2010. április 9., péntek

Ashley és Kellan új szerepei

Ashley alig fejezte be az Apparition című thriller forgatását, máris új szerepet kapott. A hírek szerint Jennifer Garner mellett fog szerepelni a Butter vagyis Vaj elnevezésű vígjátékban Állítólag már jövő héten nekivágnak a színészek a film forgatásának, melynek rendezője Jim Field Smith. A történet szerint a középnyugati városka lakói izgatottan készülnek a helyi vaj-szobrász versenyre. Garner az egyik nagymúltú versenyzőt alakítja, de újabb nyerési lehetőségeit beárnyékolja egy újonc fiatal lány. Ashley egy Kaitlen Pickler nevezetű lázadó természetű középsulis tinit fog alakítani.
Kellan a Rémálom az Elm utcában feldolgozásában/újabb részében szerepel, kaptunk róla két új képet a filmből. Valamint neki is új filmje van készülőben, azt rebesgetik, hogy egy romantikus vígjátékban a Love, Wedding, Marriage című filmben fog ifjú férjet alakítani Mandy Moore oldalán és az Immortals-ban is állítólag ő fogja játszani Poseidon, a tenger istenének szerepét (itt tuti nem lesz rajta sok ruha).
Frissítés: lemaradt a 2 Kellan kép, elnézést, itt megnézhetitek. Köszi Ancsi, hogy szóltál!!

3 megjegyzés:

Kellan figurája nem hal meg a Rémálom első részében? :O Mondjuk ettől még nem fogom bírni végignézni, de azért bíztató :)
És hol látható az a két kép, ami a filmből van, és hivatkoztok rá??

Köszi hogy szóltál tényleg kifelejtettem :)

Én köszi :)
Azért az a vígjáték, meg a nemsokruhás film kecsegtetőbbnek tűnik ;-D