2009. július 31., péntek

Twilight/New Moon Születésnapi és Nyári Üdvözlőkártyák

A Hallmark nemrég dobta piacra Twilight-os és New Moon-os Születésnapi valamint Nyári Üdvözlőkártyáit. Elég sokfajta van, szóval van miből válogatni. De mint mindig minden ez is csak az amerikaik számára elérhető.

Lehet e-card-ot is küldeni, ezért fizetni kell, de azért nézzétek meg.
E-card

A képért köszönet a NewMoonMovie.org-nak, ugyanis nem tudtam lementeni őket. :)

Rachelle Lefevre utolsó jelenete

Miközben minden rajongót Rachelle leváltása foglalkoztatja, eközben a Twilight Saga forgatókönyvírója, Melissa Rosenberg felfedett egy jelenetet, melyben Victoria szerepel.
"Van valami amit szeretek Victoriában." mondta Melissa. "Nagyon szórakoztató volt a gonosz vámpírokat írni - nagyon élvezetem azt is mikor James jeleneteit írtam." Mivel a történet Bella szempontjából íródott meg, és ezáltal is lett forgatva, így nem tudjuk hogy Victoriával mi történt miután Jamest megölte Edward, de Chris Weitz, a New Moon rendezője lehetőséget adott Melissának, hogy Bella szemszögétől eltávolodjon. Egy jelenetben azt láthatjuk majd mikor Victoria az autópályán vezet. "Lehetőségem volt arra, hogy felderíthessem Victoria mit csinált," fedte fel Rosenberg. "Az egyik jelenetben azt láthatjuk majd, ahogy nagyon gyorsan vezet egy autót."

Azt valószínűsítem, hogy ez a jelenet majd a film végén lesz. Milyen jó lenne ha ismét Victoriával érne véget ismét a második Twilight film, hiszen az első is az ő jelenetével zárult. Így valamifajta ismétlődő motívum megjelenne a filmekben, és egyben a harmadik film cselekményére nézve is utalna.

Valentine's Day forgatási képek

Kedvenc farkasunk sem tétlenkedik az Eclipse forgatásának megkezdéséig (képek), ugyanis szerepelni fog a Valentine's Day (Valentin nap) című romantikus vígjátékban, amely szinglikről, szerelmespárokról és szakításokról fog szólni, mégpedig a bonyodalmak Valentin-napon fognak bekövetkezni Los Angelesben.. Az Imdb még a filmben résztvevő színészek közt nem említi meg Taylort, de olyan sztárok fognak szerepelni benne mint például Jessica Alba, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Julia Roberts és Asthon Kutcher. Ellentétes hírek jelentek meg arról, hogy kit is fog alakítani a filmben Taylor. Egyesek azt írják hogy Anne Hathaway asszisztensét, mások szerint egy középiskolai bálkirályt, aki többek között a Taylor Swift és Emma Roberts karakterével is szerelmi viszonyba fog bonyolódni. Én az utóbbit tartom valószínűbbnek, hiszen a képek is ezt bizonyítják. A film valószínűleg 2010. februárjában kerül a mozikba. 

2009. július 30., csütörtök

Kristen és a vörös bőrszerkó esete

Na engem ez a The Runaways film egyre jobban kezd érdekelni és ennek a mostani kezeslábas cuccnak köszönhetően szerintem én ezt tuti megnézem moziban.... Szegény Kristen-re egyre érdekesebb ruhákat aggatnak rá, de szerintem a filmnek valami nagy jelenetét forgathatták, mert ezt a cuccot nem hiszem, hogy akár Joan Jett is felvette volna egy sima "leszaladok a boltba kenyérért" alkalomból... De a cipője tetszik. Remélem ez a film lesz olyan jó, hogy Kris a haját is beáldozta érte...
Egyébként megnézném Edward fejét amikor egy ilyen szerelésben beállítana hozzá Bella :D Bár ha jól belegondolok Alice reakciója még érdekesebb lenne :D

Több erre

Ashley újabb fotózáson vett részt

Alice alakítója, Ashley Greene sem tétlenkedik mostanában,újabb fotósorozatot készítenek vele. Az előkészületekről erre vannak a képek, a fotózásról pedig erre.

Rob új képei a Dossier fotózásból + video

Van néhány kép, ami nem jelent meg az újságban, ezeket megnézhetitek ha ide kattintotok.


Bár nekem nem jött be az oldal hátha nektek nagyobb szerencsétek lesz :) És plusz egy videoválogatás Rob több fotózásának a menetéről :)


by

Nikki és Kellan egy Los Angeles-i bulin

Nikki Reed (képek) és Kellan Lutz (képek) részt vett a Los Angelesben megrendezett Express TXT L8TR Campaign Launch elnevezésű eseményen. Nik nagyon csinos ebben a lila ruhában, alapból szeretem a lilát és hozzá nagyon illik. via KLO, NRC

Caius, Aro és Marcus meztelen jelenete

Nem, nem olvastátok rosszul a hír címét, ugyanis az Mtv.com-nak Jamie Bower adott egy interjút, amiben közölte, hogy a Volturi vezetőit majd meztelenül is láthatjuk.

"Az egyik jelenteben mi csak ott ülünk, teljesen meztelenül." - mondta Jamie. "Igen én (Caius), Michael Sheen (Aro) és Christopher Heyerdahl (Marcus)."


Ez a jelenet akkor játszódik mikor Carlisle (felöltözve) meglátogatja a Volturi-t Olaszországban. Aro, Marcus és Caius éppen egy római fürdőben vannak.
" Az egész testünk látszik, mikor Peter belép és ez a helyzet eléggé kényelmetlen." - mondta Jamie.

De Bower még az Edward-Bella jelenetről is mesélt egy nagyon kicsit.

" Megpróbáljuk megölni Bellát, és igyekszünk rávenni Edwardot hogy maradjon velünk és éljen velünk, mert Peter karaktere ezelőtt a családunkhoz tartozott." - magyarázta Jamie. "Van egy jelenet ennek a hátteréhez, ami jó móka volt." ( szerk. - ez a jelent a fürdős)

Az interjúról készült egy videó is: Jamie - Mtv

Hát ezek után nagyon kíváncsi leszek a New Moon-ra. Meztelen (félig meztelen) férfitestekből nem lesz hiány az biztos. :)

2009. július 29., szerda

Volturi cuccok a Comic Con-ról plusz egy kis nosztalgia

Van két jobb minőségű kép is a Comic Con-on fellelt Volturi fukszokból, meg pár farkasost is találtam, de azokat sehogy sem sikerült lementenem, de mivel Barbi nagy farkas-fan, mondom neki mi a helyzet és majd ő megmutatja Nektek :)
Addig is itt a két kép a Volturi medálról.

A képeket a Twifans.com készítette.

És mivel most mindenki New Moon lázban ég, tekintsünk vissza egy kicsit a múltra és nosztalgiázzatok az alábbi négy Twilight képpel, melyből az utolsón Rachelle-t láthatjuk még Victoria szerepében... Nehezemre esik az új színészt elfogadni :(

5 Eclipse jelenet, aminek mindenképpen szerepelnie kell a filmben

A ReelzChannel összeállított egy listát, hogy melyik 5 jelenetnek kell mindenképpen benne lenni az Eclipse fimváltozatában.
Mikor egy könyvet próbálnak filmmé alakítani, nem minden jelenet lehet benne a film cselekményében, de mindig vannak olyan kulcsfontosságú jelenetek és párbeszédek amiknek mindenképpen meg kell jeleníteni a képernyőn.
Ezt szem előtt tartva, összeszedték azt az 5 jelenetet, amit mindenképpen bele kell rakni a filmbe.

Figyelmeztetés: a könyv/film cselekményére nézve spoiler-t tartalmaz.

A karakterek múltjai
Az Eclipse-ban megismerkedhetünk Jasper és Rosalie történetével. Jasper félhold-szerű hegeire magyarázatot kapunk és megtudjuk Alice-szel való találkozásának történetét is. Rosalie múltja kissé drámai: a veszélyes vőlegénye és barátai megölik őt. Ezen fejezetek filmben tartása fontos, és talán Rosalie is megnyer magának néhány rajongót. Plusz, Jasper története kulcsfontosságú az Eclipse története során – megmagyarázza az újszülöttek és az idősebb vámpírok hűségét a Volturihoz.

15. fejezet – Fogadás
Ebben a fejezetben van minden: Jacob megcsókolja Bellát akarata ellenére, Bella behúz egyet Jake-nek ezáltal eltöri a kezét, Edward pedig hősiesen megvédi szerelmét.
Reméljük, hogy Melissa Rosenberg az egész fejezetet beleírja a forgatókönyvbe – különösen Edward egyik mondatát: „És ha még egyszer megcsókolod, eltöröm az állkapcsodat érte.”
Semmi kétség: a mozi közönsége el fog ájulni.


22. fejezet – Tűz és jég
A rajongók kedvenc fejezetében, Edward és Jacob között lezajlik egy férfi és férfi közötti beszélgetés és előkerül a Bellával kapcsolatos kompomisszum is. Minden olyan jelenet ami lehetőséget ad Robert Pattinson-nak beszélni Edward féltékenységéről és Bella iránti szerelméről a tömeg elégedetté válik.
Mi már előre halljuk az elégedett sóhajokat a női rajongóktól, ahogy rosszkedvűen belebámul a kamerába.


Bella beleegyezése
A 20. fejezetben Bella végül beleegyezik abba, hogy hozzámegy Edwardhoz miután hosszú vitát folytattak a halhatatlanságról és az egyikük erkölcsének elvesztéséről. A rajongók el voltak ragadtatva mikor Bella végre meghallgatta imájukat és elkötelezte magát Edward mellett – az egyetlen kérdés az volt – mi a fene tartott ilyen sokáig?


A végső küzdelem Victoriával
Egy fantasztikus leszámolás van az Eclipse végén, mely Victoria és újszülött vámpírhadserege és a farkasok valamint a Cullenek között zajlik. Van akció, izgatott várakozás, meglepetés – minden ami egy jó csatához szükséges. Vitathatatlanul ez a legjobb akció jelenet az egész Twilight Saga-ban és az egyik ok végre hogy a fiúk odafigyeljenek rá. Szexis női vámpírok és egy élőhalott halála vagy kettőé – kell ennél több?


Ti melyik jeleneteket tartjátok kulcsfontosságúnak az Eclipse-ben? Ha van kedvetek ti is állítsatok össze egy 5-ös listát, hogy mely jeleneteknek kell mindenképpen benne lennie a filmben.

A Summit hivatalos megerősítése a színésznő cseréről

Lefordítottam a Summit hivatalos levelének azon részét, amely a harmadik Twilight filmre, az Eclipse-re vonatkozik. Szó van benne a színésznőcseréről és a film történetéről is, szóval aki a harmadik könyvet nem olvasta az legyen óvatos, de kijelöltem hol van benne a spoiler-es rész.

Rachelle Lefevre színésznőt fel fogja váltani Bryce Dallas Howard Victoria szerepében


2009. JÚLIUS 28. KALIFORNIA LOS ANGELES — Summit Entertainment ma jelentette be, hogy Bryce Dallas Howard veszik át ’Victoria’ szerepét a stúdió következő produkciójában a THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE című filmjében. Rachelle Lefevre színésznő, aki Victoria karakterét alakította TWILIGHT-ban és THE TWILIGHT SAGA közelgő részében az NEW MOON-ban is, nem fogja folytatni a szerep eljátszását egy másik elkötelezettsége miatt, ugyanis a filmek ütemterve miatt konfliktus alakult ki. A TWILIGHT SAGA: ECLIPSE forgatása augusztusban kezdődik Vancouver-ben.
THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE, a stúdió harmadik Twilight franchise filmje, melynek alapját Stephenie Meyer bestsellere adja, a rendezést David Slade fogja ellátni, míg a forgatókönyvet Melissa Rosenberg jegyzi. Észak-Amerikában a mozikban várhatóan 2010. június 30-án Szerdán fog debütálni a film.
„Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy Bryce beleegyezett, hogy csatlakozik a franchise-hoz”- mondta Erik Feig, Summit Worldwide Production és Acquisitions elnöke. „Rachelle nagyszerűen alakította Victoriát a mozivásznon, de Bryce egy új dimenzióját fogja hozni a karakternek. A franchise szerencsés, hogy egy olyan tehetséges színésznő mint Bryce fogja alakítani a szerepet.”
Howard nemrég Kate Connor főszerepében láthattuk a Terminátor: Megváltásban, de szerepelt a Pókember 3-ban , A lány a vízben-ben és A falu című produkciókban is. Golden Globe-ra jelölték egy HBO film, az Ahogy tetszik-ben alakított szerepéért.

Spoiler
THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE című részében Bella újból veszélyben találja magát, ahogy Seattle-t feldúlja egy sor rejtélyes gyilkosság és egy rosszindulatú vámpír bosszúért kiálltva folytatja utána a keresést. A történet középpontjában választásra kényszerítik szerelme, Edward és barátja, Jacob között— annak tudatában hogy ezen döntése magában rejti annak a lehetőséget, hogy fellobbant egy korlátlan ideig tartó harcot a vámpír és vérfarkas között. Az érettségi rohamosan közeledik, és Bellának szembe kell nézni-e élete legfontosabb döntésével.
Spoiler

Saját megjegyzés: Reggel Annie azzal a hírrel hívott fel, hogy Rachelle-t leváltják. El sem akartam hinni! Megértem a stúdiót és Rachelle-t is, de utálom mikor kicserélik egy sorozatban a színészeket. Nem hiszem el, hogy egy kompormisszumos megoldást nem lehett volna kidolgozni. Nagyon megszerettem Rachelle-t, nagyon jól alakította Victoriát, szimpatikus volt, mindig mosolygott és ami a legfontosabb szerette a rajongóit. Hiányozni fog! :(

Lecserélik Rachelle-t??????

Találtam egy nagyon érdekes hírt, ami nagyon remélem nem igaz. Állítólag a Summit-osok bejelentették, hogy az Eclipse-ben nem Rachelle Lefevre fogja játszani Victoria szerepét hanem egy Bryce Dallas Howard nevű lány.
További infók délután, de lehet Barbit ráindítom a témára...
A Summit egyébként eltérő ütemterv miatt hozta ezt a döntést állítólag...
Bryce a Lány a vízben című filmből lehet ismerős, ő játszotta a lányt a vízben :)
Nagyon úgy tűnik, hogy ez már hivatalos :( Nem akaroooooom!!!!! :(

Forrás:Twifans

2009. július 28., kedd

Stephenie Meyer

Eddig nem volt bejegyzés a Twilight saga megalkotójáról, Stephenie-ről, de ennek most véget vetek :) Nézelődtem az oldalán és a képei között találtam egy olyan jót róla, hogy el sem hiszem, hogy ez Steph. Nagyon csinos és ez a kép még akkoriban készült mikor megjelent az Eclipse.
Egyébként nagyon sok érdekességet találhattok az oldalán, pl. a könyvek megírásakor mely zenéket hallgatta és tényleg minden egyes könyvnél van egy vagy több lejátszási lista, amibe bele is hallgathattok. Barbi egyébként készül néhány érdekes fordítással Stephenie oldaláról, szóval majd nézzetek vissza sűrűn :)

Twilight playlist
New Moon playlist
Eclipse playlist
Breaking Dawn playlist

Plusz a ráadás
Midnight Sun playlist

Még több érdekesség Stephenie hivatalos oldalán

Vissza a munkához

A Comic Con után pár nappal Kristen már forgatott is, biztosan sietnek, hogy be tudják fejezni a The Runaways című filmet, hiszen aug.17-én elvileg már az Eclipse-et kezdenék el... Szegény Rob-nak és Kristen-nek jó hajtós lesz ez az évük....
A képek tegnap készültek, a többi erre.

Az olaszországi forgatásról néhány régi/új kép

Az olaszországi forgatásról néhány új képet most tettek fel a netre. Sok újdonságot nem tartalmazna, de mivel akkoriban nem létezett a blogunk ezért felraktam belőle kettőt.

A héten Eclipse próbák!

Peter a Twitteren keresztül megüzente, hogy ezen a héten az Eclipse próbáit tartják.

Azt nem tudni, hogy Kris és Rob ott lesz-e, de valószínűleg hogy nem hiszen mindkettőjüknek még tart a forgatás.


De iszonyú jó belegondolni, hogy hamarosan nekilátnak az Eclipse-nak.
Hisz augusztus 17. már nincs olyan messze.

2009. július 27., hétfő

A lehetséges Volturi tagok?

Van egy kép. Amin valószínű a filmben szereplő Volturi tagjai láthatók, de mivel ezt eddig semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, ne vegyétek készpénznek a dolgot.
Mindenesetre ha EZ lesz a Volturi akkor Barbival már tuti ketten vagyunk akik nagyot csalódnak... Alec kb. úgy néz ki mint aki kapott egy kontaktlencsét és kész. Szerintem Aro kicsit még Mr. Bean-re is hasonlít ezen a képen... Jane-el nincs gond, őt jól eltalálták, de a többiek... Nagyon remélem, hogy ez csak egy kreatív képzeletű fan alkotmánya. Kíváncsi vagyok Nektek mi a véleményetek...



Update: nagyon valószínű, hogy ez egy hivatalos kép, mert a nagyobb külföldi oldalak állítólag levelet kaptak a Summit-os emberkéktől, hogy vegyék le a képet az oldalukról... Hát mivel mi nem vagyunk ilyen nagy oldal /egyelőre/, nálunk fent marad, Ti pedig nézhetitek :)

Tinsel Korey - Emily Young

A TwilightLexicon interjút készített Tinsel Korey-val, Emily Young megformálójával.

Tinsel egy nagyon tehetséges fiatal lány, hiszen énekel, táncol, színészkedik és zenéket is szerez.
Az interjúban elmeséli tapasztalatait a New Moon forgatásáról és elképzeléseit Emily Young-ról.


K: Olvastad a Twilight könyveket? És ha igen, melyik a kedvenced és miért?
V: Olvastam a New Moon-t és most az Eclipse-t. A Breaking Dawn is megvan. Vissza kell majd térni ehhez a kérdéshez, ha kiolvastam őket.

K: Milyen volt a meghallgatási folyamat számodra?
V: A meghallgatás L.A.-ben volt, ahol ott volt Chris Weitz a rendező, Rene Haynes és Joseph Middleton a casting direktorok. A forgatás nagyszerű volt, Chris nagyon lelkes és tehetséges rendező. Alig várom, hogy láthassam a New Moon-ról alkotott elképzeléseit ahogy életre kelnek.

K: A stáb többi tagjával, akik szintén a Quileuete szerepeket játsszák töltöttetek e időt a háttértörténetek vagy a kapcsolatok kiépítésével?
V: Már azelőtt felépítettem a háttértörténetem, mielőtt találkoztam volna a fiúkkal, volt már egy elképzelésem, hogy ki is Emily. A találkozás és a lógás a fiúkkal csak segített elmélyíteni az első gondolataimat a szerepről. A legtöbbünk nagyon hasonlít a karakteréhez.

K: Milyen hosszú volt az a folyamat mialatt elkészítették a sminket és a jelmezt? Egy kicsit mesélsz róla?
V: Órákba telt mire tökéletesen kész lett a smink és várnod kell majd, hogy lásd a filmben a varázslatot amit a sminkes részleg hozott létre.

K: A MySpace-n képek és videók is vannak a hagyományos tánc és zenei fellépéseidről. Melyik művészi formát részesíted előnyben: a színészkedést, a zenét vagy a táncot?
V: Nem igazán részesítem előnyben az egyiket a másiknál, ezek mind különböző szemszögei a kifejezőképességemnek: mindegyiket ugyanúgy szeretem.

Tinsel MySpace oldala

K: Úgy látszik vonzódsz olyan szerepekhez, ahol a nőknek érdekes múltjai vannak. Milyen dolgok fognak meg, mikor fontolóra veszel egy szerepet?
V: Nem igazán vagyok tudatában annak, hogy ezekhez vonzódom amit az előbb említettél, ezután elgondolkodtam ezen és azt hiszem tényleg így van. (Hangosan nevet.) Lényeges, hogy olyan dolgok legyenek a szerepben ami lehetőséget ad arra hogy megszüntessen valamilyen sztereotípiát.

K: Milyen volt Chris Weitz-zel dolgozni?
V: Ő nagyon színészközpontú, valószínűleg azért mert ő is színész. Nagyon figyelmes és lelkes. Remélem az az öröm ér a jövőben, hogy ismét együtt dolgozhatunk.

K: Hogyan jellemeznéd Emily Young-ot?
V: Oh Istenem, azt hiszem nem engednék meg, hogy egy kisregényni valót meséljek ezért az interjúért. (Hangosan nevet.) Tehát hadd foglaljam össze egy mondatban. Emily egy túlélő, a csapat szíve és lelke, amikor lent vannak (érzelmileg - a ford.), akkor felrázza őket.

K: Van valami amit meg szeretnél osztani a Twilight rajongókkal?
V: Szeretném megköszönni nekik a támogatást, amit tőlük kaptam, és örülök hogy ebben az utazásban részt vehettem velük.


Köszönet a képért a HGE-nek.

2009. július 26., vasárnap

Sírósak

Találtam két tök jó vidit, az első arról szól, hogy mi lett volna, ha Edward meghal a New Moonban, a második  pedig Rob és Kristen mindennapjaiból mutat be részleteket, hogy mennyire üldözik őket a rajongók és milyen nehéz normálisan élniük az életük. (Annie találta a vidiket, és ő is írta meg a hírt, csak egy kis problémái akadtak a közzétételében.)

Twilight Fan Experience Screening - Videók és Fotók

A Comic Con keretében megrendezésre került egy olyan exkluzív vetítés, ahol a Twilight Cast is részt vett. Többek között ott volt: Rob, Kristen, Taylor, Billy Burke, Peter Facinelli, Ashley Green, Jamie Bower, Nikki Reed, Kellan Lutz, Elizabeth Reaser. Erről az egyik fan videót is csinált.A hangfalakat halkítsátok le, mert iszonyat hangosan sikítanak: A megérkezésElső részMásodik rész
Frissítés: A Twifans.com több, mint 100 képet készített az eseményről. Köszöntet nekik érte.

2009. július 25., szombat

2009 Comic Con - Entertainment Weekly Portrék

Az Entertainment Weekly a Comic Con-on portrékat készített a az eseményen résztvevő filmek szereplőivel. Természetesen a New Moon stábja sem maradhatott ki a sorból. Még több fotót a Lion&Lamb galériájában találtok. 

Gyors és gyönyörű keresés. Pont mint Edward.

Már a google-d is lehet Twilight-os, ha beállítod az alábbi oldalt a kezdőlapodnak, de ez a fajta kereső sajnos csak az angol találati eredményeket hozza ki.
Edward google

2009. július 24., péntek

A félig teljes New Moon stáb

A New Moon szereplőgárdájáról készültek csoportjellegű képek a Twilight Fan Experience Screening-en. Ide fogom gyűjteni a linkeket, ahol majd a többi képet is megnézhetitek.



U.I: azért írtam a címbe a félig tejles stábot, mert sajnálatosan a Volturi-t csak Jamie Bower azaz Cauis "képviselte". Míg a farkasokat csak Taylor és Kiowa Gordon (Embry). :(

Frissítés: Jamie-t sehol nem látom a képeken, de biztosan ott volt

Újabb hírek a New Moon soundtrackjéről

Chris Weitz rendező újabb hírmorzsákat csepegtetett nekünk a New Moon zene albumának előadóiról.  Thom Yorke (a Radiohead nevű zenekar tagja) és Bon Iver már biztosan képviseltetni fogja magát az albumon, továbbá Chris nagyon bízik még abban, hogy sikerül megnyerniük a Kings of Leon bandát is egy szám erejéig. Bon Iver állítólag külön a filmnek írt egy dalt, de Chris szerint lehet hogy már évek óta a fiókjában lapult a darab és csak az alkalmas pillanatra várt vele... Annyi biztos, hogy a szerzeményt ma, azaz július 24-én hallgatja meg a rendező és dönti el, hogy benne lesz e a filmben. Mint arról már olvashattatok nagy valószínűséggel az albumon lesz még a Death Cab for Cutie, Muse és a Band of Skulls, de Robert sajnos egy dallal sem örvendeztet meg minket :(

Comic Con panel - a teljes

Ne haragudjatok, hogy a reggeli videók óta nem volt friss, de közbejöttek dolgok mindkettőknek. De most bepótoljuk a lemaradásunkat...

Tehát itt van az egész fan-találkozó videókban:
Comic Con Panel # 1 ::Comic Con Panel # 2 :: Comic Con Panel # 3

A két új jelenet!!!!!

2009. július 23., csütörtök

Comic Con panel

Erről a részről nem elérhető semmilyen élő közvetítés /video/ tehát csak a rajongói vidikre számíthatunk és a többi élő blogos feljegyzésre! Mivel a summit több előzetessel készült, így a New Moon-t szerintem a végére tartogatják, de remélem nem lesz igazam...
Ha találunk valamit azt ide fogjuk írni!

23:04 ott van Rob és Kristen, Ashley,Chris Weitz, Taylor
23:07 Taylor az átváltozásról beszél, reméli, hogy örülni fognak majd a rajongók az eredménynek, de főleg a lányok
23:09 most jönnek a részletek a filmből


23:12 Jacob a klipben leveszi a felsőjét és a rajongók teljesen megőrülnek tőle
23:14 Robtól megkérdezték hogy szerepelne e egy vígjátékban mire Rob azt mondta, hogy ő nem annyira vicces
23:15 Jacob motoros jelenetet adnak Edward-látomással
23:17 A karaktereikről kérdezik a szereplőket,Ashley,Kristen és Robert válaszol
23:18 23:19 Robot arról kérdezik, hogy fog e még zenélni ilyen "pub" jellegű helyeken, azt mondja igen, szeretne, mert jót tesz a léleknek
23:22 Mennyivel volt másabb Portland-ben forgatni, mint Vancouver-ben? Kristen: sokkal több a rajongó
23:25 Taylor-t kérdezik, hogyan tudta elviselni az időjárási körülményeket tekintev h sok félmeztelen jelenete van a filmben, Taylor: nagyon hideg volt,néha csak egy nadrágot viseltem és ezt csak értetek /rajongókért/ csináltam
23:29 Arról kérdezik a szereplőket, hogy az elkövetkezendő filmekben mely jeleneteket várják a legjobban, Kristen : a heves harci jeleneteket, Taylor: a hálózsákos-sátras részt
23:30 Milyen volt új rendezővel dolgozni? Rob: Kedveltem és támogattam is a dolgot.Chris nagyon nyugodt személyiség jól tudtunk együtt dolgozni, a dolgok simán mentek. Taylor: Mindig nyugodt volt és jó hangulat volt a forgatáson, nem volt stressz.
23:34 23:35 Volt valamilyen sérülés a forgatás közben? Chris: Kristen-nek kiment a bokája de nagyobb sérülés nem volt.Nem volt haláleset sem amire büszke vagyok :) Taylor az összes veszélyes jelenetét maga csinálta meg.
23:38 rajongói bekiabálások folyamatosan szakítják meg a kérdezőket
23:41 Hamarosan befejezik a kérdezgetést, a színészek még a régi és új filmekbeli különbségekről beszélnek kicsit
23:43 Chris azt mondja hogy ez a könyv mennyivel kidolgozottabb az előzőnél és megpróbálnak a lehető legjobban hűek maradni a könyvhöz
23:45 Taylor azt mondja, hogy mikor a Twilight-ot készítették még nem tudták milyen fogadtatásra számíthatnak majd,ezért nagyon hálásak azért amit végülis elértek és kaptak.
23:47 Most jön a következő jelenet a filmből
Alice és Bella sietnek, hogy megmentsék Edward-ot
Edward megjelenik, leveszi a pólóját és minden emberi látszatát...

Ennyi volt most keressük a vidiket!!!

Sajtótájékoztató - képek # 3


Még több kép kedvenceinkről:
Socialitelife :: JustJared :: Lion and Lamb
Splash News :: Getty Images

Videók - második kör





Köszi HGE.

Sajtótájékoztató - képek # 2


A Socialite. com 27 képet rakott fel a konferenciáról.

Az első videó




Sajtótájékoztató - képek


Itt megnézhetitek a sajtókonferencia során készült képeket:
- Comic Con
- Comic Con 2
- új kép a konferenciáról
- Robról
- Rob, Kris és Taylor
- Rob és Taylor



Frissítés: az ET azt ígérte, hogy hamarosan lesz videó a konferenciáról. Amint fent lesz rögtön belinkeljük.

Köszi robertpattinsonwho.com,mrpattinson.com és lelkes twitterezők!!! :)