2010. március 29., hétfő

Anna, Christian képek, új BD rendező jelöltek

Szakadjunk el a Bel Ami forgatásról és inkább alaposan vizslassuk meg azt a 2 új képet ami a Twilight emberlányairól készült, mindketten gyönyörűek rajta!
source



A BD háza táján is még mindig nagy a csend, elvétve dobnak be egy-egy nevet a rendezői kérdésre, 2 legújabb választottjuk M.Night Shyamalan (Esemény, Lány a vízben, Falu -ezekben Bryce is szerepelt) valamint Az Felolvasót és az Órákat is jegyző Stephen Daldry.
Barbival beszélgettünk már a lehetséges rendezőkről és ahogy nézelődtem imdb-n megakadtam a szemem egy régebbi vámpíros filmen, melynek címe Alkonytájt (egyébként netes híre nem rossz) és mit tippeltek ki rendezte? A Summit filmjének Oscar díjas rendezőnője: Kathryn Bigelow. Ugye mint tudjuk a Summit Oscar díjas rendezőt próbál megnyerni magának és Kathryn kéznél is lenne nekik: női rendező, mint a Saga első rendezője (és ő is Kathryn csak másképp írja a nevét LOL), Oscar díjas és a Summit tudja mire számíthat tőle. Szerintem érdekes lenne ha elvállalná, de tuti nívón aluli dolognak érezné, bár ki tudja... Ha netán ő lesz a szerencsés kiválasztott majd kántáljátok, hogy én megmondtam :D
via twilightsagafan LJ

0 megjegyzés: