2010. április 24., szombat

Nikki, Bryce és Julia webchat összefoglaló

Nikki Reed, Bryce Dallas Howard és Julia Jones válaszolt a Twilighterek kérdéseire. Az Oprah Winfrey Show-ban debütált Eclipse premierrel és az első élő "Twilight Saga"chat-tel izgalmas napja volt a Twilight rajongóknak. Majd 8,000 néző kapcsolt rájuk, hogy meghallgathassa ahogy Nikki Reed, Bryce Dallas Howard és Julia Jones a rajongók kérdéseire válaszol.
Míg a beküldött kérdések elég általánosak voltak— "Mi a kedvenc emléked a forgatásról?" "Melyik volt a kedvenc jeleneted és miért?" — addig nyilvánvalóvá vált, hogy Reed, Howard és Jones remekül kijönnek egymással, annak ellenére, hogy nem dolgoztak együtt túl sokat. Elmondták, hogy elég sokat állt a forgatás, mert a külsős jelenetek ugye időjárásfüggőek voltak, így a stábnak és a színészeknek várniuk kellett az alkalmas időre.
Reed elmondta, hogy ez a sok várakozás végül nagy gitározásokhoz vezetett, melyekben Jackson Rathbone, Xavier Samuel és természetesen Robert Pattinson is részt vett. De Jones — a leendő Leah Clearwater megformálója — elmondta, hogy bár ő sok időt töltött a „hihetetlen energikus fiúkkal” a forgatáson kívüli élményei kicsit mások voltak.
"Volt ott sok rögbizés. Meg emberek ütögetése botokkal," mondja Jones nevetve. "És szerintem egy egész napot eltöltöttünk azzal, hogy kiderüljön 'ki tudja eltörni a legnagyobb botot a fejével' "
"Azt játszották, hogy 'nézzük meg ki tud betörni Nikki lakókocsijának ajtaján és lebirkózni, hogy rávegye a rögbizésre,' " mondja Reed vicces ingerültséggel.
De amikor forgattak akkor sem volt mindig együtt a stáb többi része, mondja Jones. Mivel a farkasokat CGI-vel csinálják meg, a harcjelenetekhez papírfigurákat használtak az eredeti színészek helyett.
"Elég nehéz félelmetesnek tűnni, miközben egy papírfigurát bámulsz," mondja Reed.
Jones és Howard is új volt a "The Twilight Saga-ban," de azt mondják, hogy a többi színész azonnal befogadta őket. Howard visszaemlékszik, hogy mikor anno Vancouver felé repült igyekezett egy sarokban elbújni a gépen, mert annyira ideges volt a színészekkel való találkozás miatt. Howard szerencséjére ez gyorsan megváltozott.
"Sosem volt még ilyen élményben részem, ahol ilyen nagy csapat embert ismertem meg, mint ebben a filmben," mondja. "Annyira tisztelek mindenkit aki ebben részt vesz. Teljesen mértékben két lábbal állnak a földön és a barátságuk nagyon igaz."
Mivel Victoria a "Twilight-ban" és a "New Moon-ban" is feltűnt, Howard azt mondta, hogy megpróbált az előzőleg Rachelle Lefevre által bemutatott mozgásokra és karakter megnyilvánulásokra fókuszálni. Érdekesség, hogy Lefevre neve egyáltalán nem került konkrétan megemlítésre Howard beszéde alatt.
Szintén új volt a filmben a rendező, David Slade, aki a színésznők elmondása szerint nagyszerű élmény volt együtt dolgozni. Reed elmondt, hogy [David] leült minden egyes szereplővel pár órára, hogy a karaktereikről beszélgessenek, mivel őt nagyon érdekelték a részletek.
"Hogy őszinte legyek, néha elég ijesztő egy ilyennek a része lenni, mert biztosra akarsz menni, hogy mindent jól csinálsz de közben meg azt sem tudod, hogy mi a jó," mondja Nikki. Az élő chat csak 30 percig tartott (videó), de a moderátor Shira Lazar kihangsúlyozta, hogy a színészeknek csak ennyire volt ma ideje, de előtérbe helyezte, hogy az elkövetkező hónapokban hasonló chatelés várható más stábtagokkal is.

0 megjegyzés: