2010. március 4., csütörtök

BuzzSugar interjú Chris Weitzcel

A BuzzSugar a New Moon rendezőjével, Chris Weitzcel készített egy interjút, melyből kiderül hogy melyik a kedvenc jelenete a filmből, beszél Kristen és Rob kapcsolatáról és melyik jelenet végezné a vágószoba padlóján a film bemutatása után.

A New Moon DVD-nek sok különböző verziója van. Mely bónusz jelenetek miatt vagy különösen izgatott?
Izgatott vagyok, hogy a hangomat végülis hallani fogják! Nekem szórakoztató volt megcsinálni az audiókommentárt Peter Lambert-tel, a vágómmal, mert ez a helyzet újra felidézte azt az atomoszférát mint amilyen a vágószobában volt. Peter igazán szórakoztató pasi, és lehetőségünk volt mélyre hatolni nem csak a színfalak mögötti momentumokban, de meg tudjuk magyarázni hogy bizonyos dolgokat miért úgy forgattunk le és miért ilyen módokon vágtuk meg. Szóval számomra ez volt a legszórakoztatóbb.

Mikor visszamész és újra megnézed, vannak olyan dolgok amiket szeretnél megváltoztatni, ha tehetnéd?
Soha nem forgattam volna le azt a jelenetet, amiben Rob és Kristen az erdőn keresztül szalad és Kristen már vámpír. Mert mindenki nevet és ez számomra rettenetes érzés. [Nevet] Szeretném ezt leforgatni másképp, ami nem kapna ilyen válaszreakciót. De különben boldog vagyok a dolgokat illetően. Tovább olvasom

0 megjegyzés: