen légből kapott, kitalált pletykákra kell visszajönnöm. És ezeket a pletykákat némelyek mint hírt adják le. Az IGAZSÁG: az utóbbi 3 hét fantasztikusan zajlott, az utófelvételek hangulata is több volt mint egy sima összejövetel. Rob, Kristen és Taylor a stáb és én 110%-ot adtunk bele. Előre!"
A korábbi pletykák szerint a rétes jeleneteket is újravették volna, de ezt a Summit egy közeleményben meg is cáfolta. De amint a korábbi képeken is láthattuk, a helyszínen ott voltak a lakókocsik szóval valamire készültek...
Az alábbiak megírásán viszont sokat dilemmáztam, hogy egyáltalán leírjam e és kavarjam fel az amúgy sem álló vizet, de aztán végülis arra jutottam, hogy miért ne. Egy ilyen oldal is van.
Lainey Gossip új felvételeket tett közzé az oldalán az újraforgatásokról, plusz egy "rövidke" levelet is mellékelt az ott zajló eseményekről. Mielőtt belekezdenék, Lainey oldala, mint a neve is mutatja pletyka oldal és hiába ad sokszor olyan infókat amik később beigazolódnak a stúdiók cáfolata ellenére is, nem mindig van igaza. Az alábbiakat kezeljétek úgy ahogy jónak látjátok.
Mint tudjuk, Kristen és Taylor együtt indultak Vancouver-be a forgatásokra és amint megérkeztek már neki is láttak a munkának, Rob azonban csak később csatlakozott és ebből lett a probléma. A rétes jelenetet ugyanis forgatták volna, a képek tanusága szerint már rá is voltak készülve, hisz ott álltak az autók, azonban Rob-nak híre-hamva sem volt. A rossz hír, hogy hiába próbálták még egy napra kibérelni a helyszínt, nem sikerült, ugyanis azt már egy másik produkció korábban lefoglalta. Így ugrott ez a forgatási nap. Állítólag Rob-nak kedden kellett volna megérkeznie, azonban csak szerda késő délután érkezett meg Couve-be. Rob testőrét látták lébecolni a Vancouver-i reptér közelében szerda reggel, ugyanis abban reménykedtek, hogy hátha megérkezik így a reptérről rögtön tudnák vinni a forgatásra, mentve ami még menthető, azonban ez nem jött össze nekik. Ennek következménye állítólag egy csütörtöki zártajtós megbeszélés lett, David-del, Rob-bal valamint a film producereivel karöltve. Azt mondják, hogy Rob és David korántsem országos nagy cimborák és a kapcsolatuk pedig minden, csak nem felhőtlen... Az utómunkálatok miatt ugye nagy volt a dráma, hogy úristen úristen ilyen későn csinálják, biztos valami baj van stb. ezt azonban a Summit cáfolta és folyamatosan próbálták nyugtatni az embereket, hogy ennek nincs nagy jelentősége, minden rendben van, ez más filmeknél is sokszor előfordul. Aha, ha minden olyan állati jó és cukormáz, akkor Stephenie is biztos csak a jó hangulat kedvéért ugrott át Vancouver-be isten tudja honnan...
Elég hosszúra nyúlt a mondandóm, ezért inkább próbálom gyorsan befejezni: ezt nekem is szar volt leírni, plusz még olvasni hiszen szeretem David-et, szeretem Rob-ot és a többieket, most viszont lesz egy olyan érzésem, hogy az emberek nagy többsége neki esik David-nek, hogy mégis miért bántja az egyetlen Robert-et, mikor ő az istencsászárságos szexicukormókuskájuk. Akkor szeretném elmondani: nem az. Nem tudjuk, hogy Rob miért késett több napot, az viszont jogos, hogy David emiatt ideges lesz. Az idő rohadtul szorítja őket, akárhogy is próbálják leplezni, mi viszont nem tudunk mást tenni mint reménykedni. Hogy bevalljam nektek: eddigi teljes bizodalmam a filmben most kicsit megingott és elkezdtem egy hangyányit félni, de reméljük ez az egész alaptalan. Reménykedjünk a legjobbakban, a teljes igazságot úgysem fogjuk megtudni sosem.

9 megjegyzés:

Hát ez érdekes..
Én azért nagyon kíváncsi lennék Rob mia fészkes fenét csinált? És a Summit miért tagadta le,hogy rétes jelenetet is felvesznek? Mert letagdta,igaz? Amúgy meg kezdek kicsit én is félni.. És nem csak attól,hogy esetleg elcseszik az Eclipse-t,hanem attól is,hogy a BD-be ez a kis incidens ne kavarjon bele.. bár Rob pofiját biztos nem cserélik le..

Én továbbra is bízok a legjobbakban és remélem elsimították az ügyet bármi is volt a probléma.

Az "Isteni" Robnak ideje lenne végre felnőnie a feladathoz, amit felvállalt. Kicsit kezdem unni ezt a mártír szerepet, amit magára öltött a rengeteg rajongói zaklatás miatt, miközben Ő maga korántsem egy angyal, és ha igazak a leírtak, magas ívben tojik önmagán kívül mindenki másra. A sztársággal a rajongók is együtt járnak, ami való igaz, hogy sok esetben igen zavaró lehet, de erre számítani lehetett, sőt, kellett volna! Davidet pedig csak támogatni tudom, ez Robert részéről egyáltalán nem egy felelősségteljes hozzáállás volt, és igen jó mentség kell ahhoz, hogy elfogadható legyen. És most nyugodtan nekem ugorhatnak az elvakult Rob rajongók, állok elébe! Sajnálom, én maximálisan nyitott voltam eddig is, de egyre rosszabb vélemény kezd kialakulni bennem erről az egészről.

