2010. március 28., vasárnap

Beszámoló a Bel Ami forgatásáról

Ilejja ma volt kint a Bel Ami budapesti forgatásán, és írt nekünk egy kis beszámolót az ott tapasztaltakról. Valamint csinált néhány képet is Rob-ról, Ilejja azt mondta hogy csak oldalról látszik rajtuk, de ez is valami. Hamarosan azok is kikerülnek a blogra!

"Az XY utat a K-tól zárták le, onnantól nem lehetett tovább menni. Az út egyik oldalát teljesen leszórták homokkal. Nagyjából 4-5 db lovaskocsi volt, és a lezárt terület másik végén voltak sátrak és kamionok. Az őrök rögtön ránk szóltak ha fotózni akartunk, ezért inkább elmentünk oldalra, ahol többet lehetett látni. Az oszlopokra ki voltak ragasztva hirdetések, amelyek a filmhez kellettek, egy-két kirakatot is átrendeztek. Egy kis utca előtt forgattak éppen egy jelenetet amikor ott voltam. Az utcában egy lovaskocsi állt és pont előttünk sétált el Rob is. Amikor elkezdték felvenni a jelenetet a kocsi kiment az utcából és tisztán lehetett látni, amikor Rob elsétál az utca előtt. Azt nem tudom, hogy éppen kivel fogatott, mert egy nő mellet sétált. Ezt a jelenetet nagyjából négyszer vették újra, majd szünetet tartottak. Robert egy sötétkék (lehet, hogy fekete) öltönyt viselt és kalap is volt rajta. Szinte az összes férfi statisztán is ilyen öltöny volt, bár némelyiken zöld volt és a kalapjukon arany minta. A nőkön nagy szoknya általában barna, kék és bordó színben. Rajtuk is volt egy kalapszerűség, ami persze teljesen különbözött a férfiakétól:) A szünet után a ház előtt fotózkodtak majd Rob bement egy sátorba. Kb. 15 perc múlva az őrök mindenhol megfogtak egy fekete takarót és eltakarták a réseket, ahol be lehetett látni. De azon a helyen, ahol az autók jártak ki, ott mindent jól lehetett látni. Egy perc múlva autók álltak elénk, amikkel takarták Rob-ot amíg beszállt egy fekete sötétített üvegű autóba, majd a elhúzták előlük a szalagot, amivel elkerítették a rajongókat és Rob autója elment. Hiába kérdeztük az őröket, hogy Rob vissza jön e még senki sem mondott semmit. Azt viszont megtudtuk, hogy kb. fél 8ig lesznek még ott forgatások, de azt már nem árulták el, hogy Rob vissza megy-e még. Ami nagyon jó volt, hogy egy rajongó sem sikítozott, ezért a forgatások nyugodtan mehettek:)"

1 megjegyzés:

Köszi Ilejja, hogy ezeket leírod. Tök jó olvasni:) Egyébként milyen érzés volt látni élőben Rob-ot? Mert arról nem írtál és engem az is érdekelne. Persze, ha nem gond:)