2010. március 5., péntek

Péntek esti aprók

Nézzük hát, hogy a napokban mi történt a Twilight házatáján:
Kezdjük a legfontosabbal: nagy valószínűséggel már kedden vagy szerdán láthatjuk az Eclipse trailerét. Ezt a Twilight Facebook-jának szerkesztője írta, ha nem így lesz ne öljetek meg minket!
Frissítés: végre valahára felfedték a Remember Me Ost és Score listáját. A teljes listákat itt (Ost) és itt(Score) végigböngészhetitek és bele is hallgathattok a dalokba.

Robert ma is a Bel Ami-t forgatta Londonban. És az élelmes lesifotósok készítettek is róla 2+1 fotót, amint "Georges Duroy-ként" láthatjuk (többi itt). Valamint már Annie írt arról, hogy kikerült egy kép amit Rob AnotherMan sorozatának egyik eddig még nem látott felvételének tulajdonítottunk. Na ez a feltételezésünk bejött, és pluszban kaptunk hozzá még két képet.
A mi drága Rachelle-ünk pedig az ELLE Magazine & White House Black Market-en vett részt, ami egy jótékonysági esemény volt, hiszen minden vásárlás után a vásárlás összegéből 10% az amerikai Vöröskereszt Haiti földrengés áldozatainak megsegítésére létrehozott alapjába került.
Több Rach itt
Anna ezen a héten az Oscar előeseményein vesz részt (eddig 3 ilyenen volt), amik leginkább partikat jelentenek, de ezen események középpontjában azért a jótékonykodás is megjelenik.
Még több kép itt, itt és itt
via AKF, Mr. Pattinson, brandheroin Lj, TF Lj 

2 megjegyzés:

kedden vagy szerdán eclipse trailer...wohhooo :)

Ezek a Robos AnotherMan-es képek nagyoooonn jók!
Az Eclipse trailert meg türelmetlenül várjuk. :)