2009. augusztus 27., csütörtök

Twilight ereklyék

Ahogy elnézem a chat-et érdekelnek titeket a Twilight-os ereklyék. Egyébként mi is láttuk ezeket az akciófigurákat, de nem nyerte el tetszésünket. Legalábbis szerintem kifejezetten csúnyák, és ehhez képest még drágák is. De teljesítjük olvasóink kívánságát így utánanéztem hol lehet nálunk venni Twilight-os ereklyéket.
Az egyik cégnél 125 db ereklye közül lehet válogatni: esernyőt, posztereket, ékszereket, pólókat, kitűzőket, matricákat, ágyneműt, takarót, sebtapaszt...stb. lehet venni. Egy-két dolog nem is olyan drága.

Twilight-os ereklyék #1

A másik cég kifejezetten a figurákra állt rá, de ezek még a Twilight-osak.
Twilight-os ereklyék #2

Még a Vateráról lehet különböző Alkonyatos dolgokhoz hozzájutni, illetve a 3. megoldás a külföldről való rendelés. De ha valaki mindenképpen akar magának venni valamilyen dolgot szerintem valamelyik magyar oldalról tegye, hiszen ha utánaszámoltok nagyjából ugyanott tartotok.

És ha még ez sem lenne elég már papírfigurákat is lehet venni, már lassan az az érzésem hogy a hülye T-rajongó mindent megvesz, gyártsuk nekik a sok baromságot elvet követi a Summit és a hozzá kapcsolódó cégek. Mert én a papírfigurákat már annak tartom. :) Sorry, akinek a lelkébe beletapostam! :)

New Moon - Papírfigurák

A képekért köszönet Edie-nek!

2 megjegyzés:

sziasztok vanessza vok tudok pár titkot a twilight-ről 1. jakobnak a hosszú haja paroka és nagyon idegesítette 2. alicének úgy kelett kikönyörögnie a szerepet hogy játszhasson a filmben 3. emmet-et kérték meg hogy legyen edward de elolvasta a forgató könyvet és nagyon depressziósnak találta a szerepet és nem válalta így lett emmet 4. az 5. rész nincs befejezve mert valaki ellopta a szöveget de fönt van valahol az interneten és az a felet elehet olyasni!! én a new moon-ban edward helyett jakobot választanám mert helyesebb meg izmosabb nem tudjátok h jakob tényleg taylor swiftel jár??

bmeg te nem vagy 100as...