2010. május 10., hétfő

Eclipse: Információk a Soundtrackről és Score-ról

Felfedték az Eclipse Ost borítóját is, mint látható semmi újdonság nincs benne, megegyezik a már látott karakterposzterrel és Filmkalauz borítójával is. Az album Június 8-tól megvásárolható. Eddig a Muse részvétele a biztos, de a hétre azt ígérték hogy újabb előadók nevét hozzák nyilvánosságra.

Az Eclipse Score album megjelenési dátumát is tudjuk már: Június 29. Ezen a napon dobják piacra az Eclipse Filmkalauzt is. via

Update: a mexikóiak újabb névvel bővítehették az Eclipse Ost-n szereplők listáját: a Jesse&Joy nevezetű banda a Magia y Deseo/Magic and Desire című dalával fog bónuszként szerepelni a lemezen. A mexikóiaknál már hagyománnyá vált hogy egy hazai együttes száma is rákerül a filmzenei albumra, anno a New Moon-éhoz Ximena Sariñana Frente al Mar/Oceanfront című dalával járult hozzá.

3 megjegyzés:

Jajj, de jó lenne már tudni milyen bandák vannak a lemezen. A MUSE-tól tök happy vagyok :) Hiszen nincs twilight saga rész Muse nélkül :)
Már csak kerek 50 nap!

Csak én nem emlékszem erre a mexikói nőre? Meg arra, hogy melyik résznél volt? Nagyon szép szám, de valahogy nem ugrik be, hogy hol volt...
A Muse-nak én is örülök! Nincsen Twilight Muse nélkül! :D

Nem fura ha nem emlékszel, mi nem írtunk róla. A németek is rátettek egy német csajt az ő New Moon albumukra, de ugye az is csak náluk jelent meg. Mi a nemzetek külön számairól nem nagyon szoktunk írni, mert azok a számok be sem kerülnek a filmbe csak mint plusz tétel szerepel az OST-on.