2010. március 1., hétfő

Remember Me press junket

A nagy premier előtt szokás szerint jól kikérdezték az újságírók a szereplőket, ennek eredménye pár új jelenet és kép a filmből, valamint egy új portrésorozat Robról. Sokan tweeteltek is a junket alatt, így például olyan információkkal lettünk gazdagabbak, hogy Rob-nak vannak speciális búvóhelyei, ahová elvonul a nagy hajtás elől, ha meglátogathatná bármelyik országot a világon ahol még nem járt, akkor az Fidzsi lenne és ugye Rob nem nézi meg a saját filmjeit, bár a New Moonnal kivételt, de mint elmondta csak azért mert abban keveset szerepel és hogy szokott rajongói leveleket olvasni :) Egyébként meg mindenki Rob hajáról írogatott folyamatosan... Biztosan lesz később videó a junketről volt ott jó pár tévé is, és ne feledkezzünk meg az esti premierről illetve Rob tévés szerepléseiről se!

Na ne is szaporítsuk a szót a 24 képet a filmből itt nézhetitek meg (van közte új is), az új portrésorozatot Robról itt, az új részleteket pedig az alábbi videón tudjátok megnézni. Jó szórakozást és az esti premierről az infókat napközben fogjuk kiírni (valószínű, hogy nagyon későn lesz, olyan hajnal 1-kor itteni idő szerint és Kris is 90%, hogy ott lesz, de mint mondtam, pontosabb infók napközben, semmiről sem fogtok lemaradni!).

1 megjegyzés:

Ezek a remember me képek WÁÁÁÁÁÁ :D de a vidit nem nézem meg,mert már sok lesz :) pedig borzasztó kíváncsi vagyok,de így nem lesz meglepi :))
A képsorozaton meg úgy néz ki mint Rob mintha kicsit másnapos lenne :D vagy be lenne csípve :)) egyem meg :)
Nem tudom mi a nagy szám a hajába.Imádom ahogy hordja,de ha egyszer kérdezhetnék tőle,tuti,hogy ez eszembe se jutna :))