2010. május 21., péntek

Robert a Water for Elephants forgatásán

Rob alig fejezte be a Bel Ami-t, máris elkezdte új filmje a Water for Elephants (WFE) forgatását, ahol egy Jacob nevű cirkuszban dolgozó fickót alakít. Az első képek már meg is érkeztek és meg kell mondanom Rob nagyon kis helyes ezzel az új hajjal, teljesen megfiatalítja és ad neki egyfajta kisfiús bájt. Nekem nagyon tetszik. Egyébként a filmben szerepel még Reese Witherspoon és Christoph Waltz (Brigantyk) is. Ez is egy könyvadaptáció és páran akik már olvasták azt mondják, hogy nagyon jó és bármi lehet még ebből a filmből ha jól megcsinálják... Akár nagy dolog is... Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én odáig vagyok a cirkuszokért! Több kép a Twifans-nél. Közelik erre.
Ha már ennyire a forgatási témánál vagyunk egy gyors kitekintés a másik két főszereplőre is, akik hamarosan Ausztráliába látogatnak Eclipse-t promózni:
- Kristen augusztusban fogja elkezdeni az On the Road magyarul Úton című Jack Kerouac adaptációt, amit már nagyon nagyon vár. Mellékszerepekben Kirsten Dunst és Garrett Hedlund.
- Taylor pedig júliusban lát neki az Abduction című thriller-nek, melyben Lily Collins fogja alakítani partnernőjét.
via RPLife és kstewartfans Lj

4 megjegyzés:

Nekem is nagyon tetszenek a Rob-os képek...ez az új haj tényleg egy fajta bájt ad neki...még ez a parasztlegényes külsővel is tök jól nézz ki..
Remélem jól megcsinálják a filmet...és még akármi is lehet belőle...

Èn örülök,hogy Robnak igy összejönnek a dolgok.Sok sikert neki.De valami szerintem nem stimmel.Szerintem a Bel Ami-t még nem fejezték be(bár lehet nem tok rola).A frizuját pedig megritkitották a köv. filmhez.Akkor lehet,hogy mégiscsak befejezte a Bel Amit?Majd utána járok.

Rob áprilisban kis hazánkban fejezte be a Bel Ami forgatását :)

Igaz az hogy a trió nem vesz részt a Londoni premieren?!!!
Most olvastam!
Meg azt is hogy Rob flörtölt Reese W.illetve Kris kijelntette nem is randiztak soha Robal.
Ezekről a "hírekről"(remélem csak pletykák)tud valaki valamit?