2010. március 11., csütörtök

Első Eclipse trailer magyar felirattal

Az Eclipse - Napfogyatkozás július 1-én feliratosan kerül a magyar mozikba!

15 megjegyzés:

istenkééééém =D
annyira jó. komolyan, én begyogyózok junius 30.-áig :S...xd
hiába olvastam már nem is egyszer könyvben, de akkoris iszonyat várom filmben :D remélem nagyon jó lesz :D

Aztamindenségit!!!!! gyönyörűek a színek, a képek, a hangulat, sokkal jobb mint a NM-é volt !!!!!!
jóleszez, jó lesz ezzzz :)

én is alig várom már a fimet!!!:)
nekem ez trailer sokkal jobban tetszett mint a new moon-osak.a new moon-ban kicsit csalódtam,de ettőla filmtől sokat várok. és sokakkal ellentétben én örülök,hogy nem láthatunk semmi fontosabb részt,mint a new monn-nál.ott szinte már tudtam mire ülök be,mert az összes lényeges részt belerakták a tarilerekbe. szóval nekem nagyon tetszik!!!!:)

valaki leforditja magyarra pls?

Sziasztok!

Imádlak titeket, köszi, hogy feltettétek az oldalra! :D
Nekem nagyon tetszik, főleg a színek. :)
Jó a hangulata, és szinte teljesen spoiler mentes. Remek trailer.^^

Szerintem is nagyon jó lett, hangulatos, és a zenéjét külön kiemelném, hogy isteni!

Egyszerűen gyönyörű! Miden: a kamera beállítások, a táj, a színek... Olyan jó érzést keltett bennem ez a trailer. Már nagyon várom a filmet :)
Teljesen egyetértek Fannival, én is örülök, hogy nem tettek bele lényeges részt. Ne is mutassák :) Maradjon meg akkorra amikor láthatjuk a moziba a teljes filmet. Legyen miért izgulni :)

Jujj :D alig várom:D(L) én nem fogom kibirni nyárig :S :Dnagyon jo lesz.. Megcsináljátok magyar felirattal? :D elöre köszii

Nekem is nagyon tetszett, remélem a film egésze ilyen jó lesz. De ez a Viktoriának álcázott valaki ( Jó név szerint tudom Bryce Dallas Howard )nekem nagyon nem tetszik. Ez nem elfogultság, mivel nekem mindegy volt, hogy lecserélik e Rachellt. De ez a nő. És az a paróka. Mi az? Fúj. Bella haja sem tetszik. Viszont Edward. :) Alig várom.:D
A zene, a látvány, a színvilág mesés. Mikor lehet a zenét letölteni?

8szor sírtam el magamat az egy és fél perc alatt.:DXD

Töröltem a kommentet, mert már megcsináltuk a feliratos videót.

az újhold mikor jön ki dvd-n Magyarországon, tudja vki?

Még nincs forgalmazója, de amint lesz infó a dátumról KIÍRJUK!

Na végre, a New moon-os kitérő utána végre visszatértünk a Twilight világába, de egy újabb lépcsőfokon. Ismét érzem a várakozást! Köszi David!

Furcsa olvasni ezt a sok véleményt és még furcsább, hogy én egészen máshogy látom, mint Ti.

Én megnéztem egyik reggel, őszintén szólva a képek után amik kijöttek valami ilyesmire számítottam. Elsőre bűnunalmasnak éreztem. Mondom megnézem mégegyszer, mert reggel néztem és hát még kávé előtt:) De másodjára már nem is bírtam végignézni. Annyira csalódtam:( Olyannyira, hogy lehet el sem megyek a filmre. Ez alapján a trailer alapján semmiképp sem. Csak a Twilight-szeretetem miatt van az, hogy egyáltalán tervezem, hogy esetleg megnézem, de nem nagyon látok rá esélyt.

Azt hittem, hogy a New Moon trailer (amit a mai napig nagyon jónak tartok) után majd sokkal jobbal jönnek ki, de nem...azt hittem izgis lesz, mert ebben végülis háborúznak is meg minden. De semmi izgalmasat nem éreztem. Egy rész van, ami emlékeztetett az Eclipse-re: amikor Bella Charlie mellett áll és átöleli (ha jól emlékszem átöleli, bocsi, ha nem így volt). Na annál a pici pár másodperces résznél éreztem valami twilight-osat. De sehol máshol. Ez igazán szomorú szerintem:(