2010. március 4., csütörtök

Wolfpack Time

Mostanában szinte semmi szó sem esett a farkasokról, ezért ez a bejegyzés most róluk fog szólni. Összegyűjtöttem nektek a legfontosabbakat, amik velük történtek a napokban.
Chaske Spencer, Julia Jones, Gil Birmingham, Boo Boo Stewart, Alex Meraz és Justin Chon csatlakozott a Shift The Power To The People elnevezésű segélyakcióhoz. Ugyanis február 1-jén Lakota Sioux törzs rendkívüli állapotot jelentett be, miután jégvihar pusztított a rezervátumukban. Ezen természeti katasztrófa következtében több mint 13 000 ember maradt fűtés, víz és áram nélkül, valamint további problémák kerültek a felszínre, úgy mint a magas munkanélküliség kérdése, az elavult vízhálózat, mely hiányában nem tudják a jégvihar által okozott pusztítás nyomait eltakarítani, és újjáépíteni a házakat…stb. Szóval ezen társadalmi problémák megoldására hozták létre a Shift The Power To The People akciót. Egy videó is készült, hogy felhívják az emberek figyelmét, amit itt nézhettek meg.
Alex Meraz pedig a jótékonykodás mellett nagyon szorgosan festi is. El is küldte az egyik elkészült alkotását, természetesen Twitter segítségével. Nekem kifejezetten bejön ez a festmény.
Ha már Alex-nél tartunk, tegnap megüzente hogy Chaske-val, Julia-val és Tinsel-lel együtt egy fotózásra mennek, mégpedig az Instyle számára. Egy képet is küldött a fotózásról, és ebből kiderül, hogy mit csinál a fotózás legnagyobb részében. Nem árulom el, hogy mit. Akit érdekel itt megnézheti. :)
Azon a wolfpack tagjai megjelentek a RES2010-en is, ami a nevéből adódóan a natív-amerikaik évente megrendezett eseményét jelenti. Néhány kép az eseményről, több itt, itt és itt

0 megjegyzés: