2010. május 2., vasárnap

Stephenie a Breaking Dawn borítójáról, plusz egyebek

Hivatalosan is befejeződött az Eclipse-es újraforgatás, mely a hírek szerint nem ment éppen zökkenőmentesen... A hírek szerint Kristen, Rob és Taylor folyamatosan dolgoztak volna, azonban Rob ténylegesen csak az utolsó napon forgatott. Hogy ennek mi lehetett az oka fogalmunk sincs, a kinti pletykaoldalak szerint volt valamiféle nézeteltérés David Slade és Rob között, de a körülmények egyáltalán nem tisztázottak és lehet, hogy ennek az egésznek semmi valóságalapja nincs. A képek szerint azonban nemcsak a 3 színész(palánta) volt Vancouver-ben, hanem Stephenie Meyer is, őt a reptéren sikerült lencsevégre kapni a paparazziknak.
Steph egyébként mostanában nyilatkozott a Breaking Dawn borítójáról is, amelyről már rengeteg találgatás született. Stephenie:
"Bellát és Bellát ábrázolja. Ez a borító az egyik oka annak, hogy szeretem ezt az egészet, és annyira örültem, mikor előálltak ezzel az ötlettel, mert így tulajdonképpen az egész történet egy borítón össze van foglalva. Bella a tábla leggyengébb játékosaként kezdi, majd végül ő lesz az, aki a történet végkimenetelét eldönti. A legerősebb szereplő lesz belőle és nagyon tetszett ez a metafora. Szeretem az egész fejlődését egy képben látni."
A fiúk már vissza is tértek Los Angeles-be, Kristen azonban New York felé repült, hogy (állítólag) részt vegyen a holnapi MET (Metropolitan Museum) bálján, ahol a kosztüm-intézet (hülyén hangzik de nem tudom máshogy átfordítani a Costume Institute-ot) gáláján vesz részt.
Anna viszont tegnap partizott méghozzá nem is akárhol, hanem a Fehér Ház által rendezett hagyományos tudósítók ünnepségén. A képeken Luke Russel-el és Rosario Dawson-nal látható. Több itt.
A végére pedig egy új Bree kép, egy új Jackson 'Sokka' a Last Airbender-ből és Rob egyik régebbi fotósorozatából egy új outtake, ami a görög Homme nevezetű újságban jelent meg.
via twilightsagafan LJ, AKF

2 megjegyzés:

Szerintem Steph kicsit meghízott... Olyan nagynak tűnik a linkelt képen. Vagy csak én látom így? Mondjuk, amíg ilyen jól ír, nem érdekel hogy néz ki. xD

Steph is tipikusan az a nő, aki folyamatosan küszködik a kilókkal. Néha soványabb, néha kövérebb.