Szerintem minden filmforgatáson vannak súrlódások, csak más filmeknél nem látunk "ennyire" bele a dolgokba. És ha a szervezéssel volt a probléma, akkor az nem feltétlenül David vagy Rob hibája. Igaz, hogy feltalálták már a mobiltelefont, de nem tudhatjuk, hogy mi van/volt a háttérben. Ha egyáltalán igazak a pletykák...

Nos, először is szerintem az egész KAMU. Megint azért megy az egész, hogy legyen min csámcsogni. Én már ilyen "szennylapokat" nem olvasok...(itt főként a magyarokat értem)Nem tudom ki olvassa azokat,én csak átlapozom és bele-bele olvasok és lássuk be: olyan sületlenségek vannak benne, hogy hihetetlen. Miért gondoljátok, hogy ez most igaz?

Nade mi van akkor, ha igaz? Őőőőő, mi közünk is hozzá???!!! :) Hogy Ők egymás között mit bokszolnak?! Ahogy Ti is írtátok, minden forgatáson vannak súrlódások, ez tuti. Itt is voltak... de amíg a film és az előadás minőségi, megnyerő és valóban azt sugallja majd,mint a regények, akkor nem értem mi itt a probléma...???!!!
Másrészt pedig ne törjünk szerintem pálcát senki felett...nem tudhatjuk, hogy milyen emberek is valójában. Abból táplálkozunk, amiket mondanak Róluk, na meg a paparazzi képek...Jó persze, ott vannak az interjúk is, de azok sem spontán, könnyed "beszélj magadról"!

Félreértés ne essék, senkit nem akartam megbántani, megsérteni vagy kritizálni! Csak egy kicsit butaságnak érzem, hogy fölröppen egy hír és mindjárt elkezdi gerjeszteni a hullámot...és mindenki kombinál!
Ja és azt is gyorsan leszögezném,hogy ugyanezt írtam volna bármelyik másik Színészre is. Nem vagyok se Robos,se Rob ellenes.

Jajjj ne már???!!!!
Ki az aki ezt elhiszi????
Most nem tudom miért Rob-ot állítjátok be rossznak,mikor ez meg se történt...
Atya ég...

Az azért nem teljesen igaz hogy ez az egész meg se történt. Vannak tények amik igazak például hogy a rétes forgatás elmaradt, Rob nem akkor jött amikor kellett volna illetve, hogy a forgatáson volt egy kis összezördülés. Ezek TÉNYEK. Lainey ugyan mint írtam pletyka oldal, de az infói a legtöbb esetben igazak. Az újraforgatásról is ő írt először, és az ezzel kapcsolatos infói sem voltak tévesek. A dolgok összefüggésében vannak homályos foltok, amikre választ úgysem fogunk kapni, de ez a TÉNYEKEN nem változtat.

Azt viszont nekem is nehezemre esik elképzelni, hogy egy színész, akinek szerződése és egyéb kötelezettségei vannak egy produkcióval, afféle kamaszos dacból ne jelenne meg a forgatáson. Vagy akármilyen ellentétek miatt.
Néha -egy-egy megszólalása alapján- nekem is úgy tűnik, mintha Rob egy duzzogó kölyök lenne, de hogy ne végezné rendesen a munkáját, azt nem gondolnám. Arról pedig itt is írtatok, hogy épp Rob elfoglaltságai miatt csökkent le az újraforgatásra szánt idő.

A rétes jelenetnek meg olyan mindegy, a képek alapján jó lesz az :) És úgysem az a lényeg, hanem az egész hangulata. Az meg csak jó lesz már!!

De azért várom a Summit elterelő akcióit. Azzal mi mindig jól járunk ;)

Igazából ez az egész így ahogy van, nem teljesen igaz. Rob nem késett, így volt megbeszélve, mert egy olyan jelenetet forgattak,ahová csak Kristen és Taylor kellett. Egyébként pedig nincs semmi összezördülés David és Rob között

Senki nem fogja meggyőzni a másikat arról, amit igaznak gondol az olvasottak/hallottak alapján. Számtalan egyéb lehetőséget számításba vettünk, spekuláltunk és arra jutottunk hogy volt valami gond, de hogy mi és milyen komoly azt csak az érintettek tudják. De David múltkori tweetje a trailerről, majd arról hogy kitörli később, majd az az üzenete hogy feltörték a profilját, sztem a fenn álló helyzetről mindent elárul.... ebben az esetben igaz az a közmondás hogy nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél!!!

És nem akarjuk beállítani "rossznak" Rob-ot, de függetlenül ettől az esettől felvetődött bennem egy kérdés: miért olyan elképzelhetetlen hogy Rob valakivel nem jön ki, nem szimpatikus egy másik embernek??? Sőt ha neki nem jön be annak az embernek a habitusa, és nem kedveli??? Hazudjon mindkét fél, csak azért mert a filmnek ez tesz jó, sőt az imidzsüknek is ez a megfelelő?? Én az őszinteséget szeretem! Ha nem lettek jó haverok, akkor is mi van?? Összedől a világ?? Nem hiszem. Élik tovább a kis életüket egymás társasága nélkül. :)

Egyébként is mindkét FELNŐTT embert elég intelligensnek tartom ahhoz, hogy felül tudtak emelkedni az ESETLEGES (???) problémákon, együtt tudtak dolgozni és nem ment a közös munka valamint film rovására.

Most van előttünk a film promóidőszaka rengeteg interjúra számíthatunk, amiből reméljük kiderül az igazság. Mind a ketten egy DS interjút várunk már nagyon, amiben egy tökös riporter a kényes kérdéseket is fel meri neki tenni és David őszintén válaszol is majd ezekre.