2010. március 3., szerda

Kellan bulin, Rob TV show-ban, stillek és outtakek

Kellan ellátogatott a Cosmopolitan Fun Fearless Males Of 2010 című eseményére (Képek), ahol az Mtv mikrofonvégre is kapta: természetesen az Eclipse-ről kérdezték. Az interjúból kiderül, hogy
- látott az Eclipse-ből részleteket és überbrutálisan jónak tartja ezeket
- az akció része nagyon vonzza ebben a részben, és szerinte a pasik nagyon fogják élvezni
- nagyon szeret akciófilmeket csinálni, és ezt a részét is nagyon bírta ebben a részben: főleg a harcot
- azt is elmondta, hogy sokkal több lesz az Eclipse-ben az akció mint szerelem
- 6 hetes edzésen vettek részt, és olyan jól sikerült ez a felkészülés hogy a felvételek során "uralták" már a koreográfiát
- Kellan sem támogatja a 3D-s Breaking Dawnt
- szívesen látná ismét Chris Weitz-et a Saga rendezői székében.
Robert már visszatért az esős Londonba, hogy folytassa a Bel Ami forgatását. Azonban tegnap még Jon Stewart The Daily Show-jában vett részt. Ide kattintva nézhetitek meg a videót.
Rob üzenetet is küldött ma a Twilight hivatalos twitter profilja segítségével, ugyanis hallott a Remember Me Saturday-ről. Röviden ennek a kezdeményezésnek az lényege, hogy rávegyék a rajongókat, hogy március 12-e után 13-án is minél többen menjenek el újra megnézni az RM-et, úgy hogy a fanok viszik magukkal a barátaikat és családtagjaikat. Ugyanis nagyon szeretnék ha a film első helyen nyitna a box-office listákon (nem titok, hogy a pénteki és a szombati nap nagyon fontos a box-office szereplések szempontjából). Szóval ezen megmozdulás aprópójából Rob a következőket üzente:
"Csak hallottam a Remember Me Saturday-ről és nem hiszem el srácok ,hogy ezt teszitek értem. Köszönöm mindannyitoknak, hogy mindig ennyire támogatóak vagytok. Nagyon büszke vagyok a filmre és remélem annyira fogjátok szeretni mint amennyire én."
Kaptunk új képeket Xavier Samuel Road train című thrilleréből. Még több still a filmből itt.
Anna Entertainment Weekly-s fotósorozatának új outtakejei - További képek
via KLO, AKF, ROBsessed, xaviersamuel.net, MTV.com, lionandlamb.org

0 megjegyzés